ÇARIM GİTTİ HERALDE
ÇARIM GİTTİ HERALDE
arkadaşlar çarım mısır çarsı önün de kaldı oyuna girince hiç kıpırdayamıyorum ve hiç birşey yapamıyorum ve açtığım yeni karakterle her şeyi yapıyorum fakat mısır çarşısı önüne gelince oyun donuyor neden ve nasıl düzeltirim.
Re: ÇARIM GİTTİ HERALDE
Zeoner12 yazdı:arkadaşlar çarım mısır çarsı önün de kaldı oyuna girince hiç kıpırdayamıyorum ve hiç birşey yapamıyorum ve açtığım yeni karakterle her şeyi yapıyorum fakat mısır çarşısı önüne gelince oyun donuyor neden ve nasıl düzeltirim.
Hacım yönetimden birşey bekleme! ne varsa oyuncularda ve kendinde var oyunu sil aklına gelen yöntemleri kullan umarım düzeltirsin. Düzeltemezsen kolaylıklar diliyorum sana...
arkadaşlar oyuna girdiğimde çarım mısır çarsısı önünde donmuş bi şekilde duruyor hiç birşey yapamıyorum bide oyundan kaynaklı bir hata diyo nasıl düzeltirim çarımı nasıl kurtarırım
Modoroter bi konuya el atsan gerekirse çarımı ışınlayın başka yere karakter adım Zeoner bi ilgilenin
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Zeoner12 yazdı:Modoroter bi konuya el atsan gerekirse çarımı ışınlayın başka yere karakter adım Zeoner bi ilgilenin
carın 43 lvl ve üzeriyse 3 kişilik gruba gir seni kenana vs. soksunlar
yada 500 kp varsa em'e gir vs. vs. mısırdan böylece kurtulursun
Kardeşim çarıma girdiğim zaman hiç birşey yapamıyorum oyuna girer girmez oyun donuyor be oyundan atıyor çatımı başka yere ışınlasalar
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tek Yumruk
Modeme ve bilgisayara reset atıp tekrar girmeyi denermisin? Çözümü olmazsa güncellemeye kadar bekleyeceksin. Bu durumu topkapı haritasında yaşamıştım ertesi gün girebildim.Zeoner12 yazdı:arkadaşlar çarım mısır çarsı önün de kaldı oyuna girince hiç kıpırdayamıyorum ve hiç birşey yapamıyorum ve açtığım yeni karakterle her şeyi yapıyorum fakat mısır çarşısı önüne gelince oyun donuyor neden ve nasıl düzeltirim.

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
tanıdığın bir arkadaşına şifreni ver .çara geçip bulunduğu yerden çıkarıp güvnli bir bölgeye götürsün
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Data klasöründeki clases dosyasının bozuk olmasından kaynaklanıyor başka bir arkdsınızdan o dosyayı alıp düzeltin

- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Bu olayın tek kurtuluşu charına düzgün bir pc den girip mısırdan uzaklaştırmak aynısı bizim loncadan bir abimizinde başına geldi böyle çözümledik ayrıca şu konudaki paylaşımı uygulaman gerekir
Shizune yazdı:Bu sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümü buldum resimli ve gayet net bir biçimde aşağıdaki adımları takip edin :
Sorunun kaynağı "Data" klasörünün içindeki "Skills.dat" uzantasının doğru çalışamaması veya eksik / kırık dosya olmasından kaynaklıdır ve ikv launcher bu dosyanın boyutunun çok küçük (28kb) olmasından dolayı algılamaz ve güncellemez..Aşağıda şuanda kendimde çalışan skills.dat dosyasının linkini vereceğim. Evet işlemleri daha net yapabilesiniz diye fotoğraflama gereği duydumumarım işinize yarar :
1 - İndirdiğiniz rar'dan çıkardığınız dosyayı İkv/Base/Data klasörünün içine atın.
2 - Karşına çıkan soruya evet deyip oyuna girin. Bu kadar
Skills.dat dosyasını buradan indirebilirsiniz.
Linkleri göremeyen arkadaşlar :
1. adım - http://i.hizliresim.com/K62VD7.jpg
2. adım - http://i.hizliresim.com/ekkzMA.jpg
Rar link - http://s3.dosya.tc/server16/SxVz0i/_sta ... _.rar.html