Merhaba,
Konu ile alakasız gidişatı farklı yöne çeken tüm iletiler kaldırılmıştır, tartışmak fikir almak istediğiniz konuları yeni bir başlık altında konuşabilirsiniz. Er Meydanı ile alakalı önerilerinizi dikkatli bir şekilde takip etmekteyiz ve yeni önerilerinizi merakla bekliyoruz.
Keyifli forumlar.
Erdogan yazdı:Güzel bir konu. Er meydanı hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi takip edebileceğimiz bir konu haline dönüşebilir katılımlarınız ile. Güzel önerilerin çıkacağını düşünüyorum ve merakla bu önerileri bekliyorum.
Er Meydanı'nda yenilenmesi gereken şeyler sadece ödülleri değil.Bence farklı özelliklere sahip olan bayraklar eklenebilir,bölgenin tasarımı değiştirilebilir. Bayraklara eklenecek yeni özellikler,tasarımı değiştirilecek Er Meydan'ı bence çok ilgi çeker ve katılımı artırabilir. Arkadaşlarımızın iletilerini okudum. Er Meydanı'nda kazanan tarafa verilen ödüller gerçekten çok eski. Bunlarında yenilenmesi ile birlikte Er Meydanı'nın kusursuz olacağı kanaatindeyim.
Altunbas yazdı:Merhaba,
Konu ile alakasız gidişatı farklı yöne çeken tüm iletiler kaldırılmıştır, tartışmak fikir almak istediğiniz konuları yeni bir başlık altında konuşabilirsiniz. Er Meydanı ile alakalı önerilerinizi dikkatli bir şekilde takip etmekteyiz ve yeni önerilerinizi merakla bekliyoruz.
Keyifli forumlar.
Erdogan yazdı:Güzel bir konu. Er meydanı hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi takip edebileceğimiz bir konu haline dönüşebilir katılımlarınız ile. Güzel önerilerin çıkacağını düşünüyorum ve merakla bu önerileri bekliyorum.
İçerik kaldırılmıştır. Forum üzerinde zaten yazdığınız iletiler hakkında bir konu bulunmaktadır ve kendi konunuz olduğunun farkında ve bilincinde değilseniz tekrar hatırlatırım ilgili konu : viewtopic.php?f=46&t=116870
Bu konunun amacı ise Er Meydanı hakkında fikir alışverişidir, görüşlerinizi kendi konunuzda belirtebilirsiniz, tekrardan aynı uyarılarda bulunmayacağım.
Ayrıca, Forum Kuralları 7. maddesini hatırlatırım.
7 - Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve/veya konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
Bilginize. //Altunbas.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Bono'ların oyuna tekrar getirilmesine şahsen karşıyım. Yine bir oyun açığı yakalayan birileri Bonoları Agop'ta satıldığı zamanlarda yaptıkları gibi üçkağıtçılığa sebep olur.
Teşkilat Bono'larının getirilmesine hem karşıyım, hem de istiyorum. Bende sağlam bir koleksiyoncuyum, eşsiz parçalar bulundururum elimde. Fakat çok yüksek meblağlı alışverişlerde hırsızlıkların ve güven probleminin önüne geçilmesi için harikulade bir şey olurdu. Kaldı ki, Teşkilat Bono'ları geri gelse dahi artık hilesinin yapılması imkansızdır. O dönemlerde yapanlar bilir, keramet Bono'da değil, alışverişteydi.
Refresh yazdı:
Ödüller şu şekilde olabilir;
Kondrit
Örümcek salgısı
Peptit
Xenotim
Hidrojen
Ateş boyası
Köşk Madalyonu
Galata sembolü
Erg yongası
1000 2000 5000 vs klan parası
1m 10 m bono veya direk para vs.
10 20 30 Ejderha ve/veya Dinozor iksir
veya kazanan taraftan bir kişiye belli bir nesne verilir.
Bundan 10 100 1000 10000 tane toplayanlara unvan verilebilir.(Kıyametin Efendisi gibi )
Fikir üretmek kolay ama yapılır mı muamma..
Bu ödül listesi kulağa çok hoş geliyor. Er Meydanı mantığının şöyle değiştirilmesi harikulade olurdu;
Taraflar hazır olup savaş başlar, 20 dakika boyunca savaşılır. Savaş sonucunda kaçmadan sonuna kadar kalan ve galip gelen tarafın her bir üyesine 5 adet Dinozor İyileştiren İksir 5 adet de Ejderha Kudretlendiren İksir verilir. Gruptan yalnız bir kişiye Xenotim, Kondrit, Örümcek Salgısı vesaire verilir. Bu şekilde harika olurdu. Bu sayede Er Meydanları'na giren kişiler her ne olursa olsun eli boş dönmez, hem keyif alarak savaşır hemde yarım elma gönül alma misali iksirini alarak savaştan ayrılır. Umarım tozlu raflara kaldırılmaya mahkum edilmiş bir takım şeyler tekrardan hak ettiği yerlere gelir.. Saygı ve sevgilerimle, iyi forumlar.
Er meydanı, karşılıklı klan gruplarının birbirleri ile çarpıştığı bir savaş alanıdır. Bu alanlarda taktik çok önemlidir. Her iki klanın bir puanı vardır. Taraflar, haritada bazı bölgeleri ele geçirdikleri takdirde yeteneklerine bonuslar kazanırlar. Süre bitiminde en çok puan yapan taraf Er Meydanını kazanır. İki tip Er Meydanı (EM) vardır.
Birincisi Klan Parası kaybettirmez veya kazandırmaz, sonunda kazanan taraftan birine kurayla efsunlu eşya verilir. Bu tipteki EM'leri listelemek için sohbet alanına /em yazılır. Girmek için ise sohbet alanına /savas 1 yazılır. Buradaki 1 girilmek istenen EM 'nin kodu olmalıdır.
Bu tipteki EM'leri listelemek için sohbet alanına /kpem yazılır. Girmek için ise sohbet alanına /kpsavas 1 yazılır. Buradaki 1 girilmek istenen EM 'nin kodu olmalıdır.
Er meydanının ilk çıktığı gün eklentinin yeni olduğundan değil, ödülün yüklü miktar kp olmasından dolayı tercih ediliyordu. (Artık kp ihtiyacımızı karşılamak 39 Lv. döneminde olduğu gibi zorlamıyor) Ana fikir belli "Ödül Değiştirilsin"
öneri bizden ödülün ne olacağı sizden
Hem geliştirme işlerine karışmıyoruz haber veremeyiz bilgi veremeyiz diyorsunuz hem de bizlerden öneri bekliyorsunuz. Herneyse belki developerlar okur bu konuyu, en azından sancaklara birer adet örs istiyoruz. Bu da o kadar zor değildir sanırım?
Refresh yazdı:
Ödüller şu şekilde olabilir;
Kondrit
Örümcek salgısı
Peptit
Xenotim
Hidrojen
Ateş boyası
Köşk Madalyonu
Galata sembolü
Erg yongası
1000 2000 5000 vs klan parası
1m 10 m bono veya direk para vs.
10 20 30 Ejderha ve/veya Dinozor iksir
veya kazanan taraftan bir kişiye belli bir nesne verilir.
Bundan 10 100 1000 10000 tane toplayanlara unvan verilebilir.(Kıyametin Efendisi gibi )
er meydanı meteor eklentisinden sonra uzun bi süre oyuncuların oyunu bırakmasnıdan sonra aceleyle ve ilerisi düşünülmeden getirilen birgüncelemeydi. bizlere getirisi ne oldu diye düşünürsek. aslında hçi bişey.. sadece sobenin oyunculara aşılamış olduğu bir morel tablopsuydu.. içler acsıydı veya öyle gözüküyordu. ogünden bugüne bi ç.ok şey değişti ama bugün yine o eski günlere geldik sayılr. yakındr yine toplu bir şekilde oyuna ara vermeler vs.
yar yl tatilinde ufak bi hareketilik. dönem sonu 3 aylık bi hareketlilik olur osnrasında günceleme gelmez ise işte ozaman o eski günlere geri dönecez demektir. umarım iyi olur. 7 yıla aşkın bir süredir oynuyorum ama son 1 yıldr pasif bi drumda oynuyorum. çünkü skldm.. reeldeki değerli zaamnmız burada emek vererek insanara harcamaktan ciddi anlamda sıkıldım..
insnaara faydalı olabilmekı. birşeyleri öğretebilmek için çabalarsın. ama günün bnirinde yine sırtnıdan vururlar.. işte böyle biyer burası.. umarım dilediğiniz gibi olur.. hoşçakalın.
Bir oyunda 30 50 100 kişi öldürünce sistemden duyuruluyor.
Malum bu oyunların temel amacı insanların egosunu tatmin etmektir.İnsanlar egosunu tatmin etmek için oynar genel olarak istisnalar kaideyi bozmaz.
Bu oyun içinde böyle bir şey yapılabilir.
Not:Öldürülenler farklı kişi olacak.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!