Saat: 14:08
İlk önce 'Kullanıcı adı veya Şifre yanlış' diyordu şimdilik 'Sunucu Listesi Bekleniliyor' diyor..
Sunucu Listesi !!
Re: Sunucu Listesi !!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
yoksa artık ikv bittimi giremiçezmi...
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Denize Özlem
Bendede gelmiyor sunucu listesi .
- Bleyd
- Cin Avcısı
çemberdekilere allah sabır versin sen gel gel tam gafara başlarken oyun çöksün... ne kötü anmışlardır yönetimi
Çerezleri temizledim kuru yemişleri de temizledim. Bir kaç tabak meze var onları da temizliyorum umarım düzelir.ElySeeS yazdı:Merhaba bordom,
Şuan için sunucu listelerinde başarılı bir şekilde ekrana gelmektedir. Sanırım çerezlerinizden veya internet bağlantınızdan kaynaklanıyor. Lütfen çerezlerinizi temizleyiniz.
Bilginize.
Betbah yazdı:Çerezleri temizledim kuru yemişleri de temizledim. Bir kaç tabak meze var onları da temizliyorum umarım düzelir.ElySeeS yazdı:Merhaba bordom,
Şuan için sunucu listelerinde başarılı bir şekilde ekrana gelmektedir. Sanırım çerezlerinizden veya internet bağlantınızdan kaynaklanıyor. Lütfen çerezlerinizi temizleyiniz.
Bilginize.