Benim bu videoları buraya koymakta bir amacım var. Bu konuyu herkesin görmesini, videoları izlemesini istiyorum. Yöneticiler ve özellikle forum yöneticileri dahil. Amacım şu ki ; siz de biliyorsunuz forumda her gün hatalar, sorunlar ile ilgili birçok sıkıcı konu açılıyor. Ben de elimden geldiğince aralara birkaç eğlenceli, ilginç şeyler katmaya çalışıyorum. Biliyorum, şimdi bir forum yöneticisi arkadaş gelicek ve bunu Videolar bölümüne taşıyacak. Umarım yapmazsınız çünkü emin olun Videolar bölümüne kimse girmiyor ve konular orada kaybolup gidiyor. Genel Etkileşim bölümünde daha çok aktif kullanıcı var. Amacıma uygun olması için burada bu konuyu açıyorum. İnşallah bana hak verirsiniz ve bu konu burada devam eder, herkes yararlanır. Herkese teşekkürler, iyi eğlenceler...
Konu ilgili alana taşınmıştır.Lütfen buradan devam ediniz.
İyi forumlar.
Dünden beri birçok forum yöneticisi gördüğü halde bir şey yapmadı bu konuya. O kadar da açıklamasını yaptım. Bu konunun Genel Etkimleşimde kimseye zararı yoktu. Her şey kurallar değildir Multihunter buna emin ol. Keşke biraz anlamaya çalışsaydın. Ha tabi eğer sen yazdığımı okuduysan.
heyt be eski savaşçı vsleride ne güzeldi arkadaş o zevki hiçbişeye değişmem. hele eminönündeki toplu klan savaşları. eski müzikler eski oyundan aldığımız haz. hepsi bi başkaydı. bize o günleri yaşatanlara teşekkürü borç bilirim.