Teşkilat Yılbaşı Çekilişi Sonuçlandı!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuva İ Milliye
Re: Teşkilat Yılbaşı Çekilişi Sonuçlandı!
Ödülümüzü ne zaman alıcaz?
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Verilen formu dolduruyorum sunucuyu seçiniz diye hata veriyor. Eminönü sunucusunu seciyorum tekrar ama yine ayni hata..Nerull yazdı:Tılsım kazanan oyuncularımıza küçük bir bilgilendirme yapayım:
Başvuru yaparken hesabınızın profil bilgilerini yazın. Profil bilgileriniz yoksa buradan güncelleyin. En geç 10 Ocak tarihine kadar başvurma süreniz var, bu süre zarfında profil bilgilerinden farklı bilgilerle başvurmanız halinde ödülünüzü alamayabilirsiniz. Profil bilgileri eksik olan yada hatalı bilgi ile başvurmuş olanlar varsa tekrar başvurabilir.
Başvurunda açıklama kısmına profilinle ilgili elinde olan bilgileri yazarsan yardımcı olabiliriz KiNGFiSH. Örneğin, Eğitim, Meslek, gizli soru ve cevabı gibiKiNGFiSH yazdı:Büyük ödülü kazanan karakter benim. (yüzmebilenbalık)
fakat hesap profılınde ki soyad kısmında yazanı hatırlamıyorum.
üyelik bana ait . ve bunu bilmediğim için kaybetmek istemiyorum.
Bu sorunun çözülebilir mi ?

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- coolstyle
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: King (Kurucu)
5 yıldır eminönü sunucusundayım kazanlardan 1 tanesini görmedim
o kadar eski oyuncu var su nucuda bu adamlara 1 ciklet bile hediye etmediniz :shock:
- TarlaFaresi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Efkarı Ney>
Berika yazdı:Yapmayın böyle etkinlik, memnun edemezsiniz kimseyi. İnsanoğlu nankördür.
Siz oyun donmalarına çözüm bulun, ben duacınız olacağım!
Bir Murat Arıkan Hayranı..
TILSIM-TARLAFARESİ- <Efkarı Ney> Lonca Mensubu.
EN şanssız benim sanırım Karakterim Meran büyük ödülün ilk yedeği
çıkaydı ne olurdu... 
serkannnn yazdı:Verilen formu dolduruyorum sunucuyu seçiniz diye hata veriyor. Eminönü sunucusunu seciyorum tekrar ama yine ayni hata..Nerull yazdı:Tılsım kazanan oyuncularımıza küçük bir bilgilendirme yapayım:
Başvuru yaparken hesabınızın profil bilgilerini yazın. Profil bilgileriniz yoksa buradan güncelleyin. En geç 10 Ocak tarihine kadar başvurma süreniz var, bu süre zarfında profil bilgilerinden farklı bilgilerle başvurmanız halinde ödülünüzü alamayabilirsiniz. Profil bilgileri eksik olan yada hatalı bilgi ile başvurmuş olanlar varsa tekrar başvurabilir.
Başvurunda açıklama kısmına profilinle ilgili elinde olan bilgileri yazarsan yardımcı olabiliriz KiNGFiSH. Örneğin, Eğitim, Meslek, gizli soru ve cevabı gibiKiNGFiSH yazdı:Büyük ödülü kazanan karakter benim. (yüzmebilenbalık)
fakat hesap profılınde ki soyad kısmında yazanı hatırlamıyorum.
üyelik bana ait . ve bunu bilmediğim için kaybetmek istemiyorum.
Bu sorunun çözülebilir mi ?
GÖzünü seveyim alma şu ödülü sen almazsan ilk yedek benim
Bu adam almamışsa ödülü benim almam lasım
Aldı mı almadımı alacaksa ne zaman almayacaksa ne zaman alacaz 
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Teşkilat Yılbaşı Çekilişinde büyük ikramiye, Yüzmebilenbalık (Kuklacı) adlı oyuncumuzun bilgilerinin doğrulanamaması nedeniyle yedekte bulunan Nurx (Meran) adlı oyuncumuza devretmiştir.
Akçe ve Tılsım ödülleri ise geçtiğimiz hafta tüm oyuncularımıza teslim edilmiştir. Yükleme sonrasında ödül ve amorti kazanan oyuncularımıza oyuna girişte bilgilendirme gönderilmiştir.
Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere esen kalın...
Not: Güvenlik nedeniyle karakterin bulunduğu hesabın bilgileri ile başvuru sırasında gönderilen bilgilerin doğru ve eksiksiz olarak gönderilmesi gerekmektedir. Hatalı bilgi gönderen oyuncularımızla iletişime geçilmiştir. Bilgilerin son gönderim tarihinin 10 Ocak olması nedeniyle ikramiye devri bugün yapılmıştır.
Akçe ve Tılsım ödülleri ise geçtiğimiz hafta tüm oyuncularımıza teslim edilmiştir. Yükleme sonrasında ödül ve amorti kazanan oyuncularımıza oyuna girişte bilgilendirme gönderilmiştir.
Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere esen kalın...
Not: Güvenlik nedeniyle karakterin bulunduğu hesabın bilgileri ile başvuru sırasında gönderilen bilgilerin doğru ve eksiksiz olarak gönderilmesi gerekmektedir. Hatalı bilgi gönderen oyuncularımızla iletişime geçilmiştir. Bilgilerin son gönderim tarihinin 10 Ocak olması nedeniyle ikramiye devri bugün yapılmıştır.