Ben de buna güldümxXESREFPASALIXx yazdı:Karakterler arası dengesizlik güldürdün bana göre bir büyücü bir savaşcıyı cok rahat bir şekilde kesıyor istiyen savaşcıla ws atabilrim büyücümle şifacımlada savaşcılarıda cok rahat kesebilyorum hiçbir dengesizlik yok bana göre ayarla yeteneklerını bak nasıl kesıyorsun savaşcıyı.HeilHitler yazdı:Yeni oyalama sistemi: "Er Meydanı"
Gerçekten işinizi biliyorsunuz, tebrikler. Bu oyuncular böyle ufacık bir şeye hemen atladıkları sürece kaybetmeye mahkumlar. Önce şu karakterler arasındaki dengesizliği bir düzeltin, adam gibi bir PVP sistemi getirin şu oyuna: daha sonra savaşılacak alanların hayalini kurun. Hala bazı şeylerin farkına varamayıp, yanılgılar içerisinde yüzüyorsunuz ne diyeyim.
Ufacık şeye hemen atlandıkları demişsin hiç kimsenın birşeye atladıgı yok herkez er meydanı için bir yenilik istiyor buarası acık ve net birşey oteki sunuculardaki arkadaşlarımla toplandıgmızda hep er meydanı hakkında konşuyoruz gerek yüzyüze gerek sosyal medya aracılıgı ile ilgli güzel bir yer haline gelebilir.Oyun eylence bakımından herkez ermeydanını istiyor sanırım.
Herkezın görüşü farklıdır saygı duyuyorum
Farkındamısınız (Er Meydanı)
Re: Farkındamısınız (Er Meydanı)
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bu arkadaş diğer konuma atlayan kişi sanırım. PVP sistemi ve güzel bir yenilik getirsinler şu oyuna ben de istiyorum Er Meydanı'nın gelişmesini. Karakterler arası dengesizlik hakkında bir şey konuşmak istemiyorum. Yazsam bile ne demek istediğimi anlayamayacak ve kendini her türlü övmeye devam edeceksin.xXESREFPASALIXx yazdı:Karakterler arası dengesizlik güldürdün bana göre bir büyücü bir savaşcıyı cok rahat bir şekilde kesıyor istiyen savaşcıla ws atabilrim büyücümle şifacımlada savaşcılarıda cok rahat kesebilyorum hiçbir dengesizlik yok bana göre ayarla yeteneklerını bak nasıl kesıyorsun savaşcıyı.HeilHitler yazdı:Yeni oyalama sistemi: "Er Meydanı"
Gerçekten işinizi biliyorsunuz, tebrikler. Bu oyuncular böyle ufacık bir şeye hemen atladıkları sürece kaybetmeye mahkumlar. Önce şu karakterler arasındaki dengesizliği bir düzeltin, adam gibi bir PVP sistemi getirin şu oyuna: daha sonra savaşılacak alanların hayalini kurun. Hala bazı şeylerin farkına varamayıp, yanılgılar içerisinde yüzüyorsunuz ne diyeyim.
Ufacık şeye hemen atlandıkları demişsin hiç kimsenın birşeye atladıgı yok herkez er meydanı için bir yenilik istiyor buarası acık ve net birşey oteki sunuculardaki arkadaşlarımla toplandıgmızda hep er meydanı hakkında konşuyoruz gerek yüzyüze gerek sosyal medya aracılıgı ile ilgli güzel bir yer haline gelebilir.Oyun eylence bakımından herkez ermeydanını istiyor sanırım.
Herkezın görüşü farklıdır saygı duyuyorum
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Şifacının iksir içmeyeceğini nereden biliyorsunuz?xXESREFPASALIXx yazdı:Bi yetenek sifirlma ve 1 iksire bakar ? istedıgın zaman istedıgın kişile ws atabilirm. Bu arada tartışmayı bırakıp şurda er meydanı hakkında öneride bulunsanız hiç fena olmaz.Betbah yazdı:Ben de buna güldümxXESREFPASALIXx yazdı:Karakterler arası dengesizlik güldürdün bana göre bir büyücü bir savaşcıyı cok rahat bir şekilde kesıyor istiyen savaşcıla ws atabilrim büyücümle şifacımlada savaşcılarıda cok rahat kesebilyorum hiçbir dengesizlik yok bana göre ayarla yeteneklerını bak nasıl kesıyorsun savaşcıyı.HeilHitler yazdı:Yeni oyalama sistemi: "Er Meydanı"
Herkezın görüşü farklıdır saygı duyuyorumPeki büyücünle gazap şifayı da kesebiliyor musun ?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
xXESREFPASALIXx yazdı:
Karakterler arası dengesizlik güldürdün bana göre bir büyücü bir savaşcıyı cok rahat bir şekilde kesıyor istiyen savaşcıla ws atabilrim büyücümle şifacımlada savaşcılarıda cok rahat kesebilyorum hiçbir dengesizlik yok bana göre ayarla yeteneklerını bak nasıl kesıyorsun savaşcıyı.
Bir büyücü bir savaşçıyı çok kolaylıkla keser diyorsun hala karakterler arası dengesizlik yok diyorsun emin misinxXESREFPASALIXx yazdı:dostum ne gibi bi dengesizlik var acıklarmısın bu arada bu konudan devam etmezsek iyi olur genel etkileşime dengesizlikle ilgli ac bi konu burda er meydanı için fikir ve görüşleri dile getirmeye calişyoruz.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Er meydanı bahane muhabbet şahanexXESREFPASALIXx yazdı:Bi yetenek sifirlma ve 1 iksire bakar ? istedıgın zaman istedıgın kişile ws atabilirm. Bu arada tartışmayı bırakıp şurda er meydanı hakkında öneride bulunsanız hiç fena olmaz.Betbah yazdı:Ben de buna güldümxXESREFPASALIXx yazdı:Karakterler arası dengesizlik güldürdün bana göre bir büyücü bir savaşcıyı cok rahat bir şekilde kesıyor istiyen savaşcıla ws atabilrim büyücümle şifacımlada savaşcılarıda cok rahat kesebilyorum hiçbir dengesizlik yok bana göre ayarla yeteneklerını bak nasıl kesıyorsun savaşcıyı.HeilHitler yazdı:Yeni oyalama sistemi: "Er Meydanı"
Herkezın görüşü farklıdır saygı duyuyorumPeki büyücünle gazap şifayı da kesebiliyor musun ?
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Sen daha olayın ne olduğunu bilmiyorsun bana burada gövde gösterisi yapıyorsun.xXESREFPASALIXx yazdı:Bir savaşcıda bir büyücüyü cok kolaylıkla keser ? neyse konu dişina gidiyoruz istedıgın bigün deniye bilirz. özelden msj at bana devam edelim konşmaya şuan konu er meydanıla ilgli karakterler arası dengesizle ilgili bi konu degil unutrma bı ara savaşcı büyücü şifacı carımla her sınıf karakterlerle ws atıp sonuçları foruma atayım özelden yazarsan sevinirim.Refresh yazdı:xXESREFPASALIXx yazdı:
Karakterler arası dengesizlik güldürdün bana göre bir büyücü bir savaşcıyı cok rahat bir şekilde kesıyor istiyen savaşcıla ws atabilrim büyücümle şifacımlada savaşcılarıda cok rahat kesebilyorum hiçbir dengesizlik yok bana göre ayarla yeteneklerını bak nasıl kesıyorsun savaşcıyı.Bir büyücü bir savaşçıyı çok kolaylıkla keser diyorsun hala karakterler arası dengesizlik yok diyorsun emin misinxXESREFPASALIXx yazdı:dostum ne gibi bi dengesizlik var acıklarmısın bu arada bu konudan devam etmezsek iyi olur genel etkileşime dengesizlikle ilgli ac bi konu burda er meydanı için fikir ve görüşleri dile getirmeye calişyoruz.
Gövde gösterisi yapacak olsam bana yetişemezdin neyse dediğim gibi olay "gövde gösterisi" değil.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Karargah
Biz Eminönünde Lonca olarak atmak istiyoruz kpem'e adam bulamıyoruz.
Er meydanına bir adet işportacı yerleştirin bizim için yeterli 
Er meydani artik sadece alis veris icin oldu
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos