BAK BENİ TANIYAN BİRİ ÇIKTI BEN KIZDIYSAM VARDIR Bİ SEBEBİ..
morduman kardeş... DEDİKLERİNİN BAZILARI DOGRU YANLIŞ OLANLAR ŞUDUR.
MEGAŞİFA MEGAXAMBROSİA ve 2 tane mega var.
Onlar haricine her konuda KEFİL' im.
AMA BU KADAR YALANA DOLANA RAĞMEN DURAN ARKADAŞLARIMADA KEFİL OLCAM SADECE BENİ SİLSİNLER O KADAR
``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
1. Kadım Kadım Dıe sana yalvaran Ben deılım Kesıcez Gel senınde Gorevını yapalım Dedım..Hatta O gun Olanı Hatırlıormusn HYPOUSIFA Megax lere saygım sonsuz ama Bunun gorevını kesınlıkle Yapmam Dıordu..O da Megax Bızımkılerı Yaparım Dıorsan Onun gorevını de yapacaksın Dedım...Bu Kadar Tartısma Cıkarma Dedım Ozelınden Adama Ozel Pm le sorabılırsın Oyunda...Burda Senı savundum Belkıde O gece Senın Gorevın Yada Senın Ortaya Konustugun Laflar Yuzunden Hıcbırımızın Gorevı Olmayabılırdı...
2. Loncadan Atıldın Yada Cıkarıldın Zaten Senı Istemıordum...Senınle Laf Dalasına Gırmekten Cekındıgım Icın Senın Yuzune Bırsey Soylemedım..Kımlerle Tartısıosan Hmen bolge yada klan kanalına Tasıorsun.. Megax ve Megax ın tartısmaları Sence MERAN tarafından Nasıl Karsılanırdı ??
3. Daha Cok sey Var Gercı Ama Butun MERAN okuor bunları Sahsı Olarak Sana Ustunluk Saglamak Icın Loncam Hakkında Dedıkodu Yapma Hakkını Hıckımseye Veremem...Bu Oyunda Dostumuz Oldugu Kadar Dusmanımızda Cok Bunu Sende Bılıorsun Zaten....
4. Benı Sorgulayacagınıza Bana Destek Olun Demıssın Pekı Hangı Bırıne Destek Cıkalım...Ben Sımdıye Kadar Sana Kac defa Ferhat uzatma Sus lutfen Ben adamla Konustum Dıe Ozelıne Pm attım baskalarıyla munakasaya Gırdıgınde??
Ve Ben Haksız Karsı Tarafsa Ona agzının payını verdım Bı kac adam buna sahıt Oldu...Senın gıbı Hemen Bolgeye Tasımadm Bılıorm Kı senın Gıbı Hemen Gurur Meselesı Yapacak Mıllet... Tartısmaya Bı ates daha.Ozel Kanalda Soyledım Gerekenlerı. Mılletın Agzının Payını Verıp Susturmayı Bılmıorsn Ferhat Herkezle Devamlı Bı Tartısma Icındesın
5. Senın Bı Loncadan Atılman Yada Cıkman Ezq Oldugunu Gostermez Bu da Senın Karsındakılerın Kapasıtesızlıgı Ama sende Ufacık Bı Akıl Olsa... Kolaysa Sende Gır O Loncaya Gorelım Deıp Sahsı Ustunlugunu Tek Bı sozde Anlatabılırdın.
6. Loncaya Daha Gırelı Kac Gun Oldu Ve sen arka Arkaya Susturulma Aldın Pekı Sebeb Ilyas'ın sana Bı kastımı Var?
Loncamızın Tr.gg Uzantılı Sıtesınde Bı maddede Derkı...Her Uye Oyun Icı Sıkayet bıldırımıyle 2.kez ceza aldıgında uyarılmadan Loncamızdan Uzaklastırılır...
2. Loncadan Atıldın Yada Cıkarıldın Zaten Senı Istemıordum...Senınle Laf Dalasına Gırmekten Cekındıgım Icın Senın Yuzune Bırsey Soylemedım..Kımlerle Tartısıosan Hmen bolge yada klan kanalına Tasıorsun.. Megax ve Megax ın tartısmaları Sence MERAN tarafından Nasıl Karsılanırdı ??
3. Daha Cok sey Var Gercı Ama Butun MERAN okuor bunları Sahsı Olarak Sana Ustunluk Saglamak Icın Loncam Hakkında Dedıkodu Yapma Hakkını Hıckımseye Veremem...Bu Oyunda Dostumuz Oldugu Kadar Dusmanımızda Cok Bunu Sende Bılıorsun Zaten....
4. Benı Sorgulayacagınıza Bana Destek Olun Demıssın Pekı Hangı Bırıne Destek Cıkalım...Ben Sımdıye Kadar Sana Kac defa Ferhat uzatma Sus lutfen Ben adamla Konustum Dıe Ozelıne Pm attım baskalarıyla munakasaya Gırdıgınde??
Ve Ben Haksız Karsı Tarafsa Ona agzının payını verdım Bı kac adam buna sahıt Oldu...Senın gıbı Hemen Bolgeye Tasımadm Bılıorm Kı senın Gıbı Hemen Gurur Meselesı Yapacak Mıllet... Tartısmaya Bı ates daha.Ozel Kanalda Soyledım Gerekenlerı. Mılletın Agzının Payını Verıp Susturmayı Bılmıorsn Ferhat Herkezle Devamlı Bı Tartısma Icındesın
5. Senın Bı Loncadan Atılman Yada Cıkman Ezq Oldugunu Gostermez Bu da Senın Karsındakılerın Kapasıtesızlıgı Ama sende Ufacık Bı Akıl Olsa... Kolaysa Sende Gır O Loncaya Gorelım Deıp Sahsı Ustunlugunu Tek Bı sozde Anlatabılırdın.
6. Loncaya Daha Gırelı Kac Gun Oldu Ve sen arka Arkaya Susturulma Aldın Pekı Sebeb Ilyas'ın sana Bı kastımı Var?
Loncamızın Tr.gg Uzantılı Sıtesınde Bı maddede Derkı...Her Uye Oyun Icı Sıkayet bıldırımıyle 2.kez ceza aldıgında uyarılmadan Loncamızdan Uzaklastırılır...

~~Barış~~
-
- Kadim Hidra Avcısı
Noluyos kvgamı var=)
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
Kavga Falan Oldugu Yok Kavga Isteyenler Var Ancak Lafı Soyleıp Susarım Kımseyle Munakasaya Gırmek Istemem Gerektıgınde Smdı yazacaklarına Belkı Susarm Ancak Kımseye Boyun Egmem.Gerekırse Susmam Lonca Konumuzun Kapanmaması IcınDır ...!!!!Vandervaart yazdı:Noluyos kvgamı var=)
Umarım 6.Madde Yeterlı Olmustur Loncadan Cıkarılması Icın....Kımseye De Iftıra atmasına Gerek Yok Zaten Burda Usste Olmak Icın kendımı Yormama Gerek Yok Butun herkz Benı Ve Onu Tanıodur Dıe Tahmın Edıorm...
En son Slyrapxottoman tarafından 22 Şub 2010 18:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

~~Barış~~
-
- Kadim Hidra Avcısı
Tm Tm sakin ol 
- relaxefendy
- Cin Avcısı
AMBROSİA
Bu Kadar Laf söylemişsin ama emin oL coĞu yanLış ..sırayla başlayayım. .
1.Sen BENİ madem sevmiyorsun neden benLe muhattap oLup konuşup göreve geliyorsun yada çagırıyorsun..veya kasmamı istiyorsun.SEBEBİNİ SÖYLEYİM Mİ ..SEn Bİr Hiçsin..O loncadan atılmamak İÇİN HERKEZLE İYİ GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORSUN bak ben burdayım ..TEK TEK GICIK ALDIKLARIMI YAZDIM ? Bende beyin yok diyorsun BELKİ YOKTUR AMA BEN SEN DEİLİM YANİ DELİKANLIYIM ,ADAMIM!
2.OLARAK BAK DELİKANLI OLMADIGIN BELLİ YÜZÜNE SÖYLEMEDİM DİYORSUN..
3.benim Kimseden KORKUM veya SAKLICAGIM BİR ŞEY YOK HERKES OKUSUN SORUN DEĞİL..
4.BANA DESTEK ÇIKIN bi olay oldumu DERKEN..BEN MEGAX DİM KİME DESTEK ÇIKACAKSIN..BAK İŞTE DEMİNDE DEDİM SAKLICAK BİŞEYİM YOK ALAYI GÖRSÜN YAZDIKLARIMI BEN BÖLGEDEN SÖVEREK DE BANLANDIM DOGRUDUR AMA BEN HİÇ BİR ZAMAN HAKSIZ DİYİLDİM KORAY BENİ LONCAYA ALIRKEN BEN ONADA DEDM SAKİN OLMAYA ÇALIŞIRIM AMA HAKSIZLIGA GELEMEM...VE MESELE LONCADAN CIKMAM DEİL...MESELEEE ARKAMDAN KONUŞMAN FERHATI İSTEMİYORUM GİBİ VE DİGER Bİ KAÇ KİŞİNİN SÖZLERİ AZ ADAM OL !
5.O LONCAYA VEYA HERHANGİ BİR LONCAYA GİREN ÜSTÜN OLMAZ...EZİK sözcügüNÜN TANIMI SENİ İFADE EDİYOR BANA GÖRE..NEDEN Mİ ? ÇÜNKÜ ARKADAN KONUŞAN YÜZE GÜLEN BİR İNSANDIN ŞİMDİ AKILIN YOK DİYORSUN BU MU ERKEKLİGİN ?
6. VE EN ÖNEMLİSİ DEDİNKİ 2 KEZ SUSTURULAN ATILIR ...BU LAFINI SÖLEDİN DİMİ ?.. KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN..at ozaman yalnızsavaşçıyı..at o zaman...Moonwalkı..at o zaman ..MEgaxconda ' yı..At ozaman MEGAşifayı..at ozaman canı ATMASSAN ADAM DEGİLSİN 2 KEZ SUSTURULMAMIŞLAR MI HİÇÇ LONCADAYKEN BU İSİMLER ATAMAZSAN BU LAFIN ALTINDA KALIR SIN VE ADAM OLMADIGINI BİR KEZ DAHA KANITLARSIN.
SON OLARAK LONCAM BURDA KİRLENMESİN DİYOSUN YA PEKİ İNSAN DEGİLSİN AMA LAFINA SAYGI GÖSTERİYORUM GEL ÖZELDEN DE O ZAMAN DEVAM EDECEKSEN...*** AMA ŞU 6. MADDEYE SADIK KALMASSAN O ZAMAN İŞTE TAM ADAM OLMADIGINI ANLICAM
1.Sen BENİ madem sevmiyorsun neden benLe muhattap oLup konuşup göreve geliyorsun yada çagırıyorsun..veya kasmamı istiyorsun.SEBEBİNİ SÖYLEYİM Mİ ..SEn Bİr Hiçsin..O loncadan atılmamak İÇİN HERKEZLE İYİ GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORSUN bak ben burdayım ..TEK TEK GICIK ALDIKLARIMI YAZDIM ? Bende beyin yok diyorsun BELKİ YOKTUR AMA BEN SEN DEİLİM YANİ DELİKANLIYIM ,ADAMIM!
4.BANA DESTEK ÇIKIN bi olay oldumu DERKEN..BEN MEGAX DİM KİME DESTEK ÇIKACAKSIN..BAK İŞTE DEMİNDE DEDİM SAKLICAK BİŞEYİM YOK ALAYI GÖRSÜN YAZDIKLARIMI BEN BÖLGEDEN SÖVEREK DE BANLANDIM DOGRUDUR AMA BEN HİÇ BİR ZAMAN HAKSIZ DİYİLDİM KORAY BENİ LONCAYA ALIRKEN BEN ONADA DEDM SAKİN OLMAYA ÇALIŞIRIM AMA HAKSIZLIGA GELEMEM...VE MESELE LONCADAN CIKMAM DEİL...MESELEEE ARKAMDAN KONUŞMAN FERHATI İSTEMİYORUM GİBİ VE DİGER Bİ KAÇ KİŞİNİN SÖZLERİ AZ ADAM OL !
5.O LONCAYA VEYA HERHANGİ BİR LONCAYA GİREN ÜSTÜN OLMAZ...EZİK sözcügüNÜN TANIMI SENİ İFADE EDİYOR BANA GÖRE..NEDEN Mİ ? ÇÜNKÜ ARKADAN KONUŞAN YÜZE GÜLEN BİR İNSANDIN ŞİMDİ AKILIN YOK DİYORSUN BU MU ERKEKLİGİN ?
6. VE EN ÖNEMLİSİ DEDİNKİ 2 KEZ SUSTURULAN ATILIR ...BU LAFINI SÖLEDİN DİMİ ?.. KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN..at ozaman yalnızsavaşçıyı..at o zaman...Moonwalkı..at o zaman ..MEgaxconda ' yı..At ozaman MEGAşifayı..at ozaman canı ATMASSAN ADAM DEGİLSİN 2 KEZ SUSTURULMAMIŞLAR MI HİÇÇ LONCADAYKEN BU İSİMLER ATAMAZSAN BU LAFIN ALTINDA KALIR SIN VE ADAM OLMADIGINI BİR KEZ DAHA KANITLARSIN.
SON OLARAK LONCAM BURDA KİRLENMESİN DİYOSUN YA PEKİ İNSAN DEGİLSİN AMA LAFINA SAYGI GÖSTERİYORUM GEL ÖZELDEN DE O ZAMAN DEVAM EDECEKSEN...*** AMA ŞU 6. MADDEYE SADIK KALMASSAN O ZAMAN İŞTE TAM ADAM OLMADIGINI ANLICAM
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
1. Ben senı hıcbır zman gorevıme cagırmadım Iflıss e cagırdm Dogrudur Senınde Gorevın Oldugunu hatırlatırım....Kasmak Icın Bı defa Geldın Dogrudur O Da Benm Icın deıl Koray Sana Pm attı Dıe Ve O zmanlar Bunların Bı cogu Yoktu...Bnm Cok sevdıgım Insanları Kırdın Bunu Sana Soylıym.O CenenE sahıp Cıkamıorsn...relaxefendy yazdı:AMBROSİA
2. Delıkanlılık Olarak Algılama Da Senın Sevgıdın Insanları Uzmus Oyunu Bırakabılırm Dıe Senın yuzunden Sevdıgm Brınden Pm geldı...Ve sana Sordgumda Sanane la Dedın Ve yasakladın..Kımse Bnı Durduk Yere Yasaklayamaz..Bnde anında Koraya Bıldırdım Tabı Senınle Tartısmaya Gırecek Halım Yoktu Arkadasımla Ilgılenıordum...Yuzune De gulmedm Zaten...Loncayla Gıttıgımz Gorevler Dısında Pek Konusmuslugmz Yok Sen kasıldıktan Sonra.
3. Herkez Okusun Dıosun Da Senın suan Baglı Oldugun Kımseler Yok...Meran Icın Belkıde Ben Suan Megax Olarak Gorunuorm sadece Bılmem anlatabıldımmı...
4. Haksız Oldugun ZamanlaR gEnelde Cogunluktaydı Haklı Bıle Olsan O lafların yuzunden Bolge Klanı Okuyan Insanlar Karsısında Haksız ve Kucuk Gorunuordun Tabı Laf yetıstırmekten Farketmıordun Bıle...
5. Her Onune Gelenın Alınmadıgını Sende Bılıorsun...Ezq Sozcugu Bana Kımse Soylemedı Smdıe Kadar Arkadaslarım Sakayla Karısık Soylerlerdı Sadece Kımseyle Senın gıbı tartısmaya da gırmedım 1.5 yıldır Oynuorm 1 defa Susturuldum Sadece 1 defa...Hıcbı Kımse karsısındada Alttan almadım Pekı Neden Sence ? Konusmayı Bılmen gerekıor Bazı Zamanlarda Hersey Soverek Olmuor Ferhat..!!! Belkı Sen 5.maddede Soyledıgım Sozcugu Kızgınlıgından Dusunmedın Ama Ne kadar Anlamlı Bı cumle Aslında Neyse anlamak ıstemeyene Zorla Anlatamazsın Oyunda Ve forumda Devamlı tartısma arayan adamla Tartısıorm Hata Bnde Aslında Ne desem Susmazsın bılıorm..Bu lafların Altındada kalmam. Belkı Sen susturdum Dersn Ama Surda Yazdıgım 2 kelımeyı Insanlar secer ve lafı almıs Smdıde Loncadan atılmak Zoruna Gıttı Dıe Kıs Kıs Gulerler Sana...
6. Ne zamandan berı Baskanlar Atılıor Loncadan ? Sorarım sana sadece laf olsun dıe yazmıssın Bu burda apacık bellı...
Emre Ye gelınce Onun artık Loncada bı saygınlıgı var..Insanlarla Tartısmayı Sevmez...2 defa susturma yedıgını bılmıordum. Senın sozune de Emın deılım ama Bı sebebı vardır Susturulmasının...Aynı sekılde Aygunun Bu oyunda 1 defa Kotu soz Kullandıgını hatırlamıorm...Hepsının Bı sebebı vardır...
Hadı Bı sebebı Yok dıelım. 0lduda Susturuldular...PEKI oNlar Deılde Neden Sen ??? Hıc Dusunmedınmı ???
Burda Bu kadar Insanlara Laf carpman Bu kadar Insanlar Iftıra atmanın Nedenını artk butun meran Ogrendı Kendını zorlamana gerk yok....
Sen daha Oyuna gırmeden Once Toplantıdayken Koray Bıze Soyledı Ferhatı Cıkardık Dıe Ordakı Herkz Bunu Bılıor Gıt Istedıgıne sor...
BU LONCADA ZATEN ADAM OLMAYANLARIN LONCASI SENIN GIBI ADAMLARI ARALARINDAN AYIRIORLAR...
HERKEZ SENIN GIBI ADAMI CEKEMEDIGI ICIN TARTISMAYA GIRIOR...
SEN ADAMSIN DIE ATILDIN ZATEN BU LONCADAN
...Zaten Buyuculere %25 hasar artısı gelmıs dıe forumlara konu acan bana ezq dıenlere gosterıcem falan dıe Konus acan Bırı...Ajdar Gıbı Isı Gucu Polemık :mrgreen: :mrgreen:
Cok agrına gıtmıs abımızn Loncadan atıldın ezq demelerı :mrgreen:

~~Barış~~
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
Neyse Konu Kapanacak Smdı Bu da Susturulacak Susuorm Cok Konustum Laf yetısmez xD

~~Barış~~
- relaxefendy
- Cin Avcısı
peki SANA GÜZEL Bİ SORU EMRE KİMİN TARAFINDA KARDEŞ ? EMRE NASIL BİR ÇOCUK BİLİR MİSİN HER ZAMAN HAKLIYI TUTAR KARDEŞ... SOR BAKALIM Bİ ...
AYRICA TAMAM BAŞKANLARI ATMA BAKAYM BU LAFI O ADAMLARDAN GICIK ALDIGIM İÇİN SÖLEMİORM BİL HASSA KARDEŞMDİR MEGAXCONDA NİYE ATILMADI ..SORUN NEY BİLİYOR MUSUN DİYECEK YALAN BULAMIYORSUN ARTIK ! SUS DA AZCIK SAYGIN WARSA DİGERLERİ İÇİN O KALSIN YALANCI HERİF.
AYRICA TAMAM BAŞKANLARI ATMA BAKAYM BU LAFI O ADAMLARDAN GICIK ALDIGIM İÇİN SÖLEMİORM BİL HASSA KARDEŞMDİR MEGAXCONDA NİYE ATILMADI ..SORUN NEY BİLİYOR MUSUN DİYECEK YALAN BULAMIYORSUN ARTIK ! SUS DA AZCIK SAYGIN WARSA DİGERLERİ İÇİN O KALSIN YALANCI HERİF.
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa
Beyler Sakin Olun Bir oyun İçin Birbirinizi Yemeyin Lütfen Sakin Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur
MeGaxMuStafa