Merhaba arkadaşlar Ben sancak sunucusunda oynuyorum.
1 yıl filan ara verdim oyuna.Oyuna bir baktımki kimse kalmamıs sancak sunucusunda Gruğ bölgesi atan yok klan savaşları yok klandan bir yazi zar zor okunuyor ya..
Bende oyuna tekrardan dönmeyi düşünüyorum karakterimı taşıyacagım hangi sunucu gb klan savası yapıyorsa
Bana önerir misiniz bir sunucu[ASHAP^+Mev zırh kenan mıgo full set]
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER :ugeek:
Yardımcı olacağınızı düşünüyorum[lütfen bakın]
Re: Yardımcı olacağınızı düşünüyorum[lütfen bakın]
Eminönü gelmeni öneririm...
EKVADOR yazdı:Eminönü gelmeni öneririm...
Peki Lonca bulabilme sansım varmı ?
Teşkilat iyidirde hep Tenha yazıyorxXESREFPASALIXx yazdı:teşkilatChass yazdı:EKVADOR yazdı:Eminönü gelmeni öneririm...
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HICRET
Kuklacıda,Hemen hemen en az 1 kez her hafta bazen her günChass yazdı:Merhaba arkadaşlar Ben sancak sunucusunda oynuyorum.
1 yıl filan ara verdim oyuna.Oyuna bir baktımki kimse kalmamıs sancak sunucusunda Gruğ bölgesi atan yok klan savaşları yok klandan bir yazi zar zor okunuyor ya..
Bende oyuna tekrardan dönmeyi düşünüyorum karakterimı taşıyacagım hangi sunucu gb klan savası yapıyorsa
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER :ugeek:
E.ö cok cazip gelıyor bana bol bol gb atılıyor bana gb atılacak yer lazımMETANET yazdı:Kuklacıda,Hemen hemen en az 1 kez her hafta bazen her günChass yazdı:Merhaba arkadaşlar Ben sancak sunucusunda oynuyorum.
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER :ugeek:SANCAK SAVASI oluyor Holl trende tam bir arz ve lodos bölgesi :mrgreen: . Bölgelerde arzlar çok aktifler, lodoslari bilmiyorum. Klanda muhabbette iyi.
Vallaha bilmiyorum Teşkilatta tenha yazdığı ıcın fazla dusunmuyorum .ÇDxXESREFPASALIXx yazdı:Teşkilat veya kuklacı önerımdır ikiside iyidirde kuklacı bıraz son zamanlar bozuldu ordaki carımı felan aktardım teşkilatChass yazdı:Teşkilat iyidirde hep Tenha yazıyorxXESREFPASALIXx yazdı:teşkilatChass yazdı:EKVADOR yazdı:Eminönü gelmeni öneririm...
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Koskte GB lere yer bulamıyoruz
. Sabahın korunde meteor lodos sancak dolu oluyor. Hele hafta sonları cok cok daha dolu oluyor. Bence en iyi durumdaki sunucu beyazkosk su an.
Gizlenmiş İçerikGöster

Yav benım pc demı sıkıntı var yaSakirpasali yazdı:Koskte GB lere yer bulamıyoruz. Sabahın korunde meteor lodos sancak dolu oluyor. Hele hafta sonları cok cok daha dolu oluyor. Bence en iyi durumdaki sunucu beyazkosk su an.
xXESREFPASALIXx yazdı:yok yok sorn yok öyleChass yazdı:Yav benım pc demı sıkıntı var yaSakirpasali yazdı:Koskte GB lere yer bulamıyoruz. Sabahın korunde meteor lodos sancak dolu oluyor. Hele hafta sonları cok cok daha dolu oluyor. Bence en iyi durumdaki sunucu beyazkosk su an.
köşkede tenha dıyor Allah Allah
)
Eö geççem büyük ihtimal yorumlarınız için teşkurler