Karakter Adı:UlubatlıHasan
Tarih:09-01-2014
Merhaba günlüğüm.

Bugün oyuna girdim ve büyük hol bölgesini keşfetmek için Topkapı Sarayına gittim.
Ve Büyük hol bölgesinin girişine geldim ve içeriye girdim.
Beni lodos muhafızları karşıladı ve az ileri gittim

Akrep cesetleri vardı ve biraz ileride bir büyücü vardı onla beraber ilerleme kararı aldım
Akrepleri öldürmek kolaydı

Biraz ilerledikten sonra karşıma eski bir köprü çıktı yavaş yavaş köprüyü geçtim ve aşağı bakmamaya çalıştım

İlerledikten sonra enerjimi doldurmak için oturdum bir yandan da etrafı izliyordum
Nemli ve soğuktu...

Tesla Gözcümün stratejik bir yönü vardı tesla küresi gibi sabit değildi hızlı ve hareketliydi onu düşmanları üzerine çekmesi için kullanıyordum

Biraz ileride Yeşim madenini gördüm ve merak ederek topladım.

İlk ganimet torbasından ''Yeşim Taşı'' çıktı ve ardından diğer ganimet torbasına baktım.
Ne yazık ki ondan da ''Yeşim Taşı'' çıktı

Üzüntüm geçtikten sonra ilerlemeye başladım ve bölge ikiye ayrılıyordu

Soldan gitmeyi tercih ettim
Aniden üzerime akrepler saldırmıştı korkudan kutup rüzgarı yeteneğimi aktif ettim ancak çok hasar almıştım

Dinlendikten sonra ilerleme kararı aldım

Tesla gözcümün avantajlarını her zaman kullanıyordum

Akreplerden düşen ganimet torbalarına bakar iken aniden akrepler saldırmaya başladı ve kendimi yerde buldum

Kendime geldiğimde ise kendimi Lodos muhafızlarının ve lider İsmet Bey'in yanında buldum.

Tüccarın yanına gittim ve düşürdüğüm ganimetleri satmaya başladım bir yandan da pazarlık yapmaya çalışıyordum tüccar ise bana karşı arkasını dönmüştü :evil:

Ardından bulunduğum alanı inceledim ve kendime bir yol çizdim.Haritada gördüğüm tünel biçiminde ki yeri merak etmiştim.Ve oraya gidecek bir yol buldum kendime
İlerde ''Lodos Klan Delisi'' gördüm ve tesla gözcümü çağırdım ve savaşmaya başladım

Bunlara ne olmuş diye de soruyordum kendi kendime
İçlerinden biri bana vurdu ve sendeledim diğerlerinin de bana doğru geldiğini gördüm ve kutup rüzgarı yeteneğimi aktif ettim

Son çare olarak Tesla gözcümü feda ederek geçebileceğimi anladım ve ilerledim

Ve tiren rayları vardı üstünde bulunduğum yer bir göçüktü
Biraz önce yerde gördüğüm büyücü geldi ve sıkı bir atışma oldu

Başta ilerdeydim ve kazanacağımı düşündüm
Ancak birden 2 büyücü daha geldi ve dayanamadım

Öldüm ve tekrar geldim bu sefer onlar yoktu..
Bende ilerleme kararı aldım

İlerledikten sonra bu defa da ''Arz Klanı Delisi'' canlandı sayıları çok fazlaydı ve öldüm

Büyük hol tehlikeli bir bölgeydi ve yeteneklerim de bu bölgeye için yeterli değildi..
Biraz daha dolaştıktan sonra oyundan çıkış yaptım.
Büyük Hol keşfim devam edecekti....