Boyumun ölçüsünü almana gerek yok. En azından senin yok. Seni tanımıyorum bile. Samimi değiliz. Böyle mesajlar atman hiç hoş değil. Beni tanımadığım için beni anlamıyorsun. Yaptığım kinayelerin, cinasların farkında değilsin. Ayrıca sende beni tanımıyorsun, nasıl biri olduğumu bilmiyorsun. Yakarım canını. Ama öyle değil. Ezer, bitiririm. Umut kırıntısı bırakmam. Üzerim seni. Onun için fazla muhabbet etmeyelim. Bakma neşeli haller sergilediğime, tersim pistir. Tavrımda nettir. Kendime güvenmem de normaldir. Zekası olan her insan kendine güvenmeli bence.
Yasin, son sene sanırım bu sene senin. Son seneler her zaman zor olmuştur. Hem Lise, hem Üniversite için. O yüzden istersen bu buluşma işini yaza erteleyelim. Yaza öğretirsin bana iyileştirmeci olmayı.
Şu arkadaş canımı sıktı ya. Uzatacaktım yazımı ama vazgeçtim. Kalın sağlıcakla dostlar.
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Bugün bize oyunda ki abilik kavramını öğreten nadir insanlardan birinin , Alp abimizin doğum günü.
Sevgili Alp abim, olmayan abim gibi sevdim seni inan ki , şu oyuna charım çalındıktan sonra bile devam ettiysem bu senin , Olcayın , Yasinin , Ogünün eseridir.
Bugün senin doğum günün olduğunu görünce inan çok duygulandım , eski anlar gözüme geldi.
İyi ki bu oyuna başlamışım , iyi ki seni ve sizleri tanımışım .
Doğum günün kutlu olsun Alp abicim , canından çok sevdiğin eşinle , çocuklarınla kocaman , mutlu , nice yıllara . İyi ki varsın abi. İyi ki doğdun.
Sevgili Alp abim, olmayan abim gibi sevdim seni inan ki , şu oyuna charım çalındıktan sonra bile devam ettiysem bu senin , Olcayın , Yasinin , Ogünün eseridir.
Bugün senin doğum günün olduğunu görünce inan çok duygulandım , eski anlar gözüme geldi.
İyi ki bu oyuna başlamışım , iyi ki seni ve sizleri tanımışım .
Doğum günün kutlu olsun Alp abicim , canından çok sevdiğin eşinle , çocuklarınla kocaman , mutlu , nice yıllara . İyi ki varsın abi. İyi ki doğdun.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
GTA V qeyfi...
-
- FareAdam Düşmanı
SkyBlue yazdı:Boyumun ölçüsünü almana gerek yok. En azından senin yok. Seni tanımıyorum bile. Samimi değiliz. Böyle mesajlar atman hiç hoş değil. Beni tanımadığım için beni anlamıyorsun. Yaptığım kinayelerin, cinasların farkında değilsin. Ayrıca sende beni tanımıyorsun, nasıl biri olduğumu bilmiyorsun. Yakarım canını. Ama öyle değil. Ezer, bitiririm. Umut kırıntısı bırakmam. Üzerim seni. Onun için fazla muhabbet etmeyelim. Bakma neşeli haller sergilediğime, tersim pistir. Tavrımda nettir. Kendime güvenmem de normaldir. Zekası olan her insan kendine güvenmeli bence.
Yasin, son sene sanırım bu sene senin. Son seneler her zaman zor olmuştur. Hem Lise, hem Üniversite için. O yüzden istersen bu buluşma işini yaza erteleyelim. Yaza öğretirsin bana iyileştirmeci olmayı.
Şu arkadaş canımı sıktı ya. Uzatacaktım yazımı ama vazgeçtim. Kalın sağlıcakla dostlar.
Alınacağını bilseydim baştan yazmadım SkyBlue..
Samimi olup olmamamıza gerek yok sadece 1 ws dedik .Bu ne tavırdır anlamadım ...
Canını madem sıktık , daha uğramayız buralara sıkma canını ...
KALIN SAĞLICAKLA ESEN KALIN ..
[KONU ÜZERİNDE Kİ TÜM İLETİLERİMİN KALDIRILMASINI RAPOR EDECEĞİMDİR ..]
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Ben mesajımda suikastçi rolü oynuyorum diye yazmışım. Sen gelmiş bana ws teklif ediyorsun. Suikastçi ne demek bir fikrin var mı? Yoksa ben söyleyeyim. Canı veya kudreti az olan rakipleri indiren demek. Ws demek değil.
Bir daha buraya uğramanı istemiyorum ya da iletilerin silinsin diye bir şey demedim. Beni ve cümlelerimi tanımadan yorum yapma dedim. Alp'in sevdiği birisin. Dolayısıyla benimde sevdiğim birisin fakat dediğim gibi insanları tanımadan onlar hakkında yorum yapma. İyi Günler.
Bir daha buraya uğramanı istemiyorum ya da iletilerin silinsin diye bir şey demedim. Beni ve cümlelerimi tanımadan yorum yapma dedim. Alp'in sevdiği birisin. Dolayısıyla benimde sevdiğim birisin fakat dediğim gibi insanları tanımadan onlar hakkında yorum yapma. İyi Günler.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Ogün ve Rıfat tartışmanızı keserseniz memnun kalacağım. Bu mesajın üzerine mesaj atmayın lütfen tartıştığınız konuda. Kardeş kardeş muhabbetinizi edin.
Tatlı rekabetler bunlar.
Ogün'cüm estağfirullah ne öğretmesi. Sen alasını biliyorsundur eminim.
Okul bitti benim KPSS için uğraşıyorum sıkıntı yok yani.
Rıfat ileti falan sildirme olur mu öyle şey. Tatsız olaylara yer yok burada unutursunuz, barıştırırız sizi.
Berke çok sağlam konuya barnak bastın. Ellerinden öpeyorum.
Alp abicim doğum gününü kutlarım, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, uzun yıllara, sevdiklerinle inşallah.
Olcay.
Dikkat edin kendinize.
Ogün'cüm estağfirullah ne öğretmesi. Sen alasını biliyorsundur eminim.
Rıfat ileti falan sildirme olur mu öyle şey. Tatsız olaylara yer yok burada unutursunuz, barıştırırız sizi.
Berke çok sağlam konuya barnak bastın. Ellerinden öpeyorum.
Alp abicim doğum gününü kutlarım, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, uzun yıllara, sevdiklerinle inşallah.
Olcay.
Dikkat edin kendinize.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kelemen
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Abi hiç yardımlaşma yok yav herkes Cool takılma çabasında küçümseme ve dışlama çok 
Beni Sadece Allah Yargılar.
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
ISPARTA - Merkez
ANTALYA - KEMER
KUKLACI - Bobhasan
Hasan Dinçer
:?:Rescuer yazdı:.
Olcay.![]()
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Lodoslar kaleyi basmış ya. Fedakar şifacınız tabii bu duruma el koydu. Grupsuz bir şekilde herkese yardım dağıttı. Çeteci mağarasına kadar püskürtmeyi başardık. Daha ileri gitmeye gözümüz yemedi. Çemberlitaş için bekleyen lodosların üstümüze gelmesinden korktuk.
Arkadan dolanan bazı zeki arkadaşlar oldu, onları kestik. Geriye doğru çekilirken, kahramanca davranmama rağmen sayı üstünlüğünden yenildik. Çok iyi kaçmama rağmen kurt mağarası civarlarında yakalandım ve öldüm.
Tarihin beni unutmadığını umuyorum.
Arkadan dolanan bazı zeki arkadaşlar oldu, onları kestik. Geriye doğru çekilirken, kahramanca davranmama rağmen sayı üstünlüğünden yenildik. Çok iyi kaçmama rağmen kurt mağarası civarlarında yakalandım ve öldüm.
Tarihin beni unutmadığını umuyorum.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~