Erdogan yazdı:Çok samimi soruyorum. Hangi konuda bizden destek alamadınız? Hangi konuda size samimi olmadık? Hangi yetkilimiz size ahlak dersi vermeye kalktı? Sizin farkında olarak yada olmayarak yaptığınız hakaretleri neden hakediyoruz?
bakın siz ve Nocommen' dısında hiç bir yönetici vs.'yi sevmiyorum sizler yakınsınız sizler iyisiniz sizler ilgileniyorsunuz diye tüm yöneticiler yetkililer bunu yapıyor sanıyorsunuz yanılıyorsunuz.
daha dün ya daha dün etkinliği kazandık exo veren kişi vurdu bende kestim hesabım bloklandı
bu ego değilde nedir ?
Yine bir savunma ve sorular yine cevapsız. Onlarda biliyorlar bu oyundan artık hiçbir şey olmayacağını, ondan çıkıp birisi bir şeyler söyleyemiyor oyunun geleceği hakkında, sadece o son gelene kadar biraz daha kazanmak istiyorlar hepsi o.
Erdoğan'a ek olarak bir şey sormak istiyorum. Uzun yıllar böyle bir oyunu oynamış olsaydın ve oynadığın oyun şimdi ki noktaya gelseydi, sen gerçekten şuan olduğu gibi bir şeyleri kendi çıkarların doğrultusunda savunmaya devam eder miydin?
Bir yetkili, yönetici olmakla, bir oyuncu olmak aynı şey değildir. Oyunu yapanla, oyunu oynayan kişi de aynı duyguyu alamaz. Önce oyuncu olun, oyuncu... Sonrası zaten gelecektir, sizin eksiğiniz bu, bizi anlayamıyorsunuz. Anladığınızı sandığınız şey; kendinizi kaptırdığınız şuan ki konumunuz.
"Yarayla alay eder, yaralanmamış olan..."
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Ömer Kürşad Karamahmutoğlu:Nisan 2005 – Şu Anda (8 yıl 10 ay) Murat Afşar:Haziran 2004 – Şuanda (9 yıl 8 ay) Fatih Güngör:Ağustos 2011 – Şuanda (2 yıl 6 ay) Mevlut Dinc:Aralık 2000 – Nisan 2013 (12 yıl 7 ay) Ali Tunç:Mart 2010 – Aralık 2013 (3 yıl 10 ay) Cem Şahin:Kasım 2011 – Şuanda (2 yıl 4 ay) Niyazi Selimoglu:Temmuz 2011 – Kasım 2013 (2 yıl 5 ay) Fatih Güngör:Ağustos 2011 – Şuanda (2 yıl 6 ay) Erdoğan Atmaca:Kasım 2012 – Şu Anda (1 yıl 3 ay) Hatice Mutlu:Haziran 2011 – Şuanda (2 yıl 8 ay) Gökhan Altay:Temmuz 2011 – Şuanda (2 yıl 7 ay) N. Ozgur Soner:Şubat 2002 – Mart 2012 (10 yıl 2 ay) Hasan Fevzi Altuncu:Ocak 2006 - Ocak 2013 (7 yıl 1 ay) Cem Sermen:Ağustos 2006 – Şuanda (7 yıl 6 ay)
Bulabildiğim sobee çalışanları bunlar arkadaşlar.Önemli isimler ekipten ayrılsada kalanların çalışmalarını sürdürdüklerini düşünüyorum.Umarım haklı çıkarım
En son HorrorStory tarafından 06 Oca 2014 23:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Link düzenlendi.
Ömer Kürşad Karamahmutoğlu:Nisan 2005 – Şu Anda (8 yıl 10 ay) Murat Afşar:Haziran 2004 – Şuanda (9 yıl 8 ay) Fatih Güngör:Ağustos 2011 – Şuanda (2 yıl 6 ay) Mevlut Dinc:Aralık 2000 – Nisan 2013 (12 yıl 7 ay) Ali Tunç:Mart 2010 – Aralık 2013 (3 yıl 10 ay) Cem Şahin:Kasım 2011 – Şuanda (2 yıl 4 ay) Niyazi Selimoglu:Temmuz 2011 – Kasım 2013 (2 yıl 5 ay) Fatih Güngör:Ağustos 2011 – Şuanda (2 yıl 6 ay) Erdoğan Atmaca:Kasım 2012 – Şu Anda (1 yıl 3 ay) Hatice Mutlu:Haziran 2011 – Şuanda (2 yıl 8 ay) Gökhan Altay:Temmuz 2011 – Şuanda (2 yıl 7 ay) N. Ozgur Soner:Şubat 2002 – Mart 2012 (10 yıl 2 ay) Hasan Fevzi Altuncu:Ocak 2006 - Ocak 2013 (7 yıl 1 ay) Cem Sermen:Ağustos 2006 – Şuanda (7 yıl 6 ay)
Bulabildiğim sobee çalışanları bunlar arkadaşlar.Önemli isimler ekipten ayrılsada kalanların çalışmalarını sürdürdüklerini düşünüyorum.Umarım haklı çıkarım
Güldürme beni
Ömer kürşad bey ve Cem beyden başka iyi düzeyde programcı kalmadığı düşüncesindeyim.
Bu 2 si ne kadar daha doğrusu nereye kadar götürebilirler ki?
oyun 49 seviyede takılı kalıp sürekli "yenilik" olarak farklı efsunlu eşyalar gelecektir.
Bence şuan Sobee Studios diye bir şirket yok resmi siteye bakınca görülüyor.Tüm oyunları bitmiş.Sobeenin kendiside bunu bildigi için sunucu taşıma gerçekleşti yani artık yapamayacagını anladı.Ama bakalım TTnet oyuna ne kadar katkı saglayacak orası merak konusu işte
Betbah yazdı:Şayet benim elimde yetki olsa, arkadaşlarıma eşime dostuma yardım ve yataklık ederim. Benim gibi düşünen yöneticinin olmadığını sanmıyorum İllaki vardır kıyıda köşede.
Esas mücadelemiz, böyle zihniyete sahip insanların yönetimden tasfiyesini olanaklı kılmaya yöneliktir. Kaldı ki, burada dile getirilen hususlarda menfi verdiğiniz bir misal dahi "iyi niyet" göstergesi veya dürüstlük olarak adlandırdığınız samimi bir itiraf ahlaksızlık göstergesi olup, insan maneviyatı ile muhakkak bağdaştırılamaz. [/color]
Hey hey! Dünya'dan uzaya selamlar, Hangi gezegende yaşıyorsun sen? Kendini ön plana çıkarmak amacıyla basit bir cümleyi dahi uzatmışta uzatmış, gereksiz edebiyat yapmışsın! Yaptığım örneğin ahlaksızlık göstergesi olduğunu ve bunu samimi bir şekilde yaptığım için Ahlaksız olduğumu dile getirmişsin. Nooldu hayırdır? gönderdiğim ileti zoruna mı gitti? Kuyruğuna mı bastım? Yaran mı var da gocundun? Madem ki verdiğim örnek insan maneviyatı ile bağdaştırılamaz o zaman en yakınındaki aynaya paralel olacak şekilde bir bak bakayım ne tür bir canlı göreceksin. İnsan maneviyatı ayaklarına yatma! İnsanlar en acımasız canlılardır. İnsanların acımasız olduğunu düşünmüyorsan ve kendini aynı kefeye koymak istemiyorsan sana önerebileceğim aynı senin tarzında canlı familyaları mevcuttur.
Tanıdığım her 10 insandan en az 1 tanesi çıkarcı menfaatçidir. Çıkar menfaat söz konusu olmasa gelip bu konuya ileti göndermezdin. Şapkanı çıkar, önüne koy ve tekrardan düşün...
Şunu da belirteyim; Çok fazla sosyal platformda ortamda bulunmuşluğum var. Şu oyunda ki kadar 1 kuruş için bile hırsızlık yapan topluluk görmedim. Bu kişilerin bu duruma düşmesine, 1 kaç kuruş için hırsızlık yapmasına sebebiyet veren, bu kişileri hırsızlığa teşkil eden, bu duruma düşüren de muhakkak sensindir...
Verdiğim örnek, benzetmeydi. Bunun için bana ahlaksız demene gerek yoktu. Kim benim hakkımda ne düşünüyorsa 2 katını o kişiye iade ediyorum....
Kendimi ön plana çıkarmak için bir çaba girişiminde bulunursam doğrusu ben kendimden hicap duyarım. Fakat, sen küstahça etik olmayan bir varsayımda bulunuyor ve söz konusu eylemi ahlaksız bir davranış unsuru olarak yorumlamaktan kaçıyorsun. Hiç istifini bozmadan da pişkin pişkin söylemlerine devam ediyorsun. Evet, doğrusu şimdi utandım; üzülerek söylüyorum ki, senin gibi sığ zihniyete sahip, münazaa etmekten pek hoşlanan, etik olmayan bir eylemi meşru göstermeye çalışan ukala ile aynı dünyada yaşıyorum.
Etrafından bu kadar çok menfaatperver kimse varsa, muhtemelen seninde onlardan huy edindiğin bir şeyler olduğu aşikar. Yönetici olsaydın umumiyetle kendine yakın gördüklerine bol bol ayakkabı kutusu dağıtırdın. Bunda hem fikiriz. Sen dağıtırdın da, biz dağıtamazdık. Şahsen kul hakkından korkarım. Kaldı ki, Senin gibi gayri meşru bir hareketi rahat, gamsız ve yalın bir dil ile ifade dahi edemezdim zaten.
En acımasız canlılar insanlar genellemesi çok ütopik ve klişe sözlerdir. İnsanoğlu pek tabi ki hayvandan aşağı kalabilir, mevcut sıkıntılara sırt çevirmek kafidir. Lakin, sığındığın genellemenin arkasında mertebesi büyük insanlara birer hakaret gizlidir. Edep ve irfan söz konusu olsa, başa dönüyorum böylesi etik olmayan bir varsayımı fütursuzca dile getiremezdin.
gönderilen kopyala yağıştır mesajları yetkililer kendini tatmin etmek için yollamıyor onlarında elinden birşey gelmiyo yoksa onlarda ikv yi daha iyi bi oyun yapmak isterdi ben senelerdir oynuyorum 2008yada 2007 gibiydi sanırım tam hatırlamıyorum başladım oyun 7 yıllık felan o yılına göre iyi grafikleri oynanışı vardı ama 7 yıl boyunca grafiksel bir gelişme olmayınca yada oynanışta sadece yeni bölgeler gelince 2013 teknolojisiyle pek uyuşmuyo yani çok basit bi oyun gibi gözüküyo bu sebeple oyuncu artışı olmuyo oynayan oyuncularda yine bu sebeple sıkılıp gidiyorlar çünkü artık güncellemede gelmiyor proje tamamlanmış hali bence bu daha birşey eklenemiyo köklü bi değişiklik lazım bunuda gm ler yapamaz yani oyunun sonu 2007 grafikli bi oyunun 2013 de hala oynanması bile çok büyük başarı copy+pasteye gelince cidden sinir bozuyo her yazılana bu cevap gelince biraz kızıyo insan
Johan (29) [2007-2008]Eskiteam (49)[2008-2010]Qralşifacı (49) [2009-2016]] Batuqqan (49)[2013-2016]
Oyunu bırakalı yaklaşık 2 sene oldu ama arada foruma bakar incelerim.Oyun ve forum hakkında teşkilat sunucusunda ve son zamanlardada genel bölümde birçok yazılarım oldu.Elimden geldiğince kaliteyi bozmadan samimi yorumlar yapmaya çalıştım.Genel bölümde Esekherif ve Beyefendi rumuzlarıyla yazılarımı hatırlayanınız olacaktır.Teşkilat bölümündeki rumuzumu söyleyince heralde puzzl tamamlanacak sanıyorum; Ocipres .Gösterdiğim onca özene hiç pişman olmadım.Zira nerde yaşarsam yaşayayım tavrım bu şekildedir. İkv oyununu bıraksak bile iyisiyle kötüsüyle kafamızın bir yerinde hep olacaktır.Şahsi olarak oyunun sınıf atlamasını daha iyi bir seviyeye gelmesini görmek beni mutlu edecektir.Birçok iyi niyetli eleştirel yazılarımın sonunda burda aynı sözleri tekrarlamıyacam.Sadece oyunda ve forumda kaliteyi arttırma çabası olanları muhafaza edip onların rahat bir şekilde vakit geçirmesine olanak tanımanızı tavsiye edeceğim.Zira ben forumda ve oyunda birçok kötü niyetli insanların saldırılarına maruz kaldım.Bu insanların çoğuda malesef yönetim kadrosuna yakın insanlardı. Son tahlilde oyun dünyasında şirket başarası birçok parametrelere bağlıdır.En kolayıda samimiyet ve dürüstlüktür.İkv yönetiminin her hizmette samimiyet ve dürüstlüğü ön plana alması halinde birçok zorluğun üstünden kalkabileceğine olan inancım hala devam ediyor.Sevgiler Saygılar.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.