1 Canla Kaldırma Furyası
- cetinMURAT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fierce
1 Canla Kaldırma Furyası
Son zamanlarda oyunda bir saçmalık başladı : 1 Canla kaldırma...Savaşın en kızıştığı anlarda ölürsün ve seni (sırf o saçmalık için açılmış şifacılar tarafından) en düşük seviye ile tekrar diriltirler...Yapmayın arkadaşlar ; oyunu oynayan o kadar arkadaşınızın klandaşlarınız bu denli kötü duruma düşmelerine neden olmayın.Verilen onca emeklere acıyın...Oyunu sadece oyun olduğu için oynayın ve bunu kişisel bir çıkar sağlama haline getirmeyin. İlginiz için Teşekkür ederim... :!: :?: :idea:

Re: 1 Canla Kaldırma Furyası
bu adamlardan banada denk geliyo arda genelde 1-2 kişilik bi ekip oluyo sen öldükten sonra biri gelip başında bekliyo
bence foto alınca bu tip adamların bi ceza alması lazım
- cetinMURAT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oyuna GM-A getirdiklerini bağıra bağıra ilan ettiler ama ne yazık ki 1 tanesini bile görmüş değilim hadi GM ler Etkinlikten Etkinliğe geliyor o diğerleri ne işle meşguller...? Neden izlenim yapmıyorlar...kral024 yazdı:bu adamlardan banada denk geliyo arda genelde 1-2 kişilik bi ekip oluyo sen öldükten sonra biri gelip başında bekliyobence foto alınca bu tip adamların bi ceza alması lazım

- ryuksel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Return OfThe Kings
cetinMURAT yazdı:Son zamanlarda oyunda bir saçmalık başladı : 1 Canla kaldırma...Savaşın en kızıştığı anlarda ölürsün ve seni (sırf o saçmalık için açılmış şifacılar tarafından) en düşük seviye ile tekrar diriltirler...Yapmayın arkadaşlar ; oyunu oynayan o kadar arkadaşınızın klandaşlarınız bu denli kötü duruma düşmelerine neden olmayın.Verilen onca emeklere acıyın...Oyunu sadece oyun olduğu için oynayın ve bunu kişisel bir çıkar sağlama haline getirmeyin. İlginiz için Teşekkür ederim... :!: :?: :idea:
Tabi ya haklısın verilen onca emek lonca savaşında final karşılaşmasında karşı taraf'ın hazır demesı ile savas başladı ve ben bu duruma itiraz ettım 999 gün blok aldım 6 yıllık emek bosuna gitti bana emekten bahsetmeyin .
VeRyJacKsoN,RyuKSeL,WatchAndLeaRn

- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Doğrudurryuksel yazdı:cetinMURAT yazdı:Son zamanlarda oyunda bir saçmalık başladı : 1 Canla kaldırma...Savaşın en kızıştığı anlarda ölürsün ve seni (sırf o saçmalık için açılmış şifacılar tarafından) en düşük seviye ile tekrar diriltirler...Yapmayın arkadaşlar ; oyunu oynayan o kadar arkadaşınızın klandaşlarınız bu denli kötü duruma düşmelerine neden olmayın.Verilen onca emeklere acıyın...Oyunu sadece oyun olduğu için oynayın ve bunu kişisel bir çıkar sağlama haline getirmeyin. İlginiz için Teşekkür ederim... :!: :?: :idea:
Tabi ya haklısın verilen onca emek lonca savaşında final karşılaşmasında karşı taraf'ın hazır demesı ile savas başladı ve ben bu duruma itiraz ettım 999 gün blok aldım 6 yıllık emek bosuna gitti bana emekten bahsetmeyin .
- cetinMURAT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Farklı bir konudan bahsettiğini belirtmeme gerek var mı yoksa anlayabilecek misin kendi kendine ?ryuksel yazdı:cetinMURAT yazdı:Son zamanlarda oyunda bir saçmalık başladı : 1 Canla kaldırma...Savaşın en kızıştığı anlarda ölürsün ve seni (sırf o saçmalık için açılmış şifacılar tarafından) en düşük seviye ile tekrar diriltirler...Yapmayın arkadaşlar ; oyunu oynayan o kadar arkadaşınızın klandaşlarınız bu denli kötü duruma düşmelerine neden olmayın.Verilen onca emeklere acıyın...Oyunu sadece oyun olduğu için oynayın ve bunu kişisel bir çıkar sağlama haline getirmeyin. İlginiz için Teşekkür ederim... :!: :?: :idea:

- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
asdasd çetincetinMURAT yazdı:Farklı bir konudan bahsettiğini belirtmeme gerek var mı yoksa anlayabilecek misin kendi kendine ?ryuksel yazdı:cetinMURAT yazdı:Son zamanlarda oyunda bir saçmalık başladı : 1 Canla kaldırma...Savaşın en kızıştığı anlarda ölürsün ve seni (sırf o saçmalık için açılmış şifacılar tarafından) en düşük seviye ile tekrar diriltirler...Yapmayın arkadaşlar ; oyunu oynayan o kadar arkadaşınızın klandaşlarınız bu denli kötü duruma düşmelerine neden olmayın.Verilen onca emeklere acıyın...Oyunu sadece oyun olduğu için oynayın ve bunu kişisel bir çıkar sağlama haline getirmeyin. İlginiz için Teşekkür ederim... :!: :?: :idea:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- cetinMURAT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: SonCakaL
@rkadaşlar Halenmi oynuyorsunuz bu salak oyunu.Burakmadınız daha.Ne zaman @kıllanacaksınız mer@k ediyorum.
Bu oyunun oynayan kim olursa olsun hüsrana uğrar,emekleri hiç olur.yazık edersiniz kendinize derim. Dersinize ,işinize bakın stres atmak için girmeyin stres topu olursunuz::@))))))))) Hadi Kalın sağlıcakla.
Bu oyunun oynayan kim olursa olsun hüsrana uğrar,emekleri hiç olur.yazık edersiniz kendinize derim. Dersinize ,işinize bakın stres atmak için girmeyin stres topu olursunuz::@))))))))) Hadi Kalın sağlıcakla.