Çekiliş sistemi gibisinden birşey gelse ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Çekiliş sistemi gibisinden birşey gelse ?

Mesaj gönderen Fabre »

Merhabalar, biliyorum yeri burası değil ancak destek ekibine sunmadan önce oyuncular arasında bir fikir alışverişi yapalım dedim.

Şimdi bazı oyunlarda var biliyorsunuz, atıyorum 250 akçe verip bir çekiliş paketi alıyoruz. Açınca sistem şans eseri bize eşya silah vs vs itemler verebiliyor.

Bu sistem ikv de 'de olsa nasıl olurdu?

Misal veriyorum 250 dir gaffar atan bir adam trans asasını düşüremedi. Üretecek parasıda yok ? e ne yapacak ?

Böyle böyle her cins karakter için çekiliş paketleri olsa. Bunlar kullanıcılar tarafından dükkandan alınabilse bence güzel olurdu.

Çoğu insan maden çekmek, yada hol de deli gibi ırk gitmeyi sevmiyor. Gidenlerde mecburiyetten, ama gerek gblerden üstünü tamamlayamamış oyuncular gerek ise parası olmayan arkadaşlar için böyle bir sistem çok güzel olabilir.

Misal veriyorum ben çekiliş hakkından aldım, bıçak kılıç çıktı. şahsen sevinirim.

Bu sadece eşyalar için değil tılsımlar için olursa işte asıl güzel olan kısmı o olur. Bir oyuncu olarak eğer çok köklü bir geçmişe ve arkadaşlara sahip değilseniz 600M çıkartıpda bi y2 basamassınız. Bi ofans 2-3 de basamassınız.

Sizinde fikirleriniz varsa belirtiniz lütfen. :)
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fast Lane

Re: Çekiliş sistemi gibisinden birşey gelse ?

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Kesinlikle katılmıyorum. Madem 250 akçe verip alıcaz niye omrumuzu curutuyoruz pc basında? Emek verip uretenlerin dusurenlerin bası kelmi.
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Oyunu senelerce oynamak ile alakası yok bazı şeyler için çaba gerekiyor ben bu oyuna başlayalı ciddi anlamda 7 sene oldu ve çat diye çıkarıp 600 milyon veremem he bunu yapacak arkadaşlar yok mu var. Ben gidip maden kasmadım hole inmedim bunları yapmadım oyunu günlük oynadım sürekli bu yüzden. Gelelim çekiliş konusuna fazlasıyla haksızlık yaratabilecek bir durum parası olan arkadaş kullanırken durumu olmayanlar yararlanamıyacak, şahsen alacak durumum var yalnız bencil olmamak gerek oyun sadece benim senin değil bir de diğer insanlar var bunuda göz önünde bulundurmak lazım.. Ne kadar önerini beğensem de destekliyorum diyemem.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Öyle olacağına günlük ödül gibi bir şey olabilir.Böylece oyuncuların her gün girmesini sağlayabilirler.Çark tarzında bir şey var malum bir oyunda ismini vermeyeyim.Orada ödüller var şansına göre bir şeyler çıkıyor tabi iyi ödüllerde var sıradan ödüllerde.Her gün bir kere veya 2 kere o çarkı döndürüp şansına göre ödülünü alabilirsin.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Lawyer
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Lawyer »

Bence hiç mantıklı değil. Eğer yönetim böyle birşey yapsaydı ben dahil birçok insan bunu ikv yöneticilerin para kazanmak için icat ettiği bir başka bir yöntem olarak görür ağır bir şekilde eleştirirdi.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BeLCiKLixJoKeR »

Kesinlikle katilmiyorum . Şunu açık söyleyim akçe sistemsi ile cebimize verdgi zarar dışında oyun içi emegi haddinden fazla sarsmayan yenilikler geldi. çok açık ki oyun içi para ve silahlar nakit paraya dökülürse ben ve eminim bir çok kişi oyunu bırakacak . bugüne kadar yukarda bahsettiğim diğer oyunlarda olup ikvde olmayan ve bu oyunu cazip kılan değerler sarsılırsa sıkıntı olur .

EKİNG
https://www.youtube.com/@EMATEK
Kuklacı: Bitirici / BeLCiKLixJoKeR
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Bab-ı Ali: Eking / ekingX
Psychological Counselor

https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Çok saçma bir öneri bence.
En son HorrorStory tarafından 12 Oca 2014 20:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Farklı oyun isimleri kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

GWYNBLEIDD yazdı:Çok saçma bir öneri bence.( Karahan Online loading.)
Hayır wolfteam :)
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Selamun aleyküm,

Diğer oyunlarda benzeri sistemler var, isim vermeyelim. Lakin oralarda da görüyoruz ki büyük bir eşya kazanmak için bahsolunan paketten en az 15-20 tane almak gerekiyor. Tek seferde çıkaran adam gerçekten şanslıdır. Şimdi senin hesabına göre farz-ı misal bu paket 250 akçe olsa, ve adam bir nevi kumar niyetine ardı ardına bu paketten satın alsa, zaten harcayacağı akçe minimum 5000'e yakın olur. Çıkacağının garantisi de yok, çok iyi hatırlarım, bir oyunda özel bir eşyayı elde edebilmek için tam 70 defa almıştım benzeri bir paketten, anca çıkartabilmiştim. Hiç kusura kalmasın moderatör arkadaşlar, yasak da olsa bunun yapıldığı gün gibi aşikar, aklı olan adam gidip 5000 akçeyi oraya harcayacağına oyun içerisinde satıp nakite çevirir, istediği asa malzemesinin büyük bir kısmını zaten tamamlar. Üzerine de az gayret edip kendinden bir şeyler koyar ve istediğini üretir. Bir de şu var, bu sistemden sonra akçeler biraz daha kıymet kazanacağı için dolandırıcıların sayısı da artacaktır. Oyun içerisinde mağdur olan bir çok oyuncu olacaktır. Bunlar sadece bir kaç ön görü, daha onlarcasını sıralayabiliriz, kesinlikle bu fikre katılmıyorum. İyi forumlar.
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

SeyhulMuverrih yazdı:Selamun aleyküm,

Diğer oyunlarda benzeri sistemler var, isim vermeyelim. Lakin oralarda da görüyoruz ki büyük bir eşya kazanmak için bahsolunan paketten en az 15-20 tane almak gerekiyor. Tek seferde çıkaran adam gerçekten şanslıdır. Şimdi senin hesabına göre farz-ı misal bu paket 250 akçe olsa, ve adam bir nevi kumar niyetine ardı ardına bu paketten satın alsa, zaten harcayacağı akçe minimum 5000'e yakın olur. Çıkacağının garantisi de yok, çok iyi hatırlarım, bir oyunda özel bir eşyayı elde edebilmek için tam 70 defa almıştım benzeri bir paketten, anca çıkartabilmiştim. Hiç kusura kalmasın moderatör arkadaşlar, yasak da olsa bunun yapıldığı gün gibi aşikar, aklı olan adam gidip 5000 akçeyi oraya harcayacağına oyun içerisinde satıp nakite çevirir, istediği asa malzemesinin büyük bir kısmını zaten tamamlar. Üzerine de az gayret edip kendinden bir şeyler koyar ve istediğini üretir. Bir de şu var, bu sistemden sonra akçeler biraz daha kıymet kazanacağı için dolandırıcıların sayısı da artacaktır. Oyun içerisinde mağdur olan bir çok oyuncu olacaktır. Bunlar sadece bir kaç ön görü, daha onlarcasını sıralayabiliriz, kesinlikle bu fikre katılmıyorum. İyi forumlar.
+1

“Genel Etkileşim” sayfasına dön