Al buda şekerin evladım ;)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mrkhrbr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kabadayılar

Al buda şekerin evladım ;)

Mesaj gönderen mrkhrbr »

günlerdir hiçbir açıklama yapmayan güzide yönetim, yine bir "çıkar amaçlı" açıklamaya imza attı.

evet şahane kampanya, hadi ceplerimizi boşaltalım !!!

Şahsi kanaatim, muhakkak bu indirimden faydalanmak isteyen olacaktır. Buna hiçbirşey söyleyemem.

Ancak "oyun hakkında, LAG hakkında, veya diğer şikayetler hakkında" hiçbir açıklama yapılmazken, düzenli olarak "indirim, fırsat" gibi duyurular yapan yönetimdeki arkadaşlara-büyüklere-küçüklere sesleniyoruz...

Lütfen biz oyuncuların sesine kulak verin. Ara sıra da başka açıklamalarda bulunun zahmet olmazsa...
Kullanıcı avatarı
zaftunx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Pentenol

Re: Al buda şekerin evladım ;)

Mesaj gönderen zaftunx »

mrkhrbr yazdı:günlerdir hiçbir açıklama yapmayan güzide yönetim, yine bir "çıkar amaçlı" açıklamaya imza attı.

evet şahane kampanya, hadi ceplerimizi boşaltalım !!!

Şahsi kanaatim, muhakkak bu indirimden faydalanmak isteyen olacaktır. Buna hiçbirşey söyleyemem.

Ancak "oyun hakkında, LAG hakkında, veya diğer şikayetler hakkında" hiçbir açıklama yapılmazken, düzenli olarak "indirim, fırsat" gibi duyurular yapan yönetimdeki arkadaşlara-büyüklere-küçüklere sesleniyoruz...

Lütfen biz oyuncuların sesine kulak verin. Ara sıra da başka açıklamalarda bulunun zahmet olmazsa...
+1
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön