LAG SORUNU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

LAG SORUNU

Mesaj gönderen marasaldadas »

Oyun eskisinden daha kötü olmuş dedim. dayak yemediğim kaldı neredeyse.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: LAGSORUNU

Mesaj gönderen EYUNAL »

Selam arkadaşlar

Dün oyunda olmuş bağlantı sorunları tamamen TTnet ile alakalı dün gece ttnet çok sapıttı 5 dakka da bir internet kesilir mi ?Önce DSL ışığı söndü sonra da internet ışığı tabi arada ufak baglantı kopmaları oluyordu sende oyundayken lag diyorsun aynısını bende dedim.Dün TTnet ne yapmaya çalıştıysa faydadan çok zarar getirdi.
Güzel oyunumuzun ne yapıp edip TTnet gibi bir firmadan uzaklaşması l azım
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

EYUNAL yazdı:Selam arkadaşlar

Dün oyunda olmuş bağlantı sorunları tamamen TTnet ile alakalı dün gece ttnet çok sapıttı 5 dakka da bir internet kesilir mi ?Önce DSL ışığı söndü sonra da internet ışığı tabi arada ufak baglantı kopmaları oluyordu sende oyundayken lag diyorsun aynısını bende dedim.Dün TTnet ne yapmaya çalıştıysa faydadan çok zarar getirdi.

Bu kadarda yanar döner olunmaz ki arkadaş bir öyle bir böyle yazık ki ne yazık sadece lagı bu günden ibaret sanan safların ne kadar döneceğini kestirmekte bu günlerde zor oldu.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

VoYaGE yazdı:
EYUNAL yazdı:Selam arkadaşlar

Bu kadarda yanar döner olunmaz ki arkadaş bir öyle bir böyle yazık ki ne yazık sadece lagı bu günden ibaret sanan safların ne kadar döneceğini kestirmekte bu günlerde zor oldu.
Saçma ve alaycı yorumunu görmezden geliyorum.
Sunucu taşındığından beri Tılsım sunucusunda %1lik lag görmedim.
Herkes Eminönü sunucusuna yığılmış durumda hal böyle olunca sunucular ne yapsın.Eminönü sunucusunda da lag göremedim.Yaratıklar hızlı dediniz büyük hol bölgesine indim baktım hızlı değiller akreplerden maratonsuz kaçıyorum Irklardan ise maratonlu kaçıyorum sürekli tıklayarak oynarsanız karakteriniz yavaş yürür !! :idea:
Ayrıca dünden beri facebook'a bile giremedim.TTnet facebook sayfasına bakarsan dün ki sorunlara kanıt ip uçları bulursun ;)
Kullanıcı avatarı
Jacquelinely
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: TheBest

Re: LAG SORUNU

Mesaj gönderen Jacquelinely »

Oyuna giriyorum. Tek ben varım diğerleri sonradan görünüyor gitmiyor kimse hareket etmiyor hatada vermiyor bu oyundaki lag hiç bir oyunda yok. Mevlüt Dinç olmayınca bu oyunda olmuyor.Eskiden daha güzeldi.
:cry: :cry: :cry:
BeyazKöşk:Jacquelinely(49)

Eminönü:NoFearSifacix(49)

Meran:Carmelo(49)

Tılsım:Carmelo(49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön