GÜNCELLEME
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: GÜNCELLEME
DNS felanfilan temizledim resetledim herşeyi ama aynen bu sorun var bendede sunucu listesi bekleniyor ama gelmiyor. :?:CccYasinccC yazdı:Bu nedir birader ya sacmalığa bak
[→]ukde
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII
⌂ Yıldım Kahpe Dosttan.Aşığım Düşman Mertine..

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Dns temizleme işlemini yapıp reset attığım halde sorun devam ediyor benimde...
olypower yazdı:DNS felanfilan temizledim resetledim herşeyi ama aynen bu sorun var bendede sunucu listesi bekleniyor ama gelmiyor. :?:CccYasinccC yazdı:Bu nedir birader ya sacmalığa bak
http://yadi.sk/d/FcClxEPb397pd
Sobe istanbull kıyamet klosrune bunların oldugu yere üsütne kopyala.
classes.dat dosyasıı yerini bulabilirsen elle o dosyayı sil kendi günceleyecektir arkasından görev penceresinden girip sunucu halen gelmiyorse görevi sonlandırmadan kapat tekrar dene gelmesi gerekekir.
A R Z L O D O S
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
bende cep netten giriyorum aynı şekilde denedim sonra kablolu nete bağlandım ama yine sonuş aynı bağlanmıyor.
olypower yazdı:flushdns komutuyla temizliyor ama son 2 komutta sıkıntı var yazınca şöyle yazıyor ;CccYasinccC yazdı:TEK BİLDİĞİN ŞEY BUMU BİRADER ? YAPTIK BUNU MERAK ETMEMultihunter yazdı:Merhaba arkadaşlar;
Çalıştır/Cmd yaparak dos ekranını açalım.Sonrasında sırayla;
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
exit kodlarını yazarak çıkış yapalım.Sonrasında DNS önbelleğini temizlemiş olursunuz.
" Medya bağlı değilken Yerel Ağ Bağlantısı üzerinde işlem gerçekleştirilemez. "
Benim net cep tel hattımdaki cep net paketiyle oynuyorum ve bu oyuna bu netle başladım gerçi net denilmez ama oynanıyor.4 Senedir bu net imkanıyla oynuyorum![]()
Bu sorunu bu nedenlemi veriyor acaba ama net var şuan cep tel bağlı pc ye bilgisi olan paylaşabilir mi benle ?
Siteye bağlanmıyor www.istanbuloyun.com girmiyor bu sebeptende olabilirmi acaba dns felan herşey yaptım ztn yine aynı yaptım dediklerini gelmiyor olmuyorARZLODOS yazdı:olypower yazdı:DNS felanfilan temizledim resetledim herşeyi ama aynen bu sorun var bendede sunucu listesi bekleniyor ama gelmiyor. :?:CccYasinccC yazdı:Bu nedir birader ya sacmalığa bak
http://yadi.sk/d/FcClxEPb397pd
Sobe istanbull kıyamet klosrune bunların oldugu yere üsütne kopyala.
classes.dat dosyasıı yerini bulabilirsen elle o dosyayı sil kendi günceleyecektir arkasından görev penceresinden girip sunucu halen gelmiyorse görevi sonlandırmadan kapat tekrar dene gelmesi gerekekir.
[→]ukde
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII

[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII

Bağlanamayan oyuncularla ilgili Sobee'ye bilgi verdik. Oyuna giremeyenlerin, mevcut bağlantıları hala eski web sunucusuna yönlendirildiği için şuanlık sunuculara erişim sağlayamıyorsunuz. Sobee'den gelen bilgiye göre, DNS Cache temizlendikten sonra yeni web üzerinden bağlanabilecek ve oyuna giriş yapabileceksiniz.
Gelişmeler hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Uzun cabalarından dolayı lahkesis e ayrıca tşk ediyorum hayla giremedim ama :SLahkesis yazdı:Bağlanamayan oyuncularla ilgili Sobee'ye bilgi verdik. Oyuna giremeyenlerin, mevcut bağlantıları hala eski web sunucusuna yönlendirildiği için şuanlık sunuculara erişim sağlayamıyorsunuz. Sobee'den gelen bilgiye göre, DNS Cache temizlendikten sonra yeni web üzerinden bağlanabilecek ve oyuna giriş yapabileceksiniz.

- CccYasinccC
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: H İ C R E T
SALAK SALAK İŞ YAPIYORSUNUZ YEMİNLE DNS SINE SOKTURUCAKSINIZ VALA
- Ep1S0d3
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzur
aynen yaptım oldudjvedat11119 yazdı:dns ayarını degıstır kardesım ben yaptım oldu
Preferred DNS server address for Open DNS is:
208.67.222.222
Alternate DNS server address for Open DNS is:
208.67.220.220
Ben Mevlana Değilim
....Önce Adam Ol....
......Sonra Gel.......
....Önce Adam Ol....
......Sonra Gel.......