Oyun yine PERT

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CaCaRiaN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Sal Ta NaT

Oyun yine PERT

Mesaj gönderen CaCaRiaN »

Oyuna yine giremiyorum sıkıntı bendemi ? Benim çerezlerimdemi yoksa İKV Sunucularının Çerezlerindemi ? giremeyen varmı başka oyuna ?
Doğan her güneş gençIiğimin kaybıysa, batan her güneş şafağımın kaybıdır. O Şimdi Asker Şafak ? Http://www.feryat.net Kişisel Web Sitemde.
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: Oyun yine PERT

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Oyuna girsen bile herhangi birşey değişmiyor, yine LAG yine DONMALAR yine TAKILMALAR ve sonuç olarak DÜŞÜYORSUN.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Girsen de pek fazla bir şey değişmiyor. 17.09-17.13 arası. Tam 4 dakika oyunda hareket edemedim lagdan dolayı. Yazdıklarım gitmiyordu. Bütün sunucu aynı şekildeydi. Savaşın ortasında olmamıza rağmen kimse 4 dakika içinde ölmedi. Hatta hareket bile edemedi.

Yaşasın TTnet Sunucuları!
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
CaCaRiaN
İskele Babası
İskele Babası

Bu oyun bu kadar sinirlerimizi bozarken neden bu oyunu bırakamadığımı düşünüyorum oyundaki 6. yılım anlam vermediğim birşey beni bu oyuna bağlıyor hayatta normalde bağımlı kalan bir insan değilim. Ama bu oyuna bu kadar sinir olmama rağmen neden bırakamıyorum ? Bıraktığım zamanalr oldu ayrılgıım 2 ayı geçmedi acaba bulunduğumuz arkadaş ortamımı yoksa vermiş oldugumuz yılların emeğimi?
Doğan her güneş gençIiğimin kaybıysa, batan her güneş şafağımın kaybıdır. O Şimdi Asker Şafak ? Http://www.feryat.net Kişisel Web Sitemde.
Kullanıcı avatarı
CaCaRiaN
İskele Babası
İskele Babası

SkyBlue yazdı:Girsen de pek fazla bir şey değişmiyor. 17.09-17.13 arası. Tam 4 dakika oyunda hareket edemedim lagdan dolayı. Yazdıklarım gitmiyordu. Bütün sunucu aynı şekildeydi. Savaşın ortasında olmamıza rağmen kimse 4 dakika içinde ölmedi. Hatta hareket bile edemedi.

Yaşasın TTnet Sunucuları!
9 Yıldır Hosting Dedicated Sunucusu kullanıyorum IRCD, Radyo, Web, Pwp ko, Tv Hosting işleri yapmaktayım. Hiç bir zaman TTNET Sunucusu kullanmadım. İKV ye göre TTNET Türkiyede bulunduğundan daha kolay PİNG erişimi olacağıdır. Şu anda Joygame nın sunucuları TURKİYEDE olmamasına rağmen İKV yanı başımda bulunan sunucularından daha iyi şekilde çalısıyorlar erişimim daha kolay. Bırakın TTNET'i artık Hollanda, İNGİLTERE, USA Sunucuları kullanında bizde rahatlayalım.
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Sunucular taşındı , lag bitti dedik . Bu ne oluyor şimdi Allah aşkına ? 2 - 3 saat vaktimiz var , bölge atmak istiyoruz , grubumuzu hazırlıyoruz , İKV yine farkını koyuyor ve lagdan dolayı oyundan çıkmak zorunda kalıyoruz.Şimdiye kadar oynadığım , oyuncuları kendinden soğutmaya çalışan bir yönetim , oyun anlayışına sahip tek oyun . İlginç açıkcası :shock:
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
CaCaRiaN
İskele Babası
İskele Babası

Bir cevap, açıklama yapmakdan aciz bir yönetim. Bir açıklama yapın artık. Ance GM tagını alıp ortalıkda hava atıp dolaşmak ve susturma cezası vermeye yarıyorlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön