Oyun yine PERT
- CaCaRiaN
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta NaT
Oyun yine PERT
Oyuna yine giremiyorum sıkıntı bendemi ? Benim çerezlerimdemi yoksa İKV Sunucularının Çerezlerindemi ? giremeyen varmı başka oyuna ?
Doğan her güneş gençIiğimin kaybıysa, batan her güneş şafağımın kaybıdır. O Şimdi Asker Şafak ? Http://www.feryat.net Kişisel Web Sitemde.
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: Oyun yine PERT
Oyuna girsen bile herhangi birşey değişmiyor, yine LAG yine DONMALAR yine TAKILMALAR ve sonuç olarak DÜŞÜYORSUN.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Girsen de pek fazla bir şey değişmiyor. 17.09-17.13 arası. Tam 4 dakika oyunda hareket edemedim lagdan dolayı. Yazdıklarım gitmiyordu. Bütün sunucu aynı şekildeydi. Savaşın ortasında olmamıza rağmen kimse 4 dakika içinde ölmedi. Hatta hareket bile edemedi.
Yaşasın TTnet Sunucuları!
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- CaCaRiaN
- İskele Babası
Bu oyun bu kadar sinirlerimizi bozarken neden bu oyunu bırakamadığımı düşünüyorum oyundaki 6. yılım anlam vermediğim birşey beni bu oyuna bağlıyor hayatta normalde bağımlı kalan bir insan değilim. Ama bu oyuna bu kadar sinir olmama rağmen neden bırakamıyorum ? Bıraktığım zamanalr oldu ayrılgıım 2 ayı geçmedi acaba bulunduğumuz arkadaş ortamımı yoksa vermiş oldugumuz yılların emeğimi?
Doğan her güneş gençIiğimin kaybıysa, batan her güneş şafağımın kaybıdır. O Şimdi Asker Şafak ? Http://www.feryat.net Kişisel Web Sitemde.
- CaCaRiaN
- İskele Babası
9 Yıldır Hosting Dedicated Sunucusu kullanıyorum IRCD, Radyo, Web, Pwp ko, Tv Hosting işleri yapmaktayım. Hiç bir zaman TTNET Sunucusu kullanmadım. İKV ye göre TTNET Türkiyede bulunduğundan daha kolay PİNG erişimi olacağıdır. Şu anda Joygame nın sunucuları TURKİYEDE olmamasına rağmen İKV yanı başımda bulunan sunucularından daha iyi şekilde çalısıyorlar erişimim daha kolay. Bırakın TTNET'i artık Hollanda, İNGİLTERE, USA Sunucuları kullanında bizde rahatlayalım.SkyBlue yazdı:Girsen de pek fazla bir şey değişmiyor. 17.09-17.13 arası. Tam 4 dakika oyunda hareket edemedim lagdan dolayı. Yazdıklarım gitmiyordu. Bütün sunucu aynı şekildeydi. Savaşın ortasında olmamıza rağmen kimse 4 dakika içinde ölmedi. Hatta hareket bile edemedi.
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Sunucular taşındı , lag bitti dedik . Bu ne oluyor şimdi Allah aşkına ? 2 - 3 saat vaktimiz var , bölge atmak istiyoruz , grubumuzu hazırlıyoruz , İKV yine farkını koyuyor ve lagdan dolayı oyundan çıkmak zorunda kalıyoruz.Şimdiye kadar oynadığım , oyuncuları kendinden soğutmaya çalışan bir yönetim , oyun anlayışına sahip tek oyun . İlginç açıkcası :shock:
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- CaCaRiaN
- İskele Babası
Bir cevap, açıklama yapmakdan aciz bir yönetim. Bir açıklama yapın artık. Ance GM tagını alıp ortalıkda hava atıp dolaşmak ve susturma cezası vermeye yarıyorlar.