Protestoyu suç gören zihniyeti bir yerden hatırlar gibiyim de neyse siyasete bulaşmayalım.
Benim içimde hala umut var. Bu kadar tılsım item umarım boşa değildir. 59. Seviye ile aşırı zor bosslar ve yaratiklar gelmesini istiyorum. Aynı zamanda bu itemler çöp olacağından tepkilere bakıp üretime geri dönülmesini beklemekteyim.
PROTESTO
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: PROTESTO
Protestoyu çok oyuncu düşünüyor ama uygulamada kimse yok malesef ben uzun süre plus falan almamıştım ama tek başına hiç bir önemi yok tabi lonca başkanları toplanıp bu konuya destek verilmeli bence olumsuz yorum yapan yalaka arkadaşada bu kadarda olmaz demek istiyorum
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: <Truva>
Protesto hakkındaki bilgileri doğru buluyorum bir şeyler yapılmalı.Oyundaki güncellemeyi geçtim bari oyunu koruyalım.Lag büyük bir sorun oynadığımız oyunun daha kaliteli olması için Adminlerin biraz oyunla ilgilenmesi gerek.Ondan sonra güncellemeyi yapabilirler ve 4 senelik bir durukluk var 3 senede 25 levelden 49 levele gelen oyun 49 levelde 4 sene geçirmesi gerçekten çok mantıksız.Umarım bize katılanlar olur bu konuda.
Frozzright
Dexrelable
Scottlison
Headshot!
Etkinlik Değil Eklenti İstiyoruz!
Dexrelable
Scottlison
Headshot!
Etkinlik Değil Eklenti İstiyoruz!
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
bir şubat ta 1 günlüğüne oyuna girmeyelim.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
Sonsevdam yazdı:Sana bir kaç öneri
1- Toplu protesto yapmaya çalışıyorsun ki bu dünyanın heryerinde SUÇ.
Yani sen hatalara isyan etmeye çalışırken suç işliyorsun.
2- Bir konu açmışın birşeylere isyan ediyorsun güya neye isyan ettiğin beli değil.
3- Diyelim ki bir şeyler hala düzelmedi. Hiç bir yönetyici bu oyuna bizleri zorla başlatmadı. Ve zorla oynatmıyorum.
yani isteyen daha iyisini bulan çeker gider.
4- Eğer dükkanda ürün satılıyrosa ki bu na senin alamyın demen gerçekten cok çirkin. Evet satılıyorsa ki birileri hala beğeniyor ve almanın doğru olduğunu düşünüyor.
Son oalrak demem o ki; Ya oyununu Oyna, Ya Da İkile...
işte memleketimdeki yöneticilerin görmek istediği yaşam formu şekli
biz buna halk arasında koyun diyoruz güt gütebildiğin kadar
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
- Judas
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Boşuna uğraşmayın arkadaşlar İKV yakında kepenk kapatır amaç bu..
Ayrıca onlar koskoca aristokrat kesim bize neden cvp versinler
)
Ayrıca onlar koskoca aristokrat kesim bize neden cvp versinler
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Sana katılıyorum usta herşey'e rağmen İKV muhabbetiyle güzel.Tabii eski muhabbetler olmasada genede iyi gidiyor.Xxxreallovexxx yazdı:Protesto konusunda kesinlikle hak veriyorum.Yalnız 7 senelik adam ile 1 aylık adam arasında fark kalmadı diyen arkadaşa katılmıyorum.İkv de item sahibi olmak mesele değil itemleri doğru kullanmak mühim olandır.Oyunun 4 senedir 49 seviye kalması bencede yanlıştı en azından hol e 2 3 boss koyup seviye getirilebilirdi.Her şey e rağmen İkv muhabbetiyle güzell..
Never beleive someone who tells who they are.
biz ne kadar protesto yaparsak yapalım adamların umrundamı ? 2 aydır eşya iadesi yapacaklar :!:

ÖzGüRBeyy
ÖzGüRBeyII
IıIaLBaTRosIıI
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
zaten çok kötü olan pvp sisteminde 7 senelik oyuncuyla 1 aylık oyunca artık eşit düzeyde oyuncu yeteneği falan yalan ne yeteneğinfrn bahsediyosun savaşçı vs savaşçı geliyo ağır sert durdurma hep aynı şeyler fark ne büyücüler geliyo hep aynı taktik hep aynı yetenek iş sadece şansa bakıyo kim daha çok kritik vurursa kazanıyo pvp sistemi tamamen rezalet şu andaXxxreallovexxx yazdı:Protesto konusunda kesinlikle hak veriyorum.Yalnız 7 senelik adam ile 1 aylık adam arasında fark kalmadı diyen arkadaşa katılmıyorum.İkv de item sahibi olmak mesele değil itemleri doğru kullanmak mühim olandır.Oyunun 4 senedir 49 seviye kalması bencede yanlıştı en azından hol e 2 3 boss koyup seviye getirilebilirdi.Her şey e rağmen İkv muhabbetiyle güzell..
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Katılıyorum haklsın sana tam Destek veriyorum. İt hürür kervan yürür.marasaldadas yazdı:Hep aynı sorunlar, değişen bir şey yok. boşu boşuna formda yazıp duruyoruz. kendimiz yazıp, kendimiz okuyoruz. nasıl olsa bağırıp çağırsakta, akçe alımı ve dükkanda satışlar devam ediyor.
Bu böyle gitmesin. tepkimizi belirtelim bir şekilde. benim önerim, bir gün belirleyelim o gün kimse oyuna girmesin. cevap alamazsak. 1 ay boyunca akçe yüklemeyelim, dükkandan hiç bir şey almayalım. ya da değişik fikri olan varsa paylaşsın, kabul görürse beraber hareket edelim.
1 ay değil ,Artık bu oyuna PARA verip AKÇE Alımını KESTİM . Siz halen para vermeye devammı ediyorsunuz?
Hak edene can feda , hak etmeyene elveda...Yeni Yöneticilere ihtiyac olduğunu düşünüyorum.