Nasıl bir şans ?
Nasıl bir şans ?
Benim anlayamadığım bir konu var. Arkadaş Çemberlitaş Grup Bölgesine giriyoruz günlük en azından 3 4 kere item düşmüyor, düşmesinide geçtim üreteyim diyorum Reçeteye bir "Sürüngen Pulu" diye lanet bir materyal koymuşlar sabah akşam terbiyeci kesiyorum pul mul yok Xenotimden zor düşüyor 37 Lvl lik yaratığın materyali nasıl bir sistem bu arkadaş ne item düşüyor ne üretecek malzeme insanın sövesi geliyor yahu :!:

Re: Nasıl bir şans ?
söv..
dur ben söveyim.duBLe yazdı:Çok net.yunus1907 yazdı:söv..
tam 6 senedir bu oyunu oynuyorum çember plus olmasına rağmen trans pant düşüremedim 2 senede neden düşmüyor yönetici diyorum şans falan ulan #@!? şans faktörü varda niye artırıcı satıyorsunuz namussuz ?
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Al benden de o kadar Gürkan, Klorotoksin (Peptit değil, normal olanı) satan yok sunucuda, bari gideyim düşüreyim dedim, 3 günde 2 tane düşürebildim. Hadi item düşme hususunu bir nebze de olsa izah ediyorlar, anlamaya çalışıyoruz. Ama yaratıktan materyal düşmesi mevzusunu çözemedim. Çözen varsa söylesin de rahatlayalım.duBLe yazdı:Benim anlayamadığım bir konu var. Arkadaş Çemberlitaş Grup Bölgesine giriyoruz günlük en azından 3 4 kere item düşmüyor, düşmesinide geçtim üreteyim diyorum Reçeteye bir "Sürüngen Pulu" diye lanet bir materyal koymuşlar sabah akşam terbiyeci kesiyorum pul mul yok Xenotimden zor düşüyor 37 Lvl lik yaratığın materyali nasıl bir sistem bu arkadaş ne item düşüyor ne üretecek malzeme insanın sövesi geliyor yahu :!:

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Benim aklımdan geçen şu İhsan kuvvetle muhtemel bunlar yakında dükkanda bütün materyalleri hol sivri ada eminönü vs. ne kadar maden varsa akçe üzerinden satışa sunacaklar galiba çünkü yettiremedik adamlara daha nasıl bunlara yaslarız diye yer arıyorlar diye düşünmeye başladım :geek:

Ve en kötüsü ney biliyor musunuz?
Konuyu görüpte cevap vermeyen veya konuyu görmemezlikten gelen yönetim var!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Kesinlikle :!:Esadullah yazdı:Ve en kötüsü ney biliyor musunuz?