Evet Koskaca loncadan kendine güvenen Pwp atacak varmı her karaktere uygun karakterim var tek cevap bekliyorum sizden
Gereksiz yere cevap göndermeyin sadece ws atacak kendine güvenen adam gelsin bu konuya ?
Karargah Loncasından,
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Karargah Loncasından,
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
Re: Karargah Loncasından,
Seni kaale alıp tek kelime dahi etmeye gerek yok o olmayan aklınca güya rezil etmeye çalışıyorsun yazdıklarından çıkardığım bu, ama herkes neyin ne olduğunu görüyor o yüzden saçmalamaya devam edebilirsin bizden seni ipin ucunda tutup sallandıracak kimse yok sahiplerin gezdirsin seni
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Ws Atacak adam arıyorum boş Muhabettler deil
Takfişini Getirin Afrodizyağı getirin nerde bunlar korkuyorlarmı benden Yenilip haritadan kaçmasını bilirler sadece
Takfişini Getirin Afrodizyağı getirin nerde bunlar korkuyorlarmı benden Yenilip haritadan kaçmasını bilirler sadece
Champion Class
Neden bu İtin Ağzı Hağla Kokuyor,VOYAGE yani GLORFİNDEL, MURMİLO, MAGNETO Şu Hol peyniri Moğol Gibi Olan bir peynir
SİNAN SENİN LONCANDA BÖYLE İTLER OLMAZDI
SİNAN SENİN LONCANDA BÖYLE İTLER OLMAZDI
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Meran veya Beyazköşk sunucusuna ws ye beklerimEqualero yazdı:Evet Koskaca loncadan kendine güvenen Pwp atacak varmı her karaktere uygun karakterim var tek cevap bekliyorum sizden
Gereksiz yere cevap göndermeyin sadece ws atacak kendine güvenen adam gelsin bu konuya ?
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Merhaba,
Görüyoruz ki yine sen yine saçmalıklar zinciri
Karargah loncasında değilim isteğimi ismine veya loncana özel bir konu açarak değil de bu konu altından bildireyim istedim, dilersen büyücünle geçersin karşıma eğlenceli bir vs atarız seninle madem bu kadar iddialısın birilerinin kaale alması gerek seni
üzülmemen temennisiyle iyi forumlar :ugeek:
Görüyoruz ki yine sen yine saçmalıklar zinciri
- agelifeselen
- İskele Babası
- Lonca: Yok
SeRRuh yazdı:Merhaba,
Görüyoruz ki yine sen yine saçmalıklar zinciriKarargah loncasında değilim isteğimi ismine veya loncana özel bir konu açarak değil de bu konu altından bildireyim istedim, dilersen büyücünle geçersin karşıma eğlenceli bir vs atarız seninle madem bu kadar iddialısın birilerinin kaale alması gerek seni
üzülmemen temennisiyle iyi forumlar :ugeek:
Murat gine tam zamanında yetişmiş
Agelife (∞)
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Lodos Avcıları
Merhabalar,
Öncelikle ben karargah loncasında degilim.
Senin bu konuyu açmakla amaçın budur ; Karargah loncasını ezmeye çalışmak.
Saygısızlıgın lüzümü yok öncelikle yaşın kaç bilmiyorum az çok tahmin ediyorum oyundaki olaylardan sonra buraya konu açıpta milletin ismini kirletmeye çalışman hoş bir durum degildir O loncada büyük abilerinde vardır ona göre üslübuna dikkat etmelisin,
Ve burası genel sohbet bölümüdür tartışma bölümü degildir bildigin üzere yöneticilerde tartışma konularını kapatmaktadır böyle bir konu açarsan tartışma cıkacagını sende biliyorsun bu konuyu açma gereksiniminde bulunmuşsun amacın nedir (bende yaşıyorum , bende item dizmişim bende varım ? gözemi girmek istiyorsun ? Hepimizin gözüne girdin tebrikler
Amacım Karargah loncasını savunmak degildir. Sadece böyle boş meselelerden sorun çıkaranlara cevap vermektir.
Bide senin meselene gelirsek dostum kendine çok güveniyorsun item dizmişsin bu saatten sonra item dizmenin o kadar zor olacağını sanmıyorum nakitle eşya(kondrit vb) alıp satarsın dizersin kendini, Kendini dizmen için ya çevren olması gerekiyor yada nakitin
İYİ FORUMLAR
Qlllatakanllll
Qllldoğukanllll
İflisssss
Canımızı Almaya Gelenin Canı Sağolsun Eğer Alamazsa Başı Sağolsun
Öncelikle ben karargah loncasında degilim.
Senin bu konuyu açmakla amaçın budur ; Karargah loncasını ezmeye çalışmak.
Saygısızlıgın lüzümü yok öncelikle yaşın kaç bilmiyorum az çok tahmin ediyorum oyundaki olaylardan sonra buraya konu açıpta milletin ismini kirletmeye çalışman hoş bir durum degildir O loncada büyük abilerinde vardır ona göre üslübuna dikkat etmelisin,
Ve burası genel sohbet bölümüdür tartışma bölümü degildir bildigin üzere yöneticilerde tartışma konularını kapatmaktadır böyle bir konu açarsan tartışma cıkacagını sende biliyorsun bu konuyu açma gereksiniminde bulunmuşsun amacın nedir (bende yaşıyorum , bende item dizmişim bende varım ? gözemi girmek istiyorsun ? Hepimizin gözüne girdin tebrikler
Amacım Karargah loncasını savunmak degildir. Sadece böyle boş meselelerden sorun çıkaranlara cevap vermektir.
Bide senin meselene gelirsek dostum kendine çok güveniyorsun item dizmişsin bu saatten sonra item dizmenin o kadar zor olacağını sanmıyorum nakitle eşya(kondrit vb) alıp satarsın dizersin kendini, Kendini dizmen için ya çevren olması gerekiyor yada nakitin
İYİ FORUMLAR
Qlllatakanllll
Qllldoğukanllll
İflisssss
Canımızı Almaya Gelenin Canı Sağolsun Eğer Alamazsa Başı Sağolsun