zaten ne zmn geldi bu hediyeli emler bu emlerin devri kapandı eski emler zamanında 12 kisilik zevk alıyorduk simdi olesine gir 20 dk bosu bosuna savas bu resmen rezillik iste bunlarda böle çıkar çıplak çıplak show yapar ama gelsin -500 kp li emler o zmn adamlar /savaş ... yazarken besmele çekerlerdi eski emler gelsin bu adamlar böle yapamazlar ... iyi FoRumLaR..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
ziyaovic yazdı:zaten ne zmn geldi bu hediyeli emler bu emlerin devri kapandı eski emler zamanında 12 kisilik zevk alıyorduk simdi olesine gir 20 dk bosu bosuna savas bu resmen rezillik iste bunlarda böle çıkar çıplak çıplak show yapar ama gelsin -500 kp li emler o zmn adamlar /savaş ... yazarken besmele çekerlerdi eski emler gelsin bu adamlar böle yapamazlar ... iyi FoRumLaR..
Arkadaşımız gayet güzel söylemiş ağzına saglık kardesim oyun cıgrından cıkıyor yakında oynıcak adam bulamıcaklar ya hadi bakalım....
ziyaovic yazdı:zaten ne zmn geldi bu hediyeli emler bu emlerin devri kapandı eski emler zamanında 12 kisilik zevk alıyorduk simdi olesine gir 20 dk bosu bosuna savas bu resmen rezillik iste bunlarda böle çıkar çıplak çıplak show yapar ama gelsin -500 kp li emler o zmn adamlar /savaş ... yazarken besmele çekerlerdi eski emler gelsin bu adamlar böle yapamazlar ... iyi FoRumLaR..
doğru söylüyo ziya kardeşim 18 kişilik zamanlarda güzeldi
batu ben o 24 ve 18 kişilik emleri hatırlamıyorum o dönemler oyunu bırakmıstım 12 kisilk lerle 30 a 0 yendigimiz olurdu arzları ne günlerdi be o günleri mumla arıyorum .
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..