İKV Kasma Sorunu(Çözüm yolları)
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: İKV Kasma Sorunu(Çözüm yolları)
İski Yerine Bedaş ı Temizledim Sorun Olur mu ?
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
anlamadım ?
Ben bu disk temizlemeyi ve disk birleştiricisini yaptıktan sonra daha da kasmaya başladı bu oyun.Neden ?
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Az önce bir oyunda daha kasma yaşadım. Diski temizledim ve kasmadan kurtuldum. Aklıma bu konum geldiSanaLBeLa yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
İKV de son zamanlarda kasmaların artması sonucu bu konuyu açma gereği duydum.Ve şunu farkettim ki kasma sebeplerinin yarısı bizimle alakalıymış. Bu konuda çözüm buldukça paylaşacağım.Şimdilik bir çözüm yazıyorum.Yakında resimlerle destekleyeceğim
ÇÖZÜM YOLLARI
1-)Disk Temizleme
Adım 1 :Windows C'ye sağ tıklayıp özellikler diyin.
Adım 2 : Diski Temizle diyin.
Adım 3 :Bir süre yüklemeden sonra tamam'a basın.
Adım 4:Tekrar Windows C'ye sağ tıklayıp özellikler diyin.
Adım 5:Araçlar sekmesine girip en iyi duruma getir diyin.
Adım 6:Windows C'yi seçip en iyi duruma getire basın.
NOT:Arkadaşlar oyun tekrar kasmaya başladığı anda bu dediklerimi tekrarlayın.Sorun çözülecektir.Ben az önce tekrar yaptım.Oyun çok akıcı oldu.
Not : Oyun nerede yüklüyse o diski temizleyin.
http://www.istanbuloyun.com/download.aspx burada sistem gereksinimlerinde 512m ram yeterli demiş ama 1gb ram ile bile kasma yaşanır. En ideali 2gb özellikle hol bölgesine 512m ram ile giriş yapmayı bile denemeyin.
Sistemini hızlandırmak isteyenlere Advanced SystemCare programını tavsiye ederim. Programın ücretsiz sürümü sistemi geliştirmek için yeterlidir. Ful yapmak istiyosanız internette serial kodları geziniyordu arama yapmanız yeterli...
XP kullanıyorsanız Ram'in yükünü bir nebze de olsa hafifletmek için eboostr programını öneririm. Bunu da ful yapmak için biraz çaba gösterin tamamdır.
Sistemini hızlandırmak isteyenlere Advanced SystemCare programını tavsiye ederim. Programın ücretsiz sürümü sistemi geliştirmek için yeterlidir. Ful yapmak istiyosanız internette serial kodları geziniyordu arama yapmanız yeterli...
XP kullanıyorsanız Ram'in yükünü bir nebze de olsa hafifletmek için eboostr programını öneririm. Bunu da ful yapmak için biraz çaba gösterin tamamdır.