Gönüllü çalışan yönetimin maaşı Lahkesis in isteği üzerine:D

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Bizifarklı Clan

Gönüllü çalışan yönetimin maaşı Lahkesis in isteği üzerine:D

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

her fırsatta gönüllü çalıştıklarını söyleyen sobee yönetiminin aldığı maaş miktarını acıklıyorum.cidden gönüllü çalışıyorlarmı 2011 in verilerine göre bu para çok az bütün oyunculardan bu gönüllü çalışan fedakar yönetici arkadaşlarımıza bağışta bulunmalarını rica ediyorum gönüllerinden ne koparsa :twisted:

işte sobee studios maaşları :
http://iskolig.com/maas/sobee-studios-m ... 3130000090

çok yararlı bir site iş başvurusu yapmadan önce inceleyin maaşları mevcut çalışanda yorum yapmış

"Dijital oyun sektöründe çalışmak isteyenler için önemli bir şirket."

ee sevgili Lahkesis maaş aldıklarını söylediğimde asılsız iddialarıma gülüyormuşsun bak şimdi asılsız olmadığını öğrendin yüzündeki o tuhaf ifadeyi tarif edermisin şimdi cnm :)
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Gönüllü çalışan yönetimin maaşı Lahkesis in isteği üzeri

Mesaj gönderen Lahkesis »

Merhaba,

Göndermiş olduğunuz linkte, sizin de görebileceğiniz üzere "Sobee Studios Maaşları" yazmaktadır. Daha önce de belirttiğim gibi, Sobee ve Destek Ekibi birimleri koordineli çalışan, ancak farklı görevleri yürüten birimlerdir. Sobee ekibinde yer alan yetkililer, merkez ofislerinde çalışmalarını yürütürler ve bu resmi bir iş olduğu için takdir edersiniz ki maaş alırlar ve bu birim oyuncu desteğin yanı sıra oyun geliştirme, planlama, reklam, vb. şirket bünyesindeki sorumlulukları yerine getirmektedir.

Destek ekibi içerisindeki görevliler gönüllü kişilerin oluşturduğu, herhangi bir ücret almaksızın oyuncu destek, etkinlik/forum yönetimi, şikayet yönetimi, vb. konularda sorumlulukları yerine getirirler. İKV camiasına hizmet veren destek görevlileri (GM, GM-A, Etkinlik veya Forum görevlisi) ezelden beridir bu işi gönüllü olarak yürütmektedirler. Kaldı ki destek ekibinin kuruluşu gönüllülük esasına dayalıdır.

Örnek vermek gerekirse, Sobee'de çalışan yetkilileri oyunda [DEV] tagı ile görebilirsiniz. Bunun dışında arka planda (oyun geliştirme gibi) Sobee'ye bağlı resmi çalışanlar da mevcuttur tabii.

Sobee Ekibi ile Destek Ekibi kavramlarını karıştırmamanızı öneririm. İstediğiniz merciiye danışabilir, araştırabilirsiniz. ;)

Esenlikler dilerim.
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ttnetten cevap bekliyorum cevap gelsin yazacağım.araştırmaların devam ediyor gm lerinde ücret aldığı doğrulanırsa burada paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağım devlerin aldığı maaşı paylaştım sunucuda sizlerin maaş aldığınızı iddia etmemiştim zaten devlerin ve gm lerin demiştim.
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Ulen beleşe bukadar sıkıntı cekılırmı kabul edın ıste oduller maniler alıyorsun 3 asagı 5 yukarı artık ne olursa:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

G... zekalı biri genel etkileşimde açtığım konuda asılsız iddialarda bulunduğumu söylemiş? hangi actığım konu asılsız iddia devlerin maaş alıp istenilen hizmeti vermiyor olmasımı yoksa gönüllü çalışıyoruz diyerek duygu sömürüsü yapıp çalışmayanlarmı?
gm erdoğan madem ki çalıştığınızı iddia ediyorsunuz lagdan oyun oynanamaz hale geldi.
oyun hataları yaratıklar 0 canda bile gelip bizi öldürebiliyor çemberli taş lodos clanı çıkış noktasında hala arz çemberlide oluyoruz sorun düzelmedi grup bölgelerine girdiğimizde akçe kazanmak uğruna bin bir soytarılığa giriyosunuz.şu sorunlarıda adam gibi düzeltin artık iş yapmıyorsunuz dediğimizde pabuç kadar dilinizle tehditler savurup laf söylemekte üstünüze yok.sizlerin forumlarda gardiyanlık yapıp sunucularda hava atmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.
çemberlide slotlar kesilirken ölüp geri döndüğümüzde slotlar hala canlı görünüyor.diğer yaratıkları seçmekte zorlanıyoruz.kısacası oyunun içine ettiniz hala salak salak konuşuyorsunuz.bu konu para alıp aldığı parayı hak etmeyenlere ve gönüllü çalışıyoruz diyip ikv de bir asalak haline hiç bir işe yaramayanlar içindi.beni oyun hesaplarımı bloke etmekle tehdit etme erdoğan cesaretin varsa yap.bende bütün günümü forumlarda gecirir sizin gibi soytarılarla daha çok eğlenirim en azından.

“Genel Sohbet” sayfasına dön