Data CLASSES ve OYUN HATASI BAKABİLİR MİSİNİZ.
Data CLASSES ve OYUN HATASI BAKABİLİR MİSİNİZ.
Data classes güncellemesi yapılıyor Yüklesin sorun deil Fakat Sürekli oyun hatasından oyundan atıyor . Grup Bölgesi atamaz hale geldik . Dns sıfırladım Sorun çözemedim. Bir el atın ?
Re: Data CLASSES ve OYUN HATASI BAKABİLİR MİSİNİZ.
Oyunun kurulu olduğu klasördeki launcher.exe ve _launcher.dll dosyalarını silerek buradaki dosyaları aynı oyun klasörüne kopyalayıp tekrar güncelleme yaparak giriş yapmayı dener misiniz?
Eğer hala kritik hata ile karşılaşıyorsanız oyunu tamamen kaldırıp, temiz bir kurulum yapmanızın da faydası olacaktır.
Konuyla ilgili bulunacağınız destek taleplerini, bana özel mesaj ile de iletebilirsiniz.
Eğer hala kritik hata ile karşılaşıyorsanız oyunu tamamen kaldırıp, temiz bir kurulum yapmanızın da faydası olacaktır.
Konuyla ilgili bulunacağınız destek taleplerini, bana özel mesaj ile de iletebilirsiniz.
Lahkesis yazdı:Oyunun kurulu olduğu klasördeki launcher.exe ve _launcher.dll dosyalarını silerek buradaki dosyaları aynı oyun klasörüne kopyalayıp tekrar güncelleme yaparak giriş yapmayı dener misiniz?
Teşekkür ederim deniyecegim.
- TurkxxSamSunSiFa
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Dediklerinizin hepsini yaptım ama hala sürekli olarak bağlantınız kesildi. deyip oyundan atıyorLahkesis yazdı:Oyunun kurulu olduğu klasördeki launcher.exe ve _launcher.dll dosyalarını silerek buradaki dosyaları aynı oyun klasörüne kopyalayıp tekrar güncelleme yaparak giriş yapmayı dener misiniz?
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level
Lonca başvurusu için tıklayın

SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

Özel mesajınızı kontrol ediniz.
- TurkxxSamSunSiFa
- Sahaf Yardımcısı

Ellerine sağlık. Sıkıntı kalmadı.Lahkesis yazdı:Özel mesajınızı kontrol ediniz.
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

- OooKaRaHaNooO
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Honorable old Players
Lahkesis sana çok teşkürler bu taşıma sürecinde üyelerle encok ilgilenen sen oldun herkezin sornlarını çözmeye gayret gösterdin şimdi görevimiz dicen ama
allah razı olsun senden ne muradın varsa versin
OooKaRaHaNooO
qPARTİZANp
Yucellx
Yucelll
qPARTİZANp
Yucellx
Yucelll
classes.dat dosyasının her girişte güncellenmesi sorunu giderilmiştir arkadaşlar.darkos yazdı:Data classes güncellemesi yapılıyor Yüklesin sorun deil Fakat Sürekli oyun hatasından oyundan atıyor . Grup Bölgesi atamaz hale geldik . Dns sıfırladım Sorun çözemedim. Bir el atın ?
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Ben teşekkür ederim, görevimiz.OooKaRaHaNooO yazdı:Lahkesis sana çok teşkürler bu taşıma sürecinde üyelerle encok ilgilenen sen oldun herkezin sornlarını çözmeye gayret gösterdin şimdi görevimiz dicen amaallah razı olsun senden ne muradın varsa versin
- TurkxxSamSunSiFa
- Sahaf Yardımcısı

Dün sıkıntı giderilmişti ama bugün devam ediyor. Sürekli olarak düşüyorum.
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level