Merhaba arkadaşlar,
24.12.2013 Tarihinde meteorda takılıyordum. İsim vermek istemiyorum arz klanından bir büyücü kardeşimizi kestim ve bölgeden Çamurhasan çakmadır diye yazılar yazdı gerekli açıklamamı yaptım buradan da yapmak istiyorum.
Oyuna ilk başladığımda Savaşçı bir karakter ile başladım ve ismim Mimocan'dı.
Daha sonra oyunu bıraktım charı bir arkadaşıma vermiştim itemleride dağıttım. Mahallede ki arkadaşlarım bana çamur lakabı ile hitap ederler. Bu durumdan pek memnun değilim. Tılsım sunucusuna Camurhasan isimli karakter açtım tekrar oyuna başladım ve Osman ile tanıştım. Kuklacıya tekrar gelmek istediğimi belirttim.
Ve Kuklacıda Çamurhasan ve Çamurosman isminde Savaşçı ve Büyücü açtık. Tüm karakterlerimizin üyelikleri birbirimizde var 2 yıldır kardeş gibiyiz. Şu zamana kadar Kuklacıda Çamurhasan Nickli bir kullanıcı görmedim. Eğer var ise oynamış ve bırakmışsa bilemem. Çamurhasan, Çamurosman, Müptezel, Ispartalıyım, bu charlar bizimdir. Herhangi bir Emek hırsızlığı asla yapmadım kimsenin hakkına geçmedim. Geçmediğimiz için bölgelere gitmiyoruz. ( Alınmıyoruz ) Bazılarının yaptığı gibi Diğer kullanıcıların orasını burasını yalayıp yağlamadığımız için üstümüzü dizemedik. O yüzden kimse gelipte bana üstüm iyi seni keserim seni parçalarım demesin.
Grup bölgelerine sadece şifacım ile bir kaç kez gittim. Götüren arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.
Saygılarımla İnadına Çamurhasan.
Çamurhasan
Çamurhasan
Tekrar Tılsım - JLuee
Лучший мир возможен
€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€
Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
Лучший мир возможен

Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: Çamurhasan
arkadaşım sende ne çamur sun
çamurluk almış başını gidiyor 
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
bırak çamuru, kuruduğu yere kadar gitsinKcuF yazdı:arkadaşım sende ne çamur sun![]()
![]()
![]()
![]()
çamurluk almış başını gidiyor
Tekrar Tılsım - JLuee
Лучший мир возможен
Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
Лучший мир возможен

Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
- Berkaykbrs
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HİCRET
Kardeşim ben DEWASTATORx IIemreII oyunda da konuşmuştuk..Eğer oyuna girebildiğinde pm lersen bi konu hakkında konuşmak isterim.iyi forumlar
Evet hatırladım, artık tılsımdayım kardeşim Kuklacıda eskiler kalmamış hiç tanıdığım yok mevzuları biliyorsun zatenBerkaykbrs yazdı:Kardeşim ben DEWASTATORx IIemreII oyunda da konuşmuştuk..Eğer oyuna girebildiğinde pm lersen bi konu hakkında konuşmak isterim.iyi forumlar![]()
Tekrar Tılsım - JLuee
Лучший мир возможен
Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014
Лучший мир возможен

Only Allah is Judging Me
2 Ocak 2007 - 2014