Oyundaki gecikme,lag,donma ve ÇİLE vol1. [07-01-14]
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Oyundaki gecikme,lag,donma ve ÇİLE vol1. [07-01-14]
Merhaba 07-01-2014 - 15:00 sularında oyuna giriş yaptığımdan beri 3,5,10,40 saniye donmalar ile boğuşuyorum bu durum herkes de var mı ? Sunucu taşımaları ile alakası olabileceğini düşünüyorum bu taşıma olayının bitiş tarihi belli ise paylaşılmasını rica ediyorum o tarihe kadar giriş yapmamak en mantıklısı olacak sanırım.
Re: Oyundaki gecikme,lag,donma ve ÇİLE vol1. [07-01-14]
taşıma işleminin yaklaşık olarak ne zaman biticeği açıklandımı bilmiyorum. eğer tarih belirtilmediyse sittinsene açıklamazlar. niye çünkü oyuncuları sallamıyorlar. oyunculara karşı sorumlulukları olduklarının hiçbir zaman farkında olmadılar. oyuncuları bilgilendirmek mi ? peeeh oda ne !
- Electrodynamics
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Enerji
Oyundaki donma yani lag'ın tek sebebi var o da sunucuların taşınması.Eskisi gibi oyuncu kalabalığı da yok artık, başka sebep belirtirlerse gülerim
Özellikler son 1 aydır bu lag ve kasmalar arttı . Yönetimin sunucu taşınması hakkında net tarih olmasada en azından " 1 yada 1,5 ay içinde tamamlamayı hedefliyoruz "gibi bi açıklama bile yeterli olacaktır.
2. bir konu ise oyunun gelişimi, bildiğiniz üzere oyunların gelişiminden developer'lar yani DEV' ler sorumludur ve forumda daha çok Game master' ları hedef alan açıklamalar yapılıyor , onlarında savunulacak bi yanı yok gerçi ama içlerinde dürüst olanlarda vardır. Herneyse esas sorumlular DEV lerdir. Bir konu açarken veya tartışırken kişilerin konumlarına ve görev tanımlarına dikkat etmeliyiz.
Yetkililerin sunucu taşıması hakkında bilgi vermesi için konuya destek bekliyorum, belki görürlerde bu oyunu hala oynayan var ve bilgi verme zahmetinde bulunurlar.
2. bir konu ise oyunun gelişimi, bildiğiniz üzere oyunların gelişiminden developer'lar yani DEV' ler sorumludur ve forumda daha çok Game master' ları hedef alan açıklamalar yapılıyor , onlarında savunulacak bi yanı yok gerçi ama içlerinde dürüst olanlarda vardır. Herneyse esas sorumlular DEV lerdir. Bir konu açarken veya tartışırken kişilerin konumlarına ve görev tanımlarına dikkat etmeliyiz.
Yetkililerin sunucu taşıması hakkında bilgi vermesi için konuya destek bekliyorum, belki görürlerde bu oyunu hala oynayan var ve bilgi verme zahmetinde bulunurlar.
AeRoDYNaMiC MYoTiSMoN SYSTEMROOT Champion
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: The Riseof Silence
Katılıyorum arkadaşlar yazılacak fazla birşey bırakmamışlar şuanda oyunda kalan tüm oyuncuların genel sıkıntısı bu şekilde konu uzamadan yönetimden düzgün cevap gelirse iyi :|

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Daha başlamadı ki biteceği tarih açıklansın. Nerull, " Kısa bir süre içerisinde yeni sunucularımıza taşınacağımız tarihi sizlerle paylaşıyor olacağız." demiş ama ortada ne tarih var ne fol var ne yumurta...HuNKaR yazdı:taşıma işleminin yaklaşık olarak ne zaman biticeği açıklandımı bilmiyorum. eğer tarih belirtilmediyse sittinsene açıklamazlar. niye çünkü oyuncuları sallamıyorlar. oyunculara karşı sorumlulukları olduklarının hiçbir zaman farkında olmadılar. oyuncuları bilgilendirmek mi ? peeeh oda ne !
"Kısa bir süre" denilen kavram 22 günden fazlaysa artık taşıma sürecini ve bitiş tarihini sen hesapla...
Nerull yazdı: Merhaba İKV Severler,
İstanbul Kıyamet Vakti sunucularımızı Ankara'da bulunan TT veri merkezinden, İstanbul'daki TTNET veri merkezimize taşıma kararı aldığımızı daha önce sizlerle paylaşmıştık.
Oyunumuzun daha rahat oynanabilmesi için daha iyi sunucularda barındırmak ve sizlere daha iyi bir altyapı sunmak üzere başlattığımız taşıma sürecinde sona gelmiş bulunmaktayız.
Teknik ekibimizle birlikte kararlılık testlerimize devam ediyoruz. Testlerin sona ermesiyle birlikte, sunucularımızı yeni veri merkezimize en az kesintiyle taşımayı amaçlıyoruz. Kısa bir süre içerisinde yeni sunucularımıza taşınacağımız tarihi sizlerle paylaşıyor olacağız.
Saygılarımızla
2 senedir lagı çözecekler daha bekleyin 10 seneye anca.ç
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar Kervanı
Keşke sadece 2 sene olsaydı,bu oyunu uzun süredir oynuyorum. Problemler halen devam etmekte...yunus1907 yazdı:2 senedir lagı çözecekler daha bekleyin 10 seneye anca.
Mustafa Kemal ATATÜRK
İKV Dünyasını tanıdım tanıyalı her daim bu konu şikayetler arasında. Sanırım havuz dol(d)u? :?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN