ÇARIM GİTTİ HERALDE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Zeoner12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

ÇARIM GİTTİ HERALDE

Mesaj gönderen Zeoner12 »

arkadaşlar çarım mısır çarsı önün de kaldı oyuna girince hiç kıpırdayamıyorum ve hiç birşey yapamıyorum ve açtığım yeni karakterle her şeyi yapıyorum fakat mısır çarşısı önüne gelince oyun donuyor neden ve nasıl düzeltirim.
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Re: ÇARIM GİTTİ HERALDE

Mesaj gönderen Betbah »

Zeoner12 yazdı:arkadaşlar çarım mısır çarsı önün de kaldı oyuna girince hiç kıpırdayamıyorum ve hiç birşey yapamıyorum ve açtığım yeni karakterle her şeyi yapıyorum fakat mısır çarşısı önüne gelince oyun donuyor neden ve nasıl düzeltirim.

Hacım yönetimden birşey bekleme! ne varsa oyuncularda ve kendinde var oyunu sil aklına gelen yöntemleri kullan umarım düzeltirsin. Düzeltemezsen kolaylıklar diliyorum sana...
Zeoner12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

arkadaşlar oyuna girdiğimde çarım mısır çarsısı önünde donmuş bi şekilde duruyor hiç birşey yapamıyorum bide oyundan kaynaklı bir hata diyo nasıl düzeltirim çarımı nasıl kurtarırım
Zeoner12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Modoroter bi konuya el atsan gerekirse çarımı ışınlayın başka yere karakter adım Zeoner bi ilgilenin
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

Zeoner12 yazdı:Modoroter bi konuya el atsan gerekirse çarımı ışınlayın başka yere karakter adım Zeoner bi ilgilenin

carın 43 lvl ve üzeriyse 3 kişilik gruba gir seni kenana vs. soksunlar
yada 500 kp varsa em'e gir vs. vs. mısırdan böylece kurtulursun
Zeoner12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Kardeşim çarıma girdiğim zaman hiç birşey yapamıyorum oyuna girer girmez oyun donuyor be oyundan atıyor çatımı başka yere ışınlasalar
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Zeoner12 yazdı:arkadaşlar çarım mısır çarsı önün de kaldı oyuna girince hiç kıpırdayamıyorum ve hiç birşey yapamıyorum ve açtığım yeni karakterle her şeyi yapıyorum fakat mısır çarşısı önüne gelince oyun donuyor neden ve nasıl düzeltirim.
Modeme ve bilgisayara reset atıp tekrar girmeyi denermisin? Çözümü olmazsa güncellemeye kadar bekleyeceksin. Bu durumu topkapı haritasında yaşamıştım ertesi gün girebildim.
Resim
Sofii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Sofii »

tanıdığın bir arkadaşına şifreni ver .çara geçip bulunduğu yerden çıkarıp güvnli bir bölgeye götürsün
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Data klasöründeki clases dosyasının bozuk olmasından kaynaklanıyor başka bir arkdsınızdan o dosyayı alıp düzeltin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

Bu olayın tek kurtuluşu charına düzgün bir pc den girip mısırdan uzaklaştırmak aynısı bizim loncadan bir abimizinde başına geldi böyle çözümledik ayrıca şu konudaki paylaşımı uygulaman gerekir
Shizune yazdı:
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümü buldum resimli ve gayet net bir biçimde aşağıdaki adımları takip edin :

Sorunun kaynağı "Data" klasörünün içindeki "Skills.dat" uzantasının doğru çalışamaması veya eksik / kırık dosya olmasından kaynaklıdır ve ikv launcher bu dosyanın boyutunun çok küçük (28kb) olmasından dolayı algılamaz ve güncellemez..Aşağıda şuanda kendimde çalışan skills.dat dosyasının linkini vereceğim. Evet işlemleri daha net yapabilesiniz diye fotoğraflama gereği duydum :) umarım işinize yarar :

1 - İndirdiğiniz rar'dan çıkardığınız dosyayı İkv/Base/Data klasörünün içine atın.

Resim

2 - Karşına çıkan soruya evet deyip oyuna girin. Bu kadar :D

Resim

Skills.dat dosyasını buradan indirebilirsiniz.

Linkleri göremeyen arkadaşlar :
1. adım - http://i.hizliresim.com/K62VD7.jpg
2. adım - http://i.hizliresim.com/ekkzMA.jpg
Rar link - http://s3.dosya.tc/server16/SxVz0i/_sta ... _.rar.html

Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön