Eski güzel günlere dönüş fikri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Eski güzel günlere dönüş fikri

Mesaj gönderen halilumit »

merhaba değerli ıkv forum sakinleri;
39 lwl zamanlarında başlamış oyuna anlayamadığım bir tutkuyla bağlanmış ve üniversite sınavı öncesi mecburiyetten oyunu bırakmış ve hala aktif olarak oyuna dönememiş(bazı durumlardan dolayı) o eski günleri çok çok özleyen şuanki oyun yapısını sevmeyen,alışamayan oyunu oynayamasam bile forumda dolaşıp özlem gidermeye çalışan birisi olarak aklıma bir fikir geldi ve burada sizlerle ve değerli oyun geliştirme ekibiyle paşlaşmak istedim.
forumda sürekli açılır durur bu konu genelde herkesde bi eskiye özlem,şuanki oyundan sıkılmış farklı bişeyler arayan insanlar mevcut

benim fikrim özel bir sunucu açılsın ve sunucu diğerlerinden farklı olarak oyunun eski zamanlardaki gibi olsun itemler eşyalar görevler filan,mesela 39 lwl sunucusu eskisi gibi sınır 39 olsun ve kütük yaranlar en favori silahlar olsun karakürk en zor görev olsun :)) yada daha eski sunucularda açılablir.bence yapılamayacak birşey değil ve yapılırsa birçok oyuncu sevinecektir.bilmiyorum daha önce böyle bir fikir sunuldumu,eğer öyleyse tekrar bir hatırlatma olur .teşekkürler iyi forumlar :)
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Eski güzel günlere dönüş fikri

Mesaj gönderen IROH »

Arkadaşım iyi güzel düşünmüşsün de boşuna yorma nefesini. Neden diye sorarsan ahanda kanıt viewtopic.php?f=46&t=117669 Ne bu oyun için ne bu oyuncular için bir şey yapılamaz artık. Oyuna eğlenmek zevk almak için girenler oyunu yıllar önce bıraktı zaten. Şu anda oyunda gördüklerinin çoğu egolarını tatmin etmek isteyen çoluk çocuk tayfası. (Hala sabırla oyuna destek veren abiler ablalar var onları tenzih ederim.) Ama dediğim gibi oyunun %90 ı gerçek hayattaki başarıslıklarını burada telafi etmeye çalışan tipler.
Senin amacın eğlence eski günlerin neşesine dönmek ama bu dediğine ne yöneticiler katılır ne de bu söylediğim %90 lık tayfa. Öyle bir server açılırsa bir hafta çok kalabalık olur. Sonra millet sıkılır çt girmek için önceki hesaplarına geri döner.
Özet olarak fikir güzel;oyun ve oyuncular kötü.
İyi oyunlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Eski güzel günlere dönüş fikri

Mesaj gönderen halilumit »

Haklısın galiba,olmayacağıni bilsemde belki olur demekten vazgeçemiyor insan.şimdiki oyuncuları bilmemde bence eski oyuncuları toplamak için guzel bir fikir olur umarim yönetim degerlendirir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön