[Hollyshit] Game OVER!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
duBLe
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: The Devils Kiss

Re: [Hollyshit] Game OVER!

Mesaj gönderen duBLe »

Ekvator yazdı:
duBLe yazdı:Öncelikle oyunda birşeylerin değişmesini ummayın değişmeyecek çünkü. Sesimizi TTnet'e duyursak ne olur ki sizce onlar bizim sıkıntılarımızı takacaklarmı bi taraflarına ? HAYIR ! Şunu aklınızdan çıkarmayın arkadaşlar bu oyun bitebilir,kapanabilir yok olabilir ama son an'a kadar herkes cukkayı doldurmanın peşinde olacaktır. Verdiğimiz emeğe saygı duyulmuyor. Her birimiz paramızla rezil oluyoruz NOKTA. İyi forumlar.
Aynen katılıyorum...
Rotary yazdı: Müşteri memnuniyetsizliği ve yavaşlığıyla sosyal medya sitelerine mizah konusu olan ''TTNET'' 'in bize getireceği yarar zarardan beter olur inanın... Oyun artık müşteri-satıcı muhabbetine döndü.
[youtube]http://youtu.be/w1Kv6gaIaII[/youtube]
:) :)
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Ekvator yazdı: [youtube]http://youtu.be/w1Kv6gaIaII[/youtube]
Kahkaha attım. :)))
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kelemen »

SeyhulMuverrih yazdı:
Ekvator yazdı: [youtube]http://youtu.be/w1Kv6gaIaII[/youtube]
Kahkaha attım. :)))
Ubi Primum iscere :)
Beni Sadece Allah Yargılar.

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
antinKUNTIN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen antinKUNTIN »

Araştırmaların ile dikkat çeken biri olmayı, bu tarz konuları ile dikkat çeken biri olmaya tercih etmen gerekiyor Holly. Aha buraya yazıyorum, daha 2 tane daha aynen böyle konu açacaksın bırakıyorum diye. Bırak diye yazmıyorum yanlış anlama.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Sen yanlış karşısında susuyorsan susmayanlara karışma kardes umarım ilerde sana görev felan verirlerde boşa gitmemiş olur cabaların
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Detay »

Bugüne kadar hep oyun düzelir mi acaba diye uğraştım, yazdım ama yine bir şey olmuyor. Bir şey yapmadıkları gibi cevapta vermemeye başladılar. Yapıcak bir şey yok oyun düzelmiyorsa kapatsınlarda kurtulalım o zaman :D
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunus1907 »

6 aydır oyuna giriş bile yapmadım karekterlerimi 100 tl sattım sadece akçe 300 tl tutuyor allah belanızı versin ipnenin evlatları oyunun anasını siktiniz yazıklar olsun verdiğim paraların ipnenin evlatlarııı
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

yunus1907 yazdı:6 aydır oyuna giriş bile yapmadım karekterlerimi 100 tl sattım sadece akçe 300 tl tutuyor allah belanızı versin ipnenin evlatları oyunun anasını #@!? yazıklar olsun verdiğim paraların ipnenin evlatlarııı

+1
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunus1907 »

Ekvator yazdı:
yunus1907 yazdı:6 aydır oyuna giriş bile yapmadım karekterlerimi 100 tl sattım sadece akçe 300 tl tutuyor allah belanızı versin ipnenin evlatları oyunun anasını #@!? yazıklar olsun verdiğim paraların ipnenin evlatlarııı

+1
kimse demesin velet falan ne veleti lan ben günlük paramı veriyordum kutu alıp 12 saat çalışıp kutu alıyordum sırf oyun gelişsin diye ama bu pezevenkler gelişmeyi bırak bir #@!? yapmadılar çok zor bir şey hiç çizimle falan alakası olmayan 10 kişiyi topla 1 senede 3 tane bölge getirirler oyuna verdiğim paraları helal etmiyorum ipnenin evlatlarııı
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

yunus1907 yazdı:
Ekvator yazdı:

+1
kimse demesin velet falan ne veleti lan ben günlük paramı veriyordum kutu alıp 12 saat çalışıp kutu alıyordum sırf oyun gelişsin diye ama bu pezevenkler gelişmeyi bırak bir #@!? yapmadılar çok zor bir şey hiç çizimle falan alakası olmayan 10 kişiyi topla 1 senede 3 tane bölge getirirler oyuna verdiğim paraları helal etmiyorum ipnenin evlatlarııı
Döktür hacı döktür :) +1

“Genel Etkileşim” sayfasına dön