Cevap?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ortepedikdernek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Cevap?

Mesaj gönderen ortepedikdernek »

Merhabalar,

Bu konuyu GM Erdoğan' ın kaldırmış olduğu konumu özel mesaj yoluyla iletmesinin ardından oluşturuyorum.

viewtopic.php?f=46&t=118037

Tamam. Kilitlediğin konudaki tarafınıza yapılan ağır eleştirileri bir kenara bırakıyorum. Gerekli moderasyonu uyguladın.

Cevap bekledğimiz sorularımız var onları bu konu altında cevaplayın ne oluyor biz öğrenmek istiyoruz. Nedir bu sessizlik ve nedir bu umursamazlık ?

Konudan kendi seçtiğim bazı soruları ve gerek gördüğüm yazıları alıntı yapıyorum. Linke tıklayarak konuya ulaşabiliriz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ankalibela
#Bak arkadaşım oyunun çok ve can sıkan eksikleri var.Bu yüzden ister istemez sinirleniyoruz.En basitinden yazayım.
-
Klan savaşı yapıyorken ölüp 1 canda kaldırılma.Bu gözümde açık net kp hırsızlıgıdır.Ben neden durduk yere başka adama kpmi vereyimki.Ve sizde gelmiş diyorsunuz savaşta herşey mübahtır.Tamam böyle devam edin
-Holde örsün ordaki adamı deli eden lag ha pardon sunucu taşıyordunuz dimi
-Etkinlikçilerin degişik tavırları ve adaletsiz davranması buna bizzat sancak savaşında şahit oldum
-Bizim sunucuda yok ama aldıgım duyumlara göre saatte çarları otomatige atıyorlarmış.

OYUNA YENİLİK GELMEMESİNE ARTIK BİRŞEY DEMİYORUM.VAR OLAN MEVCUT HATALARI,OYUN AÇIKLARINI DÜZELTİN.YÖNETİM KADROSUNU İYİ SEÇEREK BİR ŞEYLER YAPIN ARTIK.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Refresh
Bu oyunun bir geleceği var mı siz onu söyleyin Nerull gelsin bir zahmet şu konuya.
Bazı oyunlarda hatta belki çoğunda bir planlama vardır var mı bu oyunun böyle planlaması ?
Yoksa gittiği yere kadar mı diyorsunuz ?
Açık açık konuşun şu oyunculara adam yerine koyup adam gibi bir cevap verin bu şikayetlerinin gerçek nedenlerini biliyorsunuz.
Kimse oyunun bir geleceği olduğuna inanmıyor da o yüzden.
DEV'lerden bir tanesi gelip bir açıklama yapsın bir bilgi verin artık şu oyunculara.
Desin ki oyunumuz hakkında geliştirmeler yapıyoruz varsa(!) yeni bir bölge üzerinde çalışıyoruz şöyle böyle ayrıntılı bilgi de istemiyor bu oyuncular yeter ki o SOBEE de ne olduğunu bilmek istiyorlar.
Şu oyunculara az bir önem verinde yüreklerine su serpin.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rotary
+1 En ufak bir canlanma görsek içimize su serpilecek... :cry:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ortepedikdernek

viewtopic.php?f=19&t=106429

Sadece 1 GM için konu açan İKV yönetimi, geliştirici ekipteki ayrılık ve değişikliği neden foruma konu açarak bizleri bilgilendirmiyor?

Artık oyunumuzu Hazırlayanlar kısmında kimlerin adı yazacak ya da adını yazdıracak birilerini bulabildiniz mi ? :lol:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HeilHitler
Yine bir savunma ve sorular yine cevapsız. Onlarda biliyorlar bu oyundan artık hiçbir şey olmayacağını, ondan çıkıp birisi bir şeyler söyleyemiyor oyunun geleceği hakkında, sadece o son gelene kadar biraz daha kazanmak istiyorlar hepsi o.

Erdoğan'a ek olarak bir şey sormak istiyorum. Uzun yıllar böyle bir oyunu oynamış olsaydın ve oynadığın oyun şimdi ki noktaya gelseydi, sen gerçekten şuan olduğu gibi bir şeyleri kendi çıkarların doğrultusunda savunmaya devam eder miydin?

Bir yetkili, yönetici olmakla, bir oyuncu olmak aynı şey değildir. Oyunu yapanla, oyunu oynayan kişi de aynı duyguyu alamaz. Önce oyuncu olun, oyuncu... Sonrası zaten gelecektir, sizin eksiğiniz bu, bizi anlayamıyorsunuz. Anladığınızı sandığınız şey; kendinizi kaptırdığınız şuan ki konumunuz.

"Yarayla alay eder, yaralanmamış olan..."

GWYNBLEIDD
Öncelikle bağlantılar; Madbytegames Ekip Sayfası
linkedin.com Sobee Çalışanları

Ömer Kürşad Karamahmutoğlu:Nisan 2005 – Şu Anda (8 yıl 10 ay)
Murat Afşar:Haziran 2004 – Şuanda (9 yıl 8 ay)
Fatih Güngör:Ağustos 2011 – Şuanda (2 yıl 6 ay)

Mevlut Dinc:Aralık 2000 – Nisan 2013 (12 yıl 7 ay)
Ali Tunç:Mart 2010 – Aralık 2013 (3 yıl 10 ay)
Cem Şahin:Kasım 2011 – Şuanda (2 yıl 4 ay)
Niyazi Selimoglu:Temmuz 2011 – Kasım 2013 (2 yıl 5 ay)
Fatih Güngör:Ağustos 2011 – Şuanda (2 yıl 6 ay)
Erdoğan Atmaca:Kasım 2012 – Şu Anda (1 yıl 3 ay)
Hatice Mutlu:Haziran 2011 – Şuanda (2 yıl 8 ay)
Gökhan Altay:Temmuz 2011 – Şuanda (2 yıl 7 ay)

N. Ozgur Soner:Şubat 2002 – Mart 2012 (10 yıl 2 ay)
Hasan Fevzi Altuncu:Ocak 2006 - Ocak 2013 (7 yıl 1 ay)

Cem Sermen:Ağustos 2006 – Şuanda (7 yıl 6 ay)

Bulabildiğim sobee çalışanları bunlar arkadaşlar.Önemli isimler ekipten ayrılsada kalanların çalışmalarını sürdürdüklerini düşünüyorum.Umarım haklı çıkarım :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bidakka
Güldürme beni :)

Ömer kürşad bey ve Cem beyden başka iyi düzeyde programcı kalmadığı düşüncesindeyim.
Bu 2 si ne kadar daha doğrusu nereye kadar götürebilirler ki?
oyun 49 seviyede takılı kalıp sürekli "yenilik" olarak farklı efsunlu eşyalar gelecektir.

Ondan fazlasını beklemek hata olur...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ankalibela
Bence şuan Sobee Studios diye bir şirket yok resmi siteye bakınca görülüyor.Tüm oyunları bitmiş.Sobeenin kendiside bunu bildigi için sunucu taşıma gerçekleşti yani artık yapamayacagını anladı.Ama bakalım TTnet oyuna ne kadar katkı saglayacak orası merak konusu işte

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Cevap?

Mesaj gönderen VoYaGE »

"Merhaba;

Yeni eklentiler,değişiklikler,güncellemeler ile ilgili bilgiler gerekli görüldüğünde oyun ana sayfamız ve forumlarımız üzerinden duyurulmaktadır. Sizlere bu konu hakkında erken bilgi vermemiz mümkün değildir.

İyi forumlar."

Alıntı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön