Sunucu Değişikliği / Oyuna ve Siteye Giremiyoruz.
Sunucu Değişikliği / Oyuna ve Siteye Giremiyoruz.
- Merhabalar sunucu değişikliği olduğu için bazı olumsuzluklar yaşıyoruz . İkv resmi sitesi ve oyuna giremiyoruz bu sıkıntı ne zaman giderilebilir ve biz ne zaman oyuna ve web sitesine erişebilicez bilgilendirebilicek veya sorunumuz çözebilicek bir yetkili var mı ?
[→]ukde
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII
⌂ Yıldım Kahpe Dosttan.Aşığım Düşman Mertine..

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII

Re: Sunucu Değişikliği / Oyuna ve Siteye Giremiyoruz.
Sobee ile şuan irtibat halindeyiz. Oyuna giremeyenlerin, mevcut bağlantıları eski web sunucusuna yönlendirildiği için şuanlık sunuculara erişimi sağlanamıyor. DNS Cache temizlendikten sonra yeni web üzerinden bağlanabileceğiniz, akabinde oyuna erişebileceğiniz bilgisi tarafımıza ulaştı.
Gelişmeler hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim.
- OooKaRaHaNooO
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Honorable old Players
[dns temizlini yapmama ragmen pc yi yeniden başlat mama ragen oyuna girş yapılmıyorum ha laa oyuna giriş yapa bilen varmı hiç
OooKaRaHaNooO
qPARTİZANp
Yucellx
Yucelll
qPARTİZANp
Yucellx
Yucelll
- Ep1S0d3
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzur
masaüstü bilgisayarımdan girebilmeme rağmen laptopdan bağlanamıyorum.
birisi 32 bit birisi 64 bit bunla alakası var mı bilemedim?
diğer herşeyleri aynı...
diğer herşeyleri aynı...
Ben Mevlana Değilim
....Önce Adam Ol....
......Sonra Gel.......
....Önce Adam Ol....
......Sonra Gel.......
Dikkatiniz ve cevabınız için teşekkür ederim, hala oyuna ve siteye giriş yapamamaktayım oyun içi acil işlerim vardı mağdur kalıyorum ne zamana kadar giremicez biz böyle bi bilginiz var mı ?Lahkesis yazdı:Sobee ile şuan irtibat halindeyiz. Oyuna giremeyenlerin, mevcut bağlantıları eski web sunucusuna yönlendirildiği için şuanlık sunuculara erişimi sağlanamıyor. DNS Cache temizlendikten sonra yeni web üzerinden bağlanabileceğiniz, akabinde oyuna erişebileceğiniz bilgisi tarafımıza ulaştı.
[→]ukde
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII

[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII

Fark etmez kardeş eksik dosyalar vardır veya direcxt felan eskidir dll eksik olabilir yani nasıl giremiyorsun sorun tam olarka nedir ?Ep1S0d3 yazdı:masaüstü bilgisayarımdan girebilmeme rağmen laptopdan bağlanamıyorum.
diğer herşeyleri aynı...
[→]ukde
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII

[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII

DNS Cache temizlenmesi Sobee tarafından yürütülen bir işlem değildir. Kullandığınız internet hizmeti tarafından gerçekleştirilecektir. Bu yüzden temizleme işleminin ne zaman tamamlanacağıyla ilgili bilgi veremiyorum sizlere. Bu süreçte bizim tarafımızdan da gerçekleştirilebilecek bir işlem bulunmadığı için beklemede kalmalısınız.olypower yazdı:Dikkatiniz ve cevabınız için teşekkür ederim, hala oyuna ve siteye giriş yapamamaktayım oyun içi acil işlerim vardı mağdur kalıyorum ne zamana kadar giremicez biz böyle bi bilginiz var mı ?Lahkesis yazdı:Sobee ile şuan irtibat halindeyiz. Oyuna giremeyenlerin, mevcut bağlantıları eski web sunucusuna yönlendirildiği için şuanlık sunuculara erişimi sağlanamıyor. DNS Cache temizlendikten sonra yeni web üzerinden bağlanabileceğiniz, akabinde oyuna erişebileceğiniz bilgisi tarafımıza ulaştı.