Oyunu 1 ay önce bırakmıştım . Sebebi lag idi. Bölgelere çok geç giriyordum .(hole 5dk)
Lag düzeldi mi bu sunucu taşıması ile ?
geri dönüş h.k.
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: HICRET
Re: geri dönüş h.k.
Hoşgeldin tekrardan, evet şuan için lag yok.Sonxavatar yazdı:Oyunu 1 ay önce bırakmıştım . Sebebi lag idi. Bölgelere çok geç giriyordum .(hole 5dk)
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

Maden çeken olmasın yeterxXESREFPASALIXx yazdı:Bi sorunyokoyunda şuanlıkta yardım edicek insan yokkısa ve net
Lag yoksa bendemi geri dönsem acaba 
Lag sorununun biteceğini hiç sanmıyorum..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

Arkadaş haklı bi girdim full lag . Kameranın açısını değiştircem lag . Ileri basıyorum lag . Ikv yonetiminin emeğe saygısı bu kadar 5 senelik oyuncuyum ben . Önceden lag neredeyse hiç yoktu .Esadullah yazdı:Lag sorununun biteceğini hiç sanmıyorum..
- BlackHatCadillac
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
bende neden yok acaba bu lagSonxavatar yazdı:Arkadaş haklı bi girdim full lag . Kameranın açısını değiştircem lag . Ileri basıyorum lag . Ikv yonetiminin emeğe saygısı bu kadar 5 senelik oyuncuyum ben . Önceden lag neredeyse hiç yoktu .Esadullah yazdı:Lag sorununun biteceğini hiç sanmıyorum..
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fıerce
Sunucu taşınmasından sonraki zamanlar yani bu zamanlar ne benim bilgisayarım da nede yakın çevremdeki insanlarda lag oluyor.Geçici olarak düzeltildi sanırım , şuan gayet güzel oynanıyor
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
Bölgelere çabuk girmek istiyorsan RAM'ini yükseltmelisin. 2gb ram ile en geç 6 saniyede bölge geçişi yapabilirsin. Lag var mı evet var. Özellikle yaratıklar depar atabiliyor. Dün rutin şekilde örsde ırk keserken kadın savaşçı 100 metre rekorunu Usain Bolt'un elinden aldı.Sonxavatar yazdı:Oyunu 1 ay önce bırakmıştım . Sebebi lag idi. Bölgelere çok geç giriyordum .(hole 5dk)