Yetkililerin Kendini Tatmin Etmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Yetkililerin Kendini Tatmin Etmesi

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Merhabalar
Konuya müdahil olmak istemedim ama bir kaç kelam etmek istedim.
Sizin belirttiğiniz gibi yöneticilerin kendini tatmin etmesi gibi bir şeyin söz konusu olamayacağını belirtmek isterim.
Öyleki yöneticiden kastınız forum modlarıdır. Onlarında hesap verdiği(raporladığı) kişiler vardır, kafasına göre takılamaz. Bunun aksini idda ediyor iseniz şikayet hakkınız vardır kullanabilirsiniz. Ve FORUM MODlarının kopyala yapıştır cevaplarını eleştirmenizde son derece doğal hakkınız fakat prosedür gereği size verilen cevaplarda Forum Modları istisnalar harici kafasına göre cevaplayamazlar.
Oyundaki durgunluğu yönetime bağlamak da bir başka saçmalık :!:
Bu tür durgunluklar diğer online oyunlarda da görmek mümkündür. Örn: Metin 2 oynayan arkadaşlar varsa ne demek istediğimi kolaylıkca anlayacaklardır. Ve diğer online oyun oyunlar içinde gecerli bu tür durgunlıklar...
Nedeni ise ;
+ 2009 yılında Türkiyede bulunan İstanbul Kıyamet Vakti gibi DVO online oyunların sayının az oluşu atıyorum o zamanlarda oyun sayısı 4 ise şimdi ise 10 15 tane vardır. Buda oyuncu sayısının düşmesine sebep olmaktadır.
Oyunumuzu geliştirmek ve oyuncu sayısını artırmak istiyorsak bunu birazda biz istemeliyiz. Sosyal paylaşım sitelerinde (Facebook, Twitter) İstanbul Kıyamet Vaktini beğenerek bir nebzede olsa fark yaratabilir oyunumuza katkıda bulunabilirsiniz.
Facebook https://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Sürçü lisan ettiysek affola
İyi formlar
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Chatlaqs yazdı:Merhabalar
Sizin belirttiğiniz gibi yöneticilerin kendini tatmin etmesi gibi bir şeyin söz konusu olamayacağını belirtmek isterim.
Öyleki yöneticiden kastınız forum modlarıdır. Onlarında hesap verdiği(raporladığı) kişiler vardır, kafasına göre takılamaz. Bunun aksini idda ediyor iseniz şikayet hakkınız vardır kullanabilirsiniz. Ve FORUM MODlarının kopyala yapıştır cevaplarını eleştirmenizde son derece doğal hakkınız fakat prosedür gereği size verilen cevaplarda Forum Modları istisnalar harici kafasına göre cevaplayamazlar.
Bu tür durgunluklar diğer online oyunlarda da görmek mümkündür. Örn: Metin 2 oynayan arkadaşlar varsa ne demek istediğimi kolaylıkca anlayacaklardır. Ve diğer online oyun oyunlar içinde gecerli bu tür durgunlıklar...
Nedeni ise ;
+ 2009 yılında Türkiyede bulunan İstanbul Kıyamet Vakti gibi DVO online oyunların sayının az oluşu atıyorum o zamanlarda oyun sayısı 4 ise şimdi ise 10 15 tane vardır. Buda oyuncu sayısının düşmesine sebep olmaktadır.
Oyunumuzu geliştirmek ve oyuncu sayısını artırmak istiyorsak bunu birazda biz istemeliyiz. Sosyal paylaşım sitelerinde (Facebook, Twitter) İstanbul Kıyamet Vaktini beğenerek bir nebzede olsa fark yaratabilir oyunumuza katkıda bulunabilirsiniz.
İyi formlar

Ben beni bu oyuna alıştıran arkadaşıma bol bol küfür ediyorum sen ise başkalarını da bu oyuna teşvik etmemi istiyorsun! Adamların oyun içi tüm masraflarıyla ilgileneceksen 100 kişi çağırayım yok işim olmaz diyorsan gerek yok...

Hiç bir arkadaşımın psikolojisinin bozulmasını istemem onun için mümkün mertebede bu oyundan uzak durmalarını belirtiyorum...

* Adam 1 saat bölge atacak sonunda 1 madalya alacak çıkacak üzülecek ( gruptaki kendini bilmezlerin saldırılarına, tacizlerine, hakaretlerine maruz kalmaları da cabası )
* 1 ay gece gündüz maden çekecek zar zor bir asa üretecek grup bölgelerine girmek için almayacaklar bu sefer üzerini full dizmeye çalışacak dizince de m1 isteyecek adamın psikolojisi iyice bozulacak bu sefer günlerini hol sokaklarında geçirecek
Zaten üzerini madenlerle çalı çırpıyla dizdikten sonra grup bölgesine girmenin ne faydası var. Bence grup bölgesindeki rezilliği çekmekten o düşüreceği itemi üretmesi kişi açısından daha sağlıklık ki üreteceği itemin malzemelerini toplamak da ayrı bir dert. Bir yere kadar istediği maden çıkmıyorsa heyecanlanma duygusu sönüp gidiyor çıksa bile heyecanlanamıyor...

REZİLLİKLERİ BÖYLE ONLARCA YÜZLERCE MADDE HALİNDE SIRALARIM GİDER...

Oyuncuların hayatını alt üst eden bir yönetim varken babamın oğlunu bile ve hatta düşmanımı bile bu oyuna teşvik etmem ettirmem....
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HuNKaR »

Chatlaqs yazdı:Merhabalar
Nedeni ise ;
İyi formlar
şu konu altında kaç tane keyfi ileti silindi biliyo musun ? sen bu oyunu şu an gerçekden oynuyor musun ? hayır oynuyorsan bu oyuna yeni başlamak isteyen birinin 30 saniye içinde tekrar alt+f4 çekceğini az çok biliyorsundur. oyunun durumu köpek bağlasan durmaz vaziyette. adam çar kasmak istese hayvan gibi lag var. laga sabretse gün gelir cevriyeye karakürke adam bulamaz. adamın dikkatini çekmiycekmi oyundaki boşluk ? yeni başlayan birini grup bölgelerine aldıklarınımı sanıyosun ? dostum bilmişlik taslamayın. ben hayatımda bu forum yöneticileri kadar ******** insanlar görmedim. işine gelene yazar gelmeyene susar. kendilerine en ufak bi suçlama yapılsa hemen o iletiyi silip yapan kişinin oyun hesabına moderasyon uygular. hangi hakla yapıyorlar bilmiyorum adam çıkıp mahkemeye verse rezil kepaze olurlar.
TAŞ OLSA DİLE GELİR AMA YÜZLERCE ŞİKAYETE RAĞMEN OYUNUN GELİŞİMİYLE İLGİLİ 1 HAVADİS VERİLMEDİ.

// Hakaret içeren ifade silindi. Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırıldı. [GM]Erdoğan
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön