Selamlar ;
Arkadaşlar öncelikle oyunun gidişatı hakkında şahsen bahsetmek istediklerim var. Oyunda aşırı derecede donmalar var. Şu an gerçekten oynanmaz halde oyun. Ben hiç bir oyunda bu oyunda olan muhabbeti dostluğu göremedim henüz o yüzden gerçekten güzel bir ortamdayız fakat bu donmalar soğutuyor insanı. O kadar vakit harcıyorum, emek veriyorum ki emeğimin karşılığını aldığımı düşünmüyorum. Bence hiç kimse sessiz kalmamalı, bu gidişata bakılırsa yeni bölge değil şu an ki bölgeyi bile oynayamayız. O yüzden lütfen kimse sessiz kalmasın illa ki bir çözüm yolu vardır.
Emek
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: Emek
Füzyon'cum bölgeyi geç yeni çar kasıyorum sırf lag'dan bunaldığım için fakat 15 level karakter ile 7 level akreplerde ölebiliyorum. Yani sohbet muhabbet arkadaşlık tamam da bir yerde insanın cidden küfür edesi geliyor 
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Dunacım canım, yaklaşık 3 aydır kesintisiz bölge atıyorum ve Transformatör Asa, Eldiven, Ayakkabı hala düşmedi. Artık bölgeden sıkıldım. Örs'de Irk keseyim diyorum yine donmalar oluyor hurra tekrar baştan gel. Şahsen bir çözüm bulmaları gerekli ama geçici değil tam ve net bir çözüm bulmaları gerekiyor.
SoğukFÜZYON
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

Benim bölgelerden şansım olmadığı için üretimciyim bilirsin ve artık sırf fantezi olsun diye giriyorum eksiksiz çarlarımla
En azından alacağı olmayan çarla girdiğinde boş madalya alsan bile kendine dert etmiyorsun. He bide dinazor iksirleri aldımmı değme keyfime hani yemişim itemini
Büyücüm sağ örste bu arada ks atmaya geliyim oyundaysan 
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Yok şu anda oturuyorum oyunda ve şunu da belirtmek isterim emeğimin karşılığını alamadım bölgelerden. Günde en az 5 Gaffar atıyorum mesela şöyle söyliyim adamlar oynamayı bilmiyor yada sürekli afk item ona veriyor şu durumu çözemedim hani bunu isteselerde çözemezler çünkü tamamen şans deniliyor ama haksızlık var bence. Tabii gelipte kimseyi kontrol edemezler ama en azından arttırıcı var loncada bilhassa item düşmesi lazım gerçekten tuhaf bir durum.
SoğukFÜZYON
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

Gel gözüm gel üretelim kurtul boşver bölge felan
zaten maden dediğin artık para etmiyor boşuna stress yaptığına değmez
40m'ye aldığımda Oh ucuza getirdim dediğim hidrojen 2.5m olmuş ne diye bölgede uğraşıyım
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>