bi yönetici gelebilir mi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AresmosiS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Erkan-I Harbiye

Re: bi yönetici gelebilir mi

Mesaj gönderen AresmosiS »

oyun şifremi boşver sen emailim çalınmıştı ama hemen geri almıştım aradan 15 dk felan geçmedi yani çünkü telefonuma kayıtlıydı
karakterimi aktaran kişi onay mailini emailimden onayladıktan sonra onay mailini silmiş olmalı ki bunu anca profesyonel biri yapar.bunu düşünmeden o kadar şey yazmışsın bi düşünseydin önce ezber şeylerle gelmeyin..
Resim
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

AresmosiS yazdı:oyun şifremi boşver sen emailim çalınmıştı ama hemen geri almıştım aradan 15 dk felan geçmedi yani çünkü telefonuma kayıtlıydı
karakterimi aktaran kişi onay mailini emailimden onayladıktan sonra onay mailini silmiş olmalı ki bunu anca profesyonel biri yapar.bunu düşünmeden o kadar şey yazmışsın bi düşünseydin önce ezber şeylerle gelmeyin..
emailim çalındı şifresini geri aldım silmiş onu yapmış bunu yapmış geç bunları. Çarı geri alamadın ve çarını geri almak istiyorsun. Haksız mıyım?
En son ElySeeS tarafından 19 Oca 2014 23:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Telif ihlali hakkında bilgi verme.
Kullanıcı avatarı
AresmosiS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Erkan-I Harbiye

Mesaj gönderen AresmosiS »

Destek ekibine isin ciddiyetini deklare etmem icin daha kac ay ugrascam biri bana soylesin
Resim
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selamlar,

Destek biriminin Üyelik Sorunları bölümü, zaman açısından en meşakkatli işlem ve incelemelerin yapıldığı bölümdür. Bu birimde uygulanan prosedür ve gizlilik politikası son derece katidir.

Almak istediğiniz desteğin konusuna göre destek birimi tarafından, size gönderildiği gibi bir bilgi formu yollanır. Bu formdaki bilgiler eksiksiz ve hatasız olduğu sürece size yardımcı olunabilir. Bunun dışında herhangi bir hatalı/eksik bilgi olması durumunda size destek verilemez. Hesabın size ait olduğunu, ancak sizden istenen o bilgilerle doğrulayabilirsiniz.

Destek biriminin size gönderdiği formda eksik veya hatalı bir bilgi sunmuşsunuz ki destek alamamışsınız. Eğer ki her defasında yanlış bilgi gönderiyorsanız size yardımcı olunamaması gayet doğaldır.

Kaldı ki hesap bilgilerinizi (sadece kullanıcı adı olsa bile) sizden başka bir şahısın bilmemesi gerekir. Size ait olan bir hesabın güvenlik ve gizliliği, takdir edersiniz ki sizden başkasına ait değildir. Yine de izinsiz aktarılan karakterlerle alakalı destek birimi sizlere yardımcı olmaya çalışmaktadır. Buna rağmen hesabın size ait olduğunu doğrulayamıyorsanız, bu hususta desteğin yapabileceği başka bir şey bulunmamaktadır.

Diğer forum moderatörlerimiz, attığınız özel mesajlara karşılık size destek birimi ile irtibat halinde olunması gerektiğini, oradan üyelik sorununuzla ilgili olumsuz bir cevap gelmişse başka bir birimin, kişinin yardımcı olamayacağını belirtmiştir. Nitekim bununla ilgili gerekli yönlendirme ve bilgileri aldığınızdan dolayı, konunuzu kilitliyorum.

Saygılar
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön