HorrorStory 2 Dk. Ayırda Bi Bak .

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Abhaz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

HorrorStory 2 Dk. Ayırda Bi Bak .

Mesaj gönderen Abhaz »

Ben E - Pin Satışı Yaptığım İçin Susturuldum . Eyvallah
Peki Bu E-Pinleri Çalanlar Neden Ceza Almıyor ?
Daha Çok Kişinin Eşyalarını Çalsın Diye Mi ?
Veya Siz Bu Hırsızlık Olaylarının Forumda Tartışılmasını , Bırakın Tartışmayı , Konunun Açılmasına Bile Karşı Olduğunuz İçin Tam 2 Tane Konumu Kapattınız Ki Bunlar Hala Oyunda Aktif Oyunculardır . Eğer Siz Gerekeni Yapamıyorsanız , Bırakın Sizin Arkanızdan Gelecek Olan Yeni Jenerasyon Devralsın Yetkilerinizi Ki Bu Anlamda Ne Siz Mağdur Olun Ne de Biz !!!

Diğer Konu ...
Beni Susturdunuz Ama Hiçbir Şekilde Bilgilendirme Yapılmadı . Cezam Ne Zaman Bitecek ?
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: HorrorStory 2 Dk. Ayırda Bi Bak .

Mesaj gönderen Lahkesis »

Bildiğiniz üzere oyunda e-pin, karakter satışı, vb. faaliyetler yasak. E-pin satımını tasvip etmediğimiz gibi, alımını da tasvip etmiyoruz ve bunu her fırsatta dile getiriyoruz.

E-pin satan oyuncu, bu faaliyetlerin yasak olduğunun bilincindedir. Buna rağmen e-pin satımı yapıyorsa, yaşayabileceği sorunları kabul etmiş, sorumluluğuna almış sayılır. Nitekim illegal faaliyetlerden yaşanan çalıntılarda (bu sadece akçe için değil TL ile tılsım, vb. eşya ticareti için de geçerli) destek birimleri yardımcı olamamaktadır.

Forumlarımız içerisinde doğruluk payı olsa dahi hırsızlık konularının paylaşımına müsade edilmemektedir. Forumumuzun, her oyuncunun birbirine doğru veya yanlış hırsızlık iftiralarında bulunabilecek bir platform olmadığını belirtmek isterim. Bu gibi konuların açılmasına izin verilmediği forum kurallarımızda yer almaktadır.

Moderatörlerimiz, forum kuralları şartlarınca işlem yapmakta ve müdahalede bulunmaktadır. Yani burada forum kuralları uygulanmakta, keyfi işlem yapılmamaktadır. Mevcut yetkililerin yerine, sizin tabirinizde yeni jenerasyonun gelecek olması bir farklılık getirmez. Çünkü bu platformda görev alan her yetkili, forum kuralları çerçevesinde işlem yapmaktadır.

Son olarak, 14.01.2014 tarihinde almış olduğunuz ceza süresi 3 gündür. Tekrarında bulunmamanızı dilerim.
Saygılarımla
Abhaz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Abhaz »

" Keyfii Yapmanızı Gerekecek Bir Durum Yok Ortada , Fakat Siz Her Emek Hırsızının Konularını Kapatmaya Devam Ettiğiniz Sürece Sunucularda "KALABALIK " Yazısını Göremeyeceksiniz ... Ki Buda Bizlere Hiç Bir Şekilde Pozitif Yönlü Olarak Geri Dönmeyecek , Bunları Gayet İyi Biliyorsunuz . Ben Destek Bölümüne , E-pin Satarken Şifremi Karşı Tarafa Hiçbir Şekilde Ücret Almadan Geçirdiğimi Ve Bunun Sonucunda Olacaklara Razı Olduğumu Ve Giden Şifrenin Geri Alınmasını Talep Ettim , Bunu Oyun İçi Görüntüler İle de Sağlamış Bulunmaktaydım , Geri Dönüş ?
---- YOK ! "
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Abhaz yazdı:Ben E - Pin Satışı Yaptığım İçin Susturuldum . Eyvallah
Veya Siz Bu Hırsızlık Olaylarının Forumda Tartışılmasını , Bırakın Tartışmayı , Konunun Açılmasına Bile Karşı Olduğunuz İçin Tam 2 Tane Konumu Kapattınız Ki Bunlar Hala Oyunda Aktif Oyunculardır . Eğer Siz Gerekeni Yapamıyorsanız , Bırakın Sizin Arkanızdan Gelecek Olan Yeni Jenerasyon Devralsın Yetkilerinizi Ki Bu Anlamda Ne Siz Mağdur Olun Ne de Biz !!!

Diğer Konu ...
Beni Susturdunuz Ama Hiçbir Şekilde Bilgilendirme Yapılmadı . Cezam Ne Zaman Bitecek ?
Aynen öyle kardeşm akce satısı yasak dıyorlar bilmeyen ınsanları uyarmadan susturulma atıyorlar. GM A ekıplerı denetıme basladı gıren GMLER Ya ray sonunda yada lodos arz sancakda carları bırakıp gıdıp ilgi edmıyorlar SATICI Klandan bas bas 5500 yesım tası satılır dıo AKÇE yazmadığı ıcın mı susturulma yemıyor bu adam ??? GM olan adam yesım tasınında para etmedıgını reçetelerde ıstemdıgını bılır. Sonra adam gozunun önünde küfür edıyor eee susturulma yok bız klandan şakasına 2 3 bı kısaltma kullansak ŞAK 3 GÜN SUS. Oyunda ws atarız paramızı odemezler HIRSIZLIK Yaparlar foto cekerız foruma atarız BASKA KULLANCIILARI KUCUK DUSURUCU YAZI RESIM PAYLASMAK YASAKMIŞ. Madem öyle yaş sınırlaması koy ? Senın oyuncun kendıni küçük düşürüyor bizler değill. Tılsım hırsızlıgına el atmıonuz madem bırakın bız kendi işimizi kendımız görek..
Kullanıcı avatarı
Cbfxbadici
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cbfxbadici »

Bu forum sorumluların size görevini söylüyorum

Ctrl c
Ctrl v
EnerjSportHoll
XxREVİTxX
MaRRaY

Eren Mnkl
Abhaz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Abhaz »

acarrr yazdı:
Abhaz yazdı:Ben E - Pin Satışı Yaptığım İçin Susturuldum . Eyvallah

Diğer Konu ...
Aynen öyle kardeşm akce satısı yasak dıyorlar bilmeyen ınsanları uyarmadan susturulma atıyorlar. GM A ekıplerı denetıme basladı gıren GMLER Ya ray sonunda yada lodos arz sancakda carları bırakıp gıdıp ilgi edmıyorlar SATICI Klandan bas bas 5500 yesım tası satılır dıo AKÇE yazmadığı ıcın mı susturulma yemıyor bu adam ??? GM olan adam yesım tasınında para etmedıgını reçetelerde ıstemdıgını bılır. Sonra adam gozunun önünde küfür edıyor eee susturulma yok bız klandan şakasına 2 3 bı kısaltma kullansak ŞAK 3 GÜN SUS. Oyunda ws atarız paramızı odemezler HIRSIZLIK Yaparlar foto cekerız foruma atarız BASKA KULLANCIILARI KUCUK DUSURUCU YAZI RESIM PAYLASMAK YASAKMIŞ. Madem öyle yaş sınırlaması koy ? Senın oyuncun kendıni küçük düşürüyor bizler değill. Tılsım hırsızlıgına el atmıonuz madem bırakın bız kendi işimizi kendımız görek..
Bu Kimsenin Umrunda Olmaz , Kim Ne Çalmış , Neden Çalmış Böyle Soruların Olmaması Gereken Bir Zihniyet Olmalı , Hiç Hırsızlık Yapılmaması Gerektiğini Bilmeyen Beyin'siz' Yaratıklar Var ...
Ayrıca Forum Yetkililerinin , GM'lerden Bir Farkı Yoktur Benim Gözümde Sonuçta Bu Paylaşımları İstedikleri Taktirde Oyun Seyrini Değiştirebilecek Kişilere İletebilecek Kadar Güçleri Vardır , Veya Et iLe Tırnak Olarak Düşünebiliriz . Benim , Benden Geçtim Sunucuda Ki Bayanların Bu Küfür Okumak Gibi Bir Zorunluluğu Yok , Diyecekler Ki ' Şikayet Et ' Ve ' Yasaklılara Ekle ' Yönlendirmeleri Var , Bu Güne Kadar Hangisinin Cevabını Olumlu Bir Şekilde Dönecek .

Gelelim Bir Diğer Konuya ...

+13 Yaş Sınırlamasının Olduğu Bir Sanal Oyunda Neden Gerekli Önlemler Yok ? Neden Bir Kimlik Numarası İle Üyelik Teyid Edilmiyor ? Bunları Yapmak Çok Zor Değil .
Abhaz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Abhaz »

" 14.o1.2o14 İtibariyle 3 Günlük Cezamın Bugün Son Günü Ve Hala BekLiyorum Saat 21.20 , Önceden E-postaya Mesaj Gelirdi . Zahmet Olmazsa Saatide Öğrenebilir Miyim ? Lahkesis Kardeş "

“Genel Sohbet” sayfasına dön