Gmlerin son yazısı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Gmlerin son yazısı

Mesaj gönderen SedaT03 »

İyi forumlar Sayın GM ve destek ekibindeki arkadaşlar her yazınızın sonunda * İyi eğlenceler* diyorsunuz. Burda vurgulmak istediğim kaç kişi oyundan Eğlence adına bişey gördü. Etkinlik olur adaletsizce, bölge atarız saatlerimizi gecemizi veririz item düşme olasılığı dersiniz onuda alırız genede düşmez yani buda adaletsizce, Karşı klan ile savaş yapıp eğlenelim deriz etrafta oyuncu kalmamış. Soruyorum size EĞLENCE deki amacınız nedir. Oyuncu sayınızın bu kadar azalmasına rağmen neden bir çaba göstermiyorsunuz beyler bayanlar. Biz bazı oyuncular için elimizden gelen bu oyun için para desteği akçe v.b peki baştaki oyun kurucuları neden hiç oyun gelişmesi için çaba gösterilmiyor? Gerçekten bizde oyundan soğuduk. Dicem o ki oyunda eğlence kalmadı. Olması için Düzenin değişmesi lazım. İnş bu yazılarım oyun geliştirici ekip tarafından dikkate alınır.
Son bişey daha GM veya destek ekibi bu oyun geliştiricilerine nasıl ulaşa bilirim oyunun gidişatından haberleri var mı siz oyunun gidişatını bilgilendirmekle görevli değil misniz ?
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Gmlerin son yazısı

Mesaj gönderen Rotary »

Okunsa da (Argo içeriyormu diye kontrol edilir genelde :) ) dikkate alınması, 50 bin kişinin doldurduğu stadta, Alex'in sana göz kırpması gibi birşey :) Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar :|
Resim

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

Rotary yazdı:Okunsa da (Argo içeriyormu diye kontrol edilir genelde :) ) dikkate alınması, 50 bin kişinin doldurduğu stadta, Alex'in sana göz kırpması gibi birşey :) Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar :|
Dostum yorumuna şöyle yaklaşıcam eğer o stadı 50 bin kişi doldurmazsa alex hakeme kırpar. Demek istediğim oyunda yakında adam kalmayacak karlı cıkan kurucular olacak bu tılsım işinden baya para kaldırdılar zaten. Kapansada umurlarında değildir emin ol yenilikte yapmazlar.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
Lawyer
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Lawyer »

İstanbul Kıyamet Vakti'ni çok üzün süredir oynuyorum. Oyunun eski halini düşününce gerçekten çok üzülüyorum. Eskiden sunuculara girebilmek için bile uğraşırdık. Şimdi oyun oynuyacak adam bulamıyoruz. Sayın yöneticiler oyuncu sayısının artırılması husunda herhangi bir teşebbüste bulunmuyorlar bari oyunu oynayan oyuncuları kaybetmesinler.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön