yeniden başlıyorum

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
WARIORXKRALI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

yeniden başlıyorum

Mesaj gönderen WARIORXKRALI »

sa arkadaşlar tüm tanıdıklara selam olsun oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum tanıdıklardan yada eskilerden kimler var
OoOBeYaZaTLıOoO NeDeNSiZxKRaL Wariorxkralı
Resim
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Re: yeniden başlıyorum

Mesaj gönderen karanlikprens »

Ben varım Enes :) gerçi bırakmıştım da şu 1 haftadır yeniden başladım ama tadı yok tabiri caizse bitmiş İKV son çırpınışları eski günleri özledim kardeşim nerde o eski arkadaşlar hiç kimse kalmamış şuan oyunda çoluk çocuk dolmuş içler acısı İKV nin bu hali... Sırf eski günleri özlediğim unutamadığım için bir türlü nokta koymama izin vermiyor hatıralar. Neyse gelirsen görüşürüz kendine iyi bak Allah'a emanet ol. Eskilerden birini görmek güzel :(
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
WARIORXKRALI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: yeniden başlıyorum

Mesaj gönderen WARIORXKRALI »

karanlikprens yazdı:Ben varım Enes :) gerçi bırakmıştım da şu 1 haftadır yeniden başladım ama tadı yok tabiri caizse bitmiş İKV son çırpınışları eski günleri özledim kardeşim nerde o eski arkadaşlar hiç kimse kalmamış şuan oyunda çoluk çocuk dolmuş içler acısı İKV nin bu hali... Sırf eski günleri özlediğim unutamadığım için bir türlü nokta koymama izin vermiyor hatıralar. Neyse gelirsen görüşürüz kendine iyi bak Allah'a emanet ol. Eskilerden birini görmek güzel :(

vay ihsanım senide görmek güzel kardeşim geçen girdim hakikatende oyun içler acısı eskisi gibi değil bıraktığım gibi bulamadım oyunu tekrar başlıyacaktım 1 saat kaldım pek sarmadı kimse yok hep çocuk dolmuş oyuna bir ara girde seninle eski günleri yad edelim kardeşim seni gibi bir dostu görmek çok güzel allaha emanetsin kardeşim eskilere selam olsun :)
OoOBeYaZaTLıOoO NeDeNSiZxKRaL Wariorxkralı
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön