İşte Rezillik..!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: İşte Rezillik..!

Mesaj gönderen kurtreis »

Bukonuya yorum yazmak istemiyorum Fatih seni severim bilirsin açmış olduğun bu konuda yanlış yorumların var en başta loncamı düşman görmen gibi ben yinede sert bir tepki vermedim + orada bulunan tüm Kurt Loncası üyelerini oraya ben gönderdim savaşıda klan kanalından yönettim toplantı olduğundan filan bahsedilmedi bana daha öncede söylediğim gibi Asım ın yazdığı yorumda ortada ne diyceksin bilmem ama benim loncamı düşman görmek istiyorsan benide düşman gör onların orda olması benim oraya gitmelerini söylememden dolayıdır ki benimlede düşman olmak istemessin emin ol ...

Umurım bu konuya bir daha yorum yazmak zorunda kalmam ve bu konu burada kapanır ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

1) Reis Eğer benim yapmış olduğum Yanlış İse Sadece Senden Özür Dilerim Ve Loncandan Tabi Ama Eğer Tarafsız Bir şekilde Bakarsak 25 lwl kp kasan çarı kesmeleri + üstüne benim oyunda ve içinde kimse olmayan çarı kesmeleri üstünede laf Edip o kadar kişi dalmaları bi arz olarak Zoruma Gitti Kendileri Savaşta Değil Sadece Kesiyolar Başka Bi amaçları Yok .. hem kendisinin yanında burak kesti dün daha akşamleyin ve azını açmadı ben özür dilerim dedi onun yerine ondan önce kendisi asasıyla vurmaya çalışıyodu 25 lwl çara

2) Kp açı Demiş Burak Bana Kendi Yazdığında Süper Kp geliyo Bu sahradan vb. laflarda bulunan kendisi bide ben sadece kp manyağı olsam Merak Etme Karizmam 0 olduğunda Hiç bir savaşa girmem Çoğu Zamanda Dediğim Gibi Ws zevkine Atılır ise o zaman işe yarar Diğer Türlü Ne oyundan Ne De Başka Birşeyden Zevk Alırsın

3) Bide çok Gözüm Dönse Bile sizin gibi 25 lwl kesmem hatta Yardım ederim Kimse Kesmesin Diye Yanında Dururum

Dün Burakcanım senin yanında dediği şuydu hatta: 25 lwl 2 yıldız Yeşil Çarı Gördüğünde Gözüm Döndü O yüzden kestim + kp gelmedi Başkann Tek Taraflı Değil Çift Taraflı Bi bak İstersen Lazım Olur
YENİSAHRA
Asım Küçük
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen asim3428 »

http://img713.imageshack.us/i/ekran021310194323.jpg/]Resim[/URL]

ilk başta akıl edemedim çekmeyi ama bunla idare ediver Başkannn ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

asim3428 yazdı:1) Reis Eğer benim yapmış olduğum Yanlış İse Sadece Senden Özür Dilerim Ve Loncandan Tabi Ama Eğer Tarafsız Bir şekilde Bakarsak 25 lwl kp kasan çarı kesmeleri + üstüne benim oyunda ve içinde kimse olmayan çarı kesmeleri üstünede laf Edip o kadar kişi dalmaları bi arz olarak Zoruma Gitti Kendileri Savaşta Değil Sadece Kesiyolar Başka Bi amaçları Yok .. hem kendisinin yanında burak kesti dün daha akşamleyin ve azını açmadı ben özür dilerim dedi onun yerine ondan önce kendisi asasıyla vurmaya çalışıyodu 25 lwl çara

2) Kp açı Demiş Burak Bana Kendi Yazdığında Süper Kp geliyo Bu sahradan vb. laflarda bulunan kendisi bide ben sadece kp manyağı olsam Merak Etme Karizmam 0 olduğunda Hiç bir savaşa girmem Çoğu Zamanda Dediğim Gibi Ws zevkine Atılır ise o zaman işe yarar Diğer Türlü Ne oyundan Ne De Başka Birşeyden Zevk Alırsın

3) Bide çok Gözüm Dönse Bile sizin gibi 25 lwl kesmem hatta Yardım ederim Kimse Kesmesin Diye Yanında Dururum

Dün Burakcanım senin yanında dediği şuydu hatta: 25 lwl 2 yıldız Yeşil Çarı Gördüğünde Gözüm Döndü O yüzden kestim + kp gelmedi Başkann Tek Taraflı Değil Çift Taraflı Bi bak İstersen Lazım Olur

Bana Karşı bir yanlış yaptığını düşünmüyorum Asım Özür DİLEMENİ GEREKTİRİCEK BİR ŞEY YOK KARDEŞİM AMA SİZDE ARTIK KONUYU UZATMAYIN BİR BİRİNİZİ KIRMANIZA GEREK YOK
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

:evil: İnfazxfatih ben büyücümde iken burak diye bir cocuk geldi yenisahralı ide yanımadydı daldı bize yenisahralı yendi sonra gitti sizi çağırda sizde geldiniz şimdi bizmi bastık sancağı toplantınızı berbet ettik siz kendiniz gelip karıdınız
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
infazxfatih
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen infazxfatih »

Bu Konuyu Kendi Aramızda Çözmüştük. Dahada Uzatmanın Bi Alemi Yoktur.
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster

.......... Resim..........

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
burakcan19
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen burakcan19 »

BU OYUNDA EN ÇOK SEVMEDİĞİM NE BİLİYORMUSUNUZ BİR ADAMI KESİYORSUNUZ ADAM SAKİ GERÇEK HAYATTA KESİLMİŞ GİBİ HAREKET EDİYOR ÇOK SAÇMA ÇOCUKLUK NE WAR YANİ KESMİŞSEM 3KURUŞ KP İÇİN BU LAFLARA DEYMEZ HELE SİZİN GİBİ BÜYÜK OYUNCULARA .
Kullanıcı avatarı
aslan44
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aslan44 »

beyler bence olayı buyutmeye gerek yok olan oldu ;)
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Börteçine ne yaptı Size Fatih?
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Ayrıca Börteçine Loncasında Şahsiyetçilik Değil Teşkilatçılık Esastır. Birimize Dokunan Yanlış yapan Hepimize Yapmış demektir...
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)

“Genel Sohbet” sayfasına dön