[İçerik silindi.]
Forum kanalları içerisinde sürekli küfür ve hakaret içerikli söylemlerde bulunduğunuzdan dolayı forum hesabınız kapatılmıştır.
Lahkesis
[Hollyshit] Game OVER!
Re: [Hollyshit] Game OVER!
En son Lahkesis tarafından 10 Oca 2014 11:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür, hakaret kullanımı.
Sebep: Küfür, hakaret kullanımı.
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Bu kadar da açık sözlüsünü görmedik ya hu.yunus1907 yazdı:[İçerik silindi.]
Forum kanalları içerisinde sürekli küfür ve hakaret içerikli söylemlerde bulunduğunuzdan dolayı forum hesabınız kapatılmıştır.
Lahkesis

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
arkadaşım doldum artık 12 saat çalışıp defalarca kutu aldım ayı almazsan gbv giremezsin aldım item düşmüyor artırıcı almalısın dediler aldık ne için aldık oyun türkçe yardımımız dokunsun zevk alalım ama gel gör ki sinir krizlerine giriyorum böyle aptal yöneticileri gördüğüm zamanSeyhulMuverrih yazdı:Bu kadar da açık sözlüsünü görmedik ya hu.yunus1907 yazdı:
kimse demesin velet falan ne veleti lan ben günlük paramı veriyordum kutu alıp 12 saat çalışıp kutu alıyordum sırf oyun gelişsin diye ama bu pezevenkler gelişmeyi bırak bir #@!? yapmadılar çok zor bir şey hiç çizimle falan alakası olmayan 10 kişiyi topla 1 senede 3 tane bölge getirirler oyuna verdiğim paraları helal etmiyorum ipnenin evlatlarııı
ya arkadaşım tamam gelişme yok eyvallah ulan yönetime giren çıkanları bari listele deki şu gm çıktı görevinden ayrıldı #@!? onu bile yapmıyorlar o kadar üşengeçler ki insanı cileden cıkartıyorlar.
anca fuarda parayla item satarlar aferim size.
- bariskirkici1
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
[youtube]http://youtu.be/w1Kv6gaIaII[/youtube][/quote]Rotary yazdı: Müşteri memnuniyetsizliği ve yavaşlığıyla sosyal medya sitelerine mizah konusu olan ''TTNET'' 'in bize getireceği yarar zarardan beter olur inanın... Oyun artık müşteri-satıcı muhabbetine döndü.
Hahahaha harika ya
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kusura bakmayın antinKUNTİN,antinKUNTIN yazdı:Araştırmaların ile dikkat çeken biri olmayı, bu tarz konuları ile dikkat çeken biri olmaya tercih etmen gerekiyor Holly. Aha buraya yazıyorum, daha 2 tane daha aynen böyle konu açacaksın bırakıyorum diye. Bırak diye yazmıyorum yanlış anlama.
ben burada bulunduğum ortamın iyi olmasını umarak Sobee firmasının üye olurken sözleşme şartlarını kabul ettim.
Kusura bakmayın antinKUNTİN,
ben araştırmalarımı, hem sizler hem de oyunun güzelliğini anlatmak için açmıştım.
Fakat ne kadar ahmak olduğumu şu an görmekteyim..
Açtığım konular sadece reklam oldu bu oyuna. Umarım o tarihçeleri ve oyun araştırmalarını oyundan haberi olmayanlar okumaz. Umarım yeni üyeler kazandıramayız bu oyuna.
Bu oyuna "TÜRK" yapımı demekten inanın çok utanıyorum..
Gerçekten verilen her türlü emek ve paraya yazık. Paraları alıp elimle çöpe atsam inanın bu kadar içim yanmaz.
Kimse bize parayla alışveriş yapın diye zorluyor demeyin sakın,
Kullanıcı 1 : Grup bölgelerinden eşya düşürmek istiyorum fakat düşmüyor ne yapabilirim?
Yetkili : Grup bölgeleri şansları eşittir Bla Bla Bla...
Eğer dilerseniz Grup Bölgesi arttırıcı alabilirsiniz.
Kullanıcı 1 : Hasarım diğer oyuncular kadar yüksek değil ne yapmalıyım?
Yetkili : Silah yükseltme ekipmanı alarak ve yardımcıları alarak güçlenebilirsiniz bla bla bla..
Her şeyi para olan bir şey ne kadar güzel olabilirse bu oyunda o kadar güzel olur.
5 yıldızlı bir otelde, 300$'a 1 gece kalıp "sıfır" hizmet görmek gibi bir şey bu İKV sistemi..
Bilgilendirme Panosu reklamlarını iyi takip edin ve reklam nasıl yapılır iyi izleyin. "BİLGİLENDİRME PANOSU" diye yazılmış ama orası reklam panosu sayın yönetim.
Dikkatinizi çekerim şu an gördüğüm pano yazısı ;
BİLGİLENDİRME PANOSU yazdı:DÜKKAN: Normalden %100 daha fazla EXP almaya ne dersin? Sahip olduğun Plus Paket'den gelen EXP bonusu ile toplanabilen %50 EXP Bonus ve %20 EXP Bonus paketleri ile artık karakterlerinize çok daha hızlı seviye arttırabileceksin.
İşte böyle bir sistemdeyiz biz. Şunu bilmeniz gerekir ki yönetim sadece etkinlik yapılarak olmaz.
Bahse girerim ki şu an ben bu oyuna Oyun Yöneticisi olarak görev alsam herkesten daha iyi bir şekilde oyunu yönetir ve oyuna can getiririm.
Çünkü başka oyunlarda da Beta Görevlisi ve Oyun içi denetmen ekipliği yaptım. Global Online Game Tester ekibinde ekip lideriyim ve bir oyunu çocuklardan başka kimse iyi bir şekilde yönetemez.
Bir çocuğun düşüncesi her zaman güncel ve değişik fikirler içerir. Çocuktan kastım 13 10 yaş arası bebekler değil tabii ki..
Kore, Japonya ve Amerika gibi ülkelerde etkinlik ekipleri 18 - 22 yaş arası kişilerden oluşur ve bu oyunun canlılığını arttırır.
Oyunda yaptığınız etkinlikler artık stabil hale geldi ve hiçbir zevki yok. Oyun kontrolü "0" sıfır.
Yaptığınız ölüm oyununda bir kere aynı loncadan adam almanız saçma. Gruplaşma yapan oyuncular çok rahat bir şekilde birinciyi belirlerken siz sadece oturup kim kazanacak diye izlemekteseniz.
Size şunu söylemek isterim ki oyuna sadece bir sanal kodlama olarak değil de bir lunapark gözüyle bakarsanız emin olun bu oyun herkes için daha cazip olacaktır.
Beni gerekirse TTNET yetkilileriyle de görüştürün. Yaşım 18 olabilir fakat bu benim çocuk olduğum, bir şeylerden anlamayacağım ve bilgisiz olduğum anlamına gelmez.
8 yaşından beri bir çok oyun oynamaktayım ve artık yaptığım gözlemlemelerde; İKV'nin www.kraloyun.com sitesindeki oyunlardan farksız olduğunu görmekteyim.
Her sene yapılan gereksiz BETA etkinlikleri, bilmem ne ödülleri falan filan her şey çok gereksiz.
Ve şunu söylemek isterim ki kendiyle çelişen bir yönetim söz konusu burada.
"Biz haksız kazanca karşıyız, herkesin kendi emeği ile bir yerlere gelmesini ve gelişmesini istiyoruz." diyen yönetim ekibi ;
Sosyal medya ortamında sadece "Left Click" yaparak "Like" atıp şans fakrötü ile birlikte elini kolunu oynatmadan üretmesi o kadar meşakatli olan III. seviye tılsımları armut piş ağzıma düş diyerek götürmekte.
Haklı kazanç için öncelikle etkinliklerinizi düzeltin. GameX Arz ve Lodos Expansion Pack döneminde sadece bir soruya karşılık verdiğiniz Bıçak Kılıç ödülü hala çantamda durmakta ve ben onu bir kere bile kullanmadım hatta parlatmadım bile. Ben kendi bileğimin hakkı ile üretmediğim ya da düşürmediğim bir şeyi kullanmam.
Evet belki hala Bıçak Kılıç düşüremeyip elimdeki hediye Kılıcı'da takmadığım için bana gülenler elbette oyunda sırıtmaya devam etmekte.
Ben kendi emeğimin karşılığını isterim ve istemeye devam ederim.
Son sözüm şudur ki ;
Bir ağacı önemli olan sulamak ve güneş ile beslemek değildir. Tek yapmanız gereken ağaç ile konuşup arkadaş olmaktır. İşte o zaman susuz kurumuş ağaçlar yeşerir ve çatlamış topraklar bereketlenir.
Umarım 2014'te güzel ve oyuna tat getirecek bir kaç yönetim üyesi aramızda olur. Umarım herkes hak ettiği pozisyonu elinde tutar ve emeğinin karşılığını alır.
Herkese mutlu hayatlar ve az İKV'li günler dilerim..
Keyifli ve iyi forumlar..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Forum bu aralar çok mu aktif hay allahım ya "GENEL ETKİLEŞİM"'de bile iki günlük konuları görebiliyorken forumun aktif olduğunu söylemen garip olmamış mı ?
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşım sen o yazıyı bence bi 30 40 defa oku. Sonra yine de yorum yapma. Böylesi senin için daha iyiXrenkX yazdı:Forum bu aralar çok mu aktif hay allahım ya "GENEL ETKİLEŞİM"'de bile iki günlük konuları görebiliyorken forumun aktif olduğunu söylemen garip olmamış mı ?
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.