MegaxRelaxefendyy 'nin Loncamızla Alakası yoktur , Dolayısıyla Yazdıklarını Ciddiye Almamanızı Rica Ediyorum . Gereken Sıkayeti Yaptım . Cekemeyenlerin Neler Yapmak İstediği Gayet Ortada .
Meyve Veren Ağaç TaşLanır...! Sewiyesizlerin Hakkımızda Yazdıklarını Kaale Almayın .
İyi Forumlar
``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
TeşekürLeR aRkadaşLaR . .
oLqa'm Dön aRtık özLedim Seni . .
..../ M e G a X K i S S \....
MeGaxTeaM BasKan yaRdımCısı . . !!
M e G a X T e a M Lonca Ba$Kan yaRdımcSı
.../ K ! $ $\...
.../ K ! $ $\...
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
MUSTAFA 2 Lİ OYNAMA SENDE YA ORDA DUR YADA ARTIK BU TARAFA GEÇME SEN BEN 1 YANLŞ TÜM DOGRULARI ÖLDÜRÜR ...
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Can Yakısmıs Alttakı Yazı H.O. Dememıstım galıba H.O. :lol: :lol:MeGaxKiSs yazdı:TeşekürLeR aRkadaşLaR . .
Imza YaP Onu

~~Barış~~
- megaxsecond
- İskele Babası
Dönücem Can'm az kaldı ...MeGaxKiSs yazdı:TeşekürLeR aRkadaşLaR . .
Megaxblack
Değişen Meranın Büyüyen Gücü...
~ MeGaXTeaM ~
Değişen Meranın Büyüyen Gücü...
~ MeGaXTeaM ~
- Delikanlixsifaci
- İri Fare Avcısı
Loncanız oyunda saygılı,hassas,sıcak,yardım sever gördum.megaxkiss bazen size danışıyorum görevlerde acil olduğu ıcın ve hemen yanıt alıyorum çok teşekkür edıyorum hepinizden ıyı oyunlar dılıyorum ıyı forumlar hersey gönlunuzce olsun sevgıyle kalın.
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa
Can Hayırlı Olsun
Evt Tolqa Herkes Seni Çok Özledi Sensız cekılmıyo meran umarım en kısa zamanda aramızda görürüz Seni
Evt Tolqa Herkes Seni Çok Özledi Sensız cekılmıyo meran umarım en kısa zamanda aramızda görürüz Seni
MeGaxMuStafa
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
Can hayırLı oLsun ,
oLum bura POLEMİK YERINE DONMUS FERO SENDE ÇOK UZATTIN ICINI DOKUCEKSEN BURAYA DEĞIL GIT BI IMAM'A ONA DÖK SENİ ÜFLER ANLADIN..KIMSEYE DE LAF ATMA KENDI HALINDE KENDIN TAKIL ! HADI MCX
oLum bura POLEMİK YERINE DONMUS FERO SENDE ÇOK UZATTIN ICINI DOKUCEKSEN BURAYA DEĞIL GIT BI IMAM'A ONA DÖK SENİ ÜFLER ANLADIN..KIMSEYE DE LAF ATMA KENDI HALINDE KENDIN TAKIL ! HADI MCX
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Lonca: Devgenç
SEN ÖNCE Bİ SOR NEDEN BU HIRÇINLIK DİYE...DAHA BUGÜN WS İSTEDİM MESAJ ATTIM TELİNE..! (LONCANIN TAMAMINI İÇİNE ALARAK) BİZ ONUN BUNUN EVLATLARIYLA UĞRAŞAMAYIZ YOLUMUZA BAKIYORUZ gibi bi mesaj attı SENİN BİRİ ANANI BABANI BÖLE KATSA SEN NE EDERSİN ????? ha söle ne edersin
??? DAHA DÜN KANKA DİYODU size bişe ispat etmek istemiorm ama bence lafa atLama Bunu diyen adamla aynı loncadaysan HİÇ ATLAMA HALA NEDEN BÖLE YAPTIN KORAY DEMİYOSAN AYIP DEGİL Mİ DEMİYOSAN BUGUN BUNU ONA YAPAN YARIN BİZE NİYE YAPMASIN DEMİYOSANN REALİST HİÇÇÇÇÇÇ ATLAMA lafa. OK ..
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
Tamam da git onunLa konus burda 38 sayfa warsa 30u poLemıktendır ..! OnunLa snn arandakı sey .
Delixrealist