LAG SORUNU
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
LAG SORUNU
Oyun eskisinden daha kötü olmuş dedim. dayak yemediğim kaldı neredeyse.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Re: LAGSORUNU
Selam arkadaşlar
Dün oyunda olmuş bağlantı sorunları tamamen TTnet ile alakalı dün gece ttnet çok sapıttı 5 dakka da bir internet kesilir mi ?Önce DSL ışığı söndü sonra da internet ışığı tabi arada ufak baglantı kopmaları oluyordu sende oyundayken lag diyorsun aynısını bende dedim.Dün TTnet ne yapmaya çalıştıysa faydadan çok zarar getirdi.
Güzel oyunumuzun ne yapıp edip TTnet gibi bir firmadan uzaklaşması l azım
Dün oyunda olmuş bağlantı sorunları tamamen TTnet ile alakalı dün gece ttnet çok sapıttı 5 dakka da bir internet kesilir mi ?Önce DSL ışığı söndü sonra da internet ışığı tabi arada ufak baglantı kopmaları oluyordu sende oyundayken lag diyorsun aynısını bende dedim.Dün TTnet ne yapmaya çalıştıysa faydadan çok zarar getirdi.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
EYUNAL yazdı:Selam arkadaşlar
Bu kadarda yanar döner olunmaz ki arkadaş bir öyle bir böyle yazık ki ne yazık sadece lagı bu günden ibaret sanan safların ne kadar döneceğini kestirmekte bu günlerde zor oldu.
Saçma ve alaycı yorumunu görmezden geliyorum.VoYaGE yazdı:EYUNAL yazdı:Selam arkadaşlar
Bu kadarda yanar döner olunmaz ki arkadaş bir öyle bir böyle yazık ki ne yazık sadece lagı bu günden ibaret sanan safların ne kadar döneceğini kestirmekte bu günlerde zor oldu.
Sunucu taşındığından beri Tılsım sunucusunda %1lik lag görmedim.
Herkes Eminönü sunucusuna yığılmış durumda hal böyle olunca sunucular ne yapsın.Eminönü sunucusunda da lag göremedim.Yaratıklar hızlı dediniz büyük hol bölgesine indim baktım hızlı değiller akreplerden maratonsuz kaçıyorum Irklardan ise maratonlu kaçıyorum sürekli tıklayarak oynarsanız karakteriniz yavaş yürür !! :idea:
Ayrıca dünden beri facebook'a bile giremedim.TTnet facebook sayfasına bakarsan dün ki sorunlara kanıt ip uçları bulursun
- Jacquelinely
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: TheBest
Re: LAG SORUNU
Oyuna giriyorum. Tek ben varım diğerleri sonradan görünüyor gitmiyor kimse hareket etmiyor hatada vermiyor bu oyundaki lag hiç bir oyunda yok. Mevlüt Dinç olmayınca bu oyunda olmuyor.Eskiden daha güzeldi.

BeyazKöşk:Jacquelinely(49)
Eminönü:NoFearSifacix(49)
Meran:Carmelo(49)
Tılsım:Carmelo(49)
Eminönü:NoFearSifacix(49)
Meran:Carmelo(49)
Tılsım:Carmelo(49)