yunus yazdı:Okan abisinin yavrusu o muarremcim çok görme
Benim konuyla ilgim ne anlamadım ama çocuk wara wara tayfasına yeri öptürdüğümüz günleri unutmayın
Benim loncam HANEDAN-I OSMANLI düşük zekalı Osmanlı Hanedanlığı değil okumayı öğren Ne hikmetse canınızı o kadar çok yakmışız ki baktığınız her yerde bizi görüyorsunuz Sizin gibilerin KORKULU RÜYASI olmak güzel Uyanıkken rüya görmek için ne kullanıyorsunuz?
"Sisli ve yağmurlu bir havada geldiler, yüzleri maskeliydi... Bizim için savaştılar... Sonradan öğrendik ki hayatımızı kurtaran bu esrarengiz adamlar ARENA ' larmış..!"
Bizlere yeri öptürüp korkulu rüya olmakmı ? Biz tayfayı kurduğumuzda sen hicretin kapısındaydın okan kendini kandırma..Tayfamıza dağıldı diyorsun eğer bilgisayarın başından 1 saat kalkıp dışarı çıkarsan insanlar nelerle uğraşıyor görürsün.Herkes senin gibi boş insan değil .Gelelim fotoyla sizin nemi alakası var konusuna..Sorryin yan çarlarının sizin loncada oldugunu herkes biliyor.10 yaşındaki çocuklarla kankalık yapan adamdan zaten ne beklersinki. :lol:
Enes,can,yunus,faho,samet,yakup,ismail.. TAYFA VARA VARA NİKE
Konuya dahil olmak istemem ama
" Enes,can,yunus,faho,samet,yakup,ismail..
TAYFA VARA VARA NİKE"
Bu kadroyu yazan mübarek adımı yazmışta biraz ters yazmış . NİKE değil ekin olacak Knk
O karakterin sahibinin bizimle yada loncamla ilgisi yok çocuk Evet sizin canınızı cok yaktık o yüzden her yorumunuza bizi katıp acınızı dile getiriyorsunuz ops: Ne hikmetse senin kadar forumda ve oyunda aktif değilim, acaba hangimiz dışarı çıkamıyor dersin? Ayrıca sürekli bana benim laflarımla gelmektense biraz kendiniz olun canlarım
Hadi şimdi tayfa dediğiniz o küfür ve item dostluğunuzun gerçek hayatta durumunu anlatın... Sizin tayfa dediğiniz o arkadaşlığınız bir bölge, bir item, bir materyal ve skypte küfür etmek kadar ucuz olduğunu tüm sunucu biliyor...Ama biz ARENALAR aynı sokakta oturan 9 kişi, oyundada BİRİZ gerçektede BİRİZ...
Hadi şimdi yorum atıp ileti kasın ve bol bol boş konuşmalar dilerimm çocuklar!
"Sisli ve yağmurlu bir havada geldiler, yüzleri maskeliydi... Bizim için savaştılar... Sonradan öğrendik ki hayatımızı kurtaran bu esrarengiz adamlar ARENA ' larmış..!"