Karargah Loncasından,

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Karargah Loncasından,

Mesaj gönderen Equalero »

Evet Koskaca loncadan kendine güvenen Pwp atacak varmı her karaktere uygun karakterim var tek cevap bekliyorum sizden
Gereksiz yere cevap göndermeyin sadece ws atacak kendine güvenen adam gelsin bu konuya ?
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Re: Karargah Loncasından,

GünceL :D
Champion Class

Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

Seni kaale alıp tek kelime dahi etmeye gerek yok o olmayan aklınca güya rezil etmeye çalışıyorsun yazdıklarından çıkardığım bu, ama herkes neyin ne olduğunu görüyor o yüzden saçmalamaya devam edebilirsin bizden seni ipin ucunda tutup sallandıracak kimse yok sahiplerin gezdirsin seni
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Ws Atacak adam arıyorum boş Muhabettler deil
Takfişini Getirin Afrodizyağı getirin nerde bunlar korkuyorlarmı benden Yenilip haritadan kaçmasını bilirler sadece :D
Champion Class

Cezzar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Cezzar »

Neden bu İtin Ağzı Hağla Kokuyor,VOYAGE yani GLORFİNDEL, MURMİLO, MAGNETO Şu Hol peyniri Moğol Gibi Olan bir peynir
SİNAN SENİN LONCANDA BÖYLE İTLER OLMAZDI
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Equalero yazdı:Evet Koskaca loncadan kendine güvenen Pwp atacak varmı her karaktere uygun karakterim var tek cevap bekliyorum sizden
Gereksiz yere cevap göndermeyin sadece ws atacak kendine güvenen adam gelsin bu konuya ?
Meran veya Beyazköşk sunucusuna ws ye beklerim ;) Teslalı,teslasız,menzilli,menzilsizi HER TÜRLÜ KURAL UYAR 'T'Lerce parasına atarım sıkıntı yok xSwiNDLeRx. Kendine güvenen çok :D :D sıkma canını ;)
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Merhaba,
Görüyoruz ki yine sen yine saçmalıklar zinciri :) Karargah loncasında değilim isteğimi ismine veya loncana özel bir konu açarak değil de bu konu altından bildireyim istedim, dilersen büyücünle geçersin karşıma eğlenceli bir vs atarız seninle madem bu kadar iddialısın birilerinin kaale alması gerek seni :) üzülmemen temennisiyle iyi forumlar :ugeek:
Kullanıcı avatarı
agelifeselen
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Yok

Mesaj gönderen agelifeselen »

SeRRuh yazdı:Merhaba,
Görüyoruz ki yine sen yine saçmalıklar zinciri :) Karargah loncasında değilim isteğimi ismine veya loncana özel bir konu açarak değil de bu konu altından bildireyim istedim, dilersen büyücünle geçersin karşıma eğlenceli bir vs atarız seninle madem bu kadar iddialısın birilerinin kaale alması gerek seni :) üzülmemen temennisiyle iyi forumlar :ugeek:

Murat gine tam zamanında yetişmiş :D :D
Agelife (∞)
atakan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Lodos Avcıları

Mesaj gönderen atakan »

Merhabalar,

Öncelikle ben karargah loncasında degilim.

Senin bu konuyu açmakla amaçın budur ; Karargah loncasını ezmeye çalışmak.
Saygısızlıgın lüzümü yok öncelikle yaşın kaç bilmiyorum az çok tahmin ediyorum oyundaki olaylardan sonra buraya konu açıpta milletin ismini kirletmeye çalışman hoş bir durum degildir O loncada büyük abilerinde vardır ona göre üslübuna dikkat etmelisin,

Ve burası genel sohbet bölümüdür tartışma bölümü degildir bildigin üzere yöneticilerde tartışma konularını kapatmaktadır böyle bir konu açarsan tartışma cıkacagını sende biliyorsun bu konuyu açma gereksiniminde bulunmuşsun amacın nedir (bende yaşıyorum , bende item dizmişim bende varım ? gözemi girmek istiyorsun ? Hepimizin gözüne girdin tebrikler

Amacım Karargah loncasını savunmak degildir. Sadece böyle boş meselelerden sorun çıkaranlara cevap vermektir.

Bide senin meselene gelirsek dostum kendine çok güveniyorsun item dizmişsin bu saatten sonra item dizmenin o kadar zor olacağını sanmıyorum nakitle eşya(kondrit vb) alıp satarsın dizersin kendini, Kendini dizmen için ya çevren olması gerekiyor yada nakitin

İYİ FORUMLAR

Qlllatakanllll
Qllldoğukanllll
İflisssss

Canımızı Almaya Gelenin Canı Sağolsun Eğer Alamazsa Başı Sağolsun

“Genel Sohbet” sayfasına dön