YÖNETİCİLERE SESLENİYORUM BAKIN Bİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Muho
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

YÖNETİCİLERE SESLENİYORUM BAKIN Bİ

Mesaj gönderen Muho »

ACBA BU DESTEK NE İŞE YARIYOR NE YAZSAK BUNU YAPIN BUNU YAPIN DİYO ÇARIMI ÇALDILAR ELİMDEN GELEN BİŞE YOK HOTMEİLİ KURTARAMIYOM sizde diyosunuzki hotmeil şifre kırma lardan birini kullanın kulanamıyom kullana bilseydim keşke size diyorum çarın kanıtlarınnı gösterem benim olduğumu inanmıyonuz yeter artık verin şu hesabımı büyümü verin bana yeter isteseniz verirsiniz neden bizi üzüyorsunuz çar benim kimsede girmiyo bana inat biri değişmiş öle olduğu gibi bırakmış silahlara + bastığım zamanlarki fotolar özelliklerde hangi günde çekildiğini bile fotolarım arık verin okadar akçe yükledim hadii var hesabı yok verin şu çarımı artık 8 ocakta falan çaldılar inceleyin isterseniz ıIYouAreMyCureIı adlı büyüm o hesaptadır daha önce de belirtmiştim çarın hotmeilini albilceğim bi durum yok siz vermesenizde acba hotmalin nezamn girildiğini nerden öğreniyozruz kapanmasına az kaldı galibada belki yeni hesap açarım
Kullanıcı avatarı
ElySeeS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: YÖNETİCİLERE SESLENİYORUM BAKIN Bİ

Mesaj gönderen ElySeeS »

Merhaba Muho,

Tarafınıza daha önce açmış olduğunuz konuda, Destek ile iletişime geçmeniz konusunda cevap verilmişti.
Tekrar etmek gerekirse 'Üyelik Sorunları' formundan bildirimde bulunarak hotmail hesabınıza ulaşamadığınızı da mailde belirtiniz. Lütfen gelecek cevabı sabırla bekleyip tekrarı konular açmayınız.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön