swindler revenge

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

swindler revenge

Mesaj gönderen Bloodmage »

BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Elite

Re: swindler revenge

Mesaj gönderen acarrr »

sana el vermek ıcın 3 elide bilerek kesildim 3 den 3.1 3.2 3.3 4.3 sonra 4.4 yaptın alan kazanır dedık ws ortasına geç geldın MISIRA GIDIP MAKINE OLDUN 2031LE FAZLA VURAN BUZ SON EL GELDIGINDE NEDEN ISE 1.5K vuruyordu canm :) neden hakemın laflarınıda foto almadın 5.4 son elı makıne yapıp geldıgıni soyledıgımde foto cekemedın ya ? ws yi 4.4 den geç tekrar at dıyorum MISIRDAN GELMEDIM DIYOSUN HANI MAKINE ATMADIGININ KANITI NEREDE ? SADECE SKORLARI ATMIŞSIN BURAYA. Tahmın etttım MISIRA GIRMEDIGININ KANITI OLMADIGININ SIMDI UZA BEN SANA GEL 4.4 Ü tekrarla dıyorum mısırdan gelıp dırencın elekken ılk 4 el 5cı ele buz vermessın makıne atıp kestım diye al foruma foto at :lol: :lol: Komıksın ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kardeşim ya mısıra gıttın dıyorsun kanıtın nerede
Eğer mısıra gıttıysem neden ws başlamadan once demedin ?
Her şeyi geçtim bilerek verdim diyorsun ama maç 2 0 2 1 3 1 3 3 şeklinde oldu ve 2 0 ken durum m1 var dıye şıkayet atıyordun ben çok dalga geçtigini dusunmuyorum
ve gordugun gibi çarda 60k para var nasıl o parayla mısır atayım :)
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

carında kı para ors ve 1 kerelık makıne ye yetcek sekılde ws ye gelmıssındır bundan basıt ne var ;) ;) ayrıca sen dedınkı ben mısırdanmı gelyıosun dedıgım zaman YOK KANITI FORUMDA GORURSUN DIOSUN EE NERDE KANIT 4.4 KEN PLUSSUZ MAKINE ARTI ORS PARASI ALMISISN DIR YANINA 4.4KEN ATTIN MAKINENI DOGAL OLARAK 22BIN ILE ÇARIN FOTOSUNU CEKMEK KOLAY NASIL OLSA SON EL DE GELDIN MAKINE ATIP SON ELINDE FOTOSUNU 5.4 DIYE CEKMISSIN BU KADAR BASİT. BEN SANA NE DEDIM 4.4 IKEN MAKINE ATTTIINN GELDINNN 5.4 OLDU O SKORU OLE FOTO CEKMISSIN BENMM SANA SOYLEDIIGM LAFLAR NEREDE ? GEL 4.4 DEN TEKRARLAYALIM BENDE MAKINE ATAYIM DIOSUN :D :D

MISIRDA OLMADIGININ KANITINIDA SEN ATICAKDIN İLK BEN MISIRDAN MI GELIORSUN DEDIGIMDE E HANI PARAYLAMI KANIT :D :D :D 800BİNLE GELIRSIN VEYA BIRAZD DAHA AZ BI MIKTARLA ATARSIN SOL EL MAKINEYI 5.4 OLUNCADA PARA ILE FOTO CEKERSIN BUMU KANIT :lol: :lol: :lol: :lol: :?: Ben sana ERKEK gibi dedım GEL TEKRARLA 4.4 den hak yedin NEYSE BENI BILEN BILIR BILMEYENDE ÖĞRENIR.
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kardeş hesapta ben mısırdayken foton vardı hala goremedım
ve tek bir şeyi yanıtlamanı ıstıyorum neden vs başlamadan once mısıra gıttın demedın
bu soyledıgın yalanlara kendın ınanıyormusun cok merak edıyorum
neyse konu 2 li tartışmaya girmesin daha da cevap yazma
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

sen dedın kı ben makine atmadığımın kanıtıda forumda ;) ;) 5ci ele kadar karkaterin çantası acık değil 5. skorda açık neden acaba ;) senın o fotoların hepsı aynı olsaydı bende buraya forum'a atıcakdım yalan konusan adamla ıspat çabasına giremem anlatabildim mi :) 4.4 den geç tekrarla dıyorum ağlıyosun 3.ci ele kadar 3.5k vuran buz 4.elden sonra 5.ci elde 1.5 vurmaya başladı :shock: haseki tarafından ws yede geç geldin. Şimdi dieceksın foto nerde senın o fotolarının çantası acık sekılde tum fotolar aynı olsaydı al sana CEVAP dıye yüzüne yapıştırcakdım fotoyu ama hilebaz insanlar anca hile yaparak kestim der ;) 4.4ken neden tekrarlayamadın ya :lol: herşeyi bi kılıfına uydurmuşsunuz anlatabildim mi ama bana sökmez :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

bide sorayım dedim konusmaları kontrol ettım 4.3 yazıyor ws 4.4 foto nerde ;) ;) 5.ci elde makıne attıgını söylemıstım o konusmaların fotosu nerde gel 5.ci eli tekrarla dediğimin :!: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ya maçın kaç kaç oldugunu bılmıyorsun daha maç 3 3 dü 4 3 yaptım gel bidaha diye ağladın anama laf ettin.
Resim
Bak şimdi burada 60 binim var ve daha 1. tur anlatabiliyormuyum sen bana 3*3 ken makina attın dıyorsun 3 3 ken de 20 k para var o 40 k para da ors parası neyse daha cevablarına bir şey yazmayacagım
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Zaten sana dıyorum kı 4.3 un skor fotosu var benm 4.4 yaptıgım foto yok ? 4.4ken son ele gelırken 5.4 yptın onuda dırenclerını buza verdın 2mızde tekrar makıne atalım tekrarlıyalım dıyorum son eli yok dıyosun 4.4 ws nın skor fotosu nerede sormak ıstıyorum sen hak yemezsen kımse yemez raad ol ben sana adam gıbı küfür etmeden dedım makıne attın degılmı ? dıye lan lu munlu konusmaya başladın anlatabildimmi 4.3 sen yenerken benm 4.4 yaptıgım senı kestıgım foto yok onuda at :D iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

bide ayrıca 4.3 e kadar ben senle fzık buz elek attım dırencın elekdı bunuda hesap a kat :D 4.4 yaptım 4.4ün fotoğraflarını atmamıssın bıde 5.4 sen (MAKINE ATIP GELDIGINDE SOYLEDEN YAZI YASMISTIM NEDN ONLARI CEKMEDIN ) :D dedigim gibi ANCA COCUK KANDIRIN TEKRARLA DEDIM TEKRARLAMADIN 4.4 DEN HAK YIYIP KAZANDIM DIYEBILIYORSAN ORASI AYRI :?

“Genel Sohbet” sayfasına dön