Tüknefer Denen Cocuktan nagmeler içerii buyrun .))
- ridvan4706
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The King RDM
Tüknefer Denen Cocuktan nagmeler içerii buyrun .))
young crevlerle kasmicaksiniz diyip tugay yani winchester ve ben THİRSTYForlove tehdit edercesine kasmayin diyip sonra biz kasariz dedigimizde arz ofansa girip beni kesmesi sonucunda bnde onu kestim ve düne kadar abi diyen sonra saat bolfgesine arz ofans getirip bizi kesmeye calişti tabi dogukan ve benimle baş edemeyince yougcrewlerle uzlaşama arayişlarina girdi yinede nafile dogukan hangi loncada olursa olsun 7 8 aydir birlikte saatteyiz onunla o yüzden yirtinsanda biz bir birimizi satmayiz toplamiş onune geleni loncaya alikiran baş kesenlik tasliyor gobel Saat bolgesinde arz yada lodos insan gibi gelip slm verip müsade istiyene herzaman benim başimin üstünde yeri var ama senin gibi artis atarli dogukan ve kadire ordaki arz carlari indirceksiniz deyip emri vaki konuştuktan sonra uzlaşma arayişina girdiniz dagilin türknefer onur king adam emir veriyo 3 5 kişiyi skype bize saatte kastirmicakmiş
ğağağağaağağağa güleyim bari Saat benim orümcekler benim her gün saatteyim yan cizer bana ve dogukana beni bilen bilir seven sever sevmiyen yol alir THİRSTYForlove İlledesen...
En son ElySeeS tarafından 20 Oca 2014 10:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo kelimeler kaldırılmıştır. Lütfen daha dikkatli olunuz.
Sebep: Argo kelimeler kaldırılmıştır. Lütfen daha dikkatli olunuz.
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Elite
Re: Tüknefer Denen Cocuktan nagmeler içerii buyrun .))
Adamlar kargaşa ediyo sizle baş edemiyo dediğin gibi uzlaşma yolları arıyorlar
, Kendileri dedigin gibi reis başta ZÜLVARN Olmak üzere daha düne kadar sana abi ayakları çekiyordu şimdi atar koymaya kalkıyor ergen halbukı atarı kendisi yiyor haberi yok
. Bunlar değil saatde size kastırmak İRİ FARE KESEMEZLER Dediğimiz gibi hep gene diyoruz ĞAĞAĞAĞAĞAĞA

- ridvan4706
- Cin Avcısı
aynen büno
düne kadar abi grupta yer varmi diyenler atar yapiyo napalim O halde ĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞA
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Türk Ailesi
bu konuyu açanı beyazköşke anlatmama gerek yok herkes bilir kişiligini ama diğer sunuculardan bakacaklara anlatayım oyunda her kıza terbiyesizlik yapan abaza bi adam artı 1 xeno verin neyi var neyi yok versin size reelde işsiz işte düşünün bu oyundan geçinmeye çalışanları az çok bilirsiniz oyun parası için satarlar herşeyi herkesi. herneyse fazla uzatmıcam oyundan konuşmalarımı hep kaydettiler gelmezsen falan diye burayada yazıyorum sizin kayıt altına almanıza gerek yok ben kaydettiririm TEHDİTİMİ
adana
çorum
konya
ankara
bu olayın içinde olupta bu şehirdekilerde wslerimi atacam 1 konu açıp ws öncesi resimleri ws sonrası resimleri diye
ha altına yazan adamlarda malum forumda çok dolanmalarından anlıcaksınız ne olduklarını:) sunucuda yeniler neden sunucu değiştikleri az çok malumum onlar içinde konya ws sine dikkat dersiniz konuyu açtıgımda
not:bunlar şimdi atarlanacak yine bamyalar biliyorum ama o atarlanmaları gidemeyeceğimi düşünmelerindendir bakalım ne olacak görelim..
haa bukadar açık yazdım tehditimi kralnından korkum yok şu saatten sonra.. şunuda belirteyim beni tanıyan kenan abi ve mahallemde oturan ilker beni tanıdıkları için başımın belaya girmemsi için size son bi şans vermişlerdi ama bitti o şansınız
birdahada yazmıcam istediğiniz kadar atarlanın ben gelene kadar. sonra soluğunuzu kesecem
adana
çorum
konya
ankara
bu olayın içinde olupta bu şehirdekilerde wslerimi atacam 1 konu açıp ws öncesi resimleri ws sonrası resimleri diye
ha altına yazan adamlarda malum forumda çok dolanmalarından anlıcaksınız ne olduklarını:) sunucuda yeniler neden sunucu değiştikleri az çok malumum onlar içinde konya ws sine dikkat dersiniz konuyu açtıgımda
not:bunlar şimdi atarlanacak yine bamyalar biliyorum ama o atarlanmaları gidemeyeceğimi düşünmelerindendir bakalım ne olacak görelim..
haa bukadar açık yazdım tehditimi kralnından korkum yok şu saatten sonra.. şunuda belirteyim beni tanıyan kenan abi ve mahallemde oturan ilker beni tanıdıkları için başımın belaya girmemsi için size son bi şans vermişlerdi ama bitti o şansınız
birdahada yazmıcam istediğiniz kadar atarlanın ben gelene kadar. sonra soluğunuzu kesecem
TÜRKNEFER
TÜRKSİLAHŞÖR
CEYHAN
SEYHAN
TURKNEFERII
TÜRK AİLESİ***ÖZGÜRLER
TÜRKSİLAHŞÖR
CEYHAN
SEYHAN
TURKNEFERII
TÜRK AİLESİ***ÖZGÜRLER
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Türk Ailesi
buraya yazdığım kaldırlımış faceye yazdım Rıdvan oku.. ordan kaydada alın oldumu daha muhattab olmak yok sizle
TÜRKNEFER
TÜRKSİLAHŞÖR
CEYHAN
SEYHAN
TURKNEFERII
TÜRK AİLESİ***ÖZGÜRLER
TÜRKSİLAHŞÖR
CEYHAN
SEYHAN
TURKNEFERII
TÜRK AİLESİ***ÖZGÜRLER
- ridvan4706
- Cin Avcısı
cocukca şeyler yazarsan kaldirilir evlad cekemedigini tüm koşk biliyo
En son HorrorStory tarafından 20 Oca 2014 22:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Saygı çerçevesi dışına çıkmayalım.
Sebep: Saygı çerçevesi dışına çıkmayalım.
- ridvan4706
- Cin Avcısı