Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür
- yunus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Wara Wara
Re: Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür
Serkan yürü git işine forumda muavin gibi konuşuyon 2 gündür.Burda edebiyat yapacak en son kişi sensin..Sen milletten çalarken bişe yok o çocuk konuşurken suçmu ??Kendini sorgulaması gerekenn sensiin neden bu millet beni sevmiyo kıl oluyor die..
HızLıSıBeNDe
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Evet ben böyleyim, Evet benim karakterim bu. Ee ne oldu ? Ne yapabilceksiniz bana ? Buradan boş boş laf yapmaya gerek yok. Eğer yapabiliyorsanız bir İCRAAT yapında gösterin bakayım bana ne kadar güçlü olduğunuzu. Zamanında Serkanın ablası olan zelişe ve Serkanın annesine küfür eden adam ile serkan aynı loncada ve kanka olmuşlar. İşte annesini bacısını birşeye saymayan birinin hali buradan da belli
- IIxAReNAxII
- Sahaf Yardımcısı
HANEDAN-I OSMANLI Loncası Başkanı IIxAReNAxII (OKAN) olarak,
26.12.2013 tarihinde yapılan Klan Savaşları 2. Tur karşılaşmalarında son karşılaşmamız Life And Death Loncası'ylaydı... Kendilerine bir kez daha maçtan çekilerek karşılaşmayı bize verdikleri için saygılarımı sunar, teşekkür ederim. Şüphesiz ki bu tarafımıza yapılan bir inceliktir ve kendilerinin bizi kesebilecek güçte olduklarını canlı yayını izleyenler görmüştür.
Ancak FİNAL'e katılmayı hak etmediğimizi düşünerek, bu durumu loncada benimle omuz omuza savaşan dostlarıma bildirdim ve kendileriyle aldığımız ortak karar sonucu turnuvadan çekilme kararı aldık. Haksızlıkla bir yere gelmektense, hakkımızla olduğumuz yerde durmayı tercih ediyoruz.
Biz HANEDAN-I OSMANLI LONCASI ve ARENA TEAM olarak tekrar katılan bütün loncalara teşekkür eder, kalanlara başarılar dileriz.
Haksızlıkla ve hileyle kazanılan galibiyet, ZAFER SAYILMAZ...!
Ve Biz hakkımız olmayan yerde bulunmak istemediğimizi bir kez daha belirterek, turnuvadan çekilme kararımızın onaylanmasını ve yerimize hak eden loncanın FİNALLERE çıkartılmasını talep ediyoruz.
Saygılarımızla (HANEDAN-I OSMANLI ve ARENA TEAM adına);
IIxAReNAxII (OKAN)
26.12.2013 tarihinde yapılan Klan Savaşları 2. Tur karşılaşmalarında son karşılaşmamız Life And Death Loncası'ylaydı... Kendilerine bir kez daha maçtan çekilerek karşılaşmayı bize verdikleri için saygılarımı sunar, teşekkür ederim. Şüphesiz ki bu tarafımıza yapılan bir inceliktir ve kendilerinin bizi kesebilecek güçte olduklarını canlı yayını izleyenler görmüştür.
Ancak FİNAL'e katılmayı hak etmediğimizi düşünerek, bu durumu loncada benimle omuz omuza savaşan dostlarıma bildirdim ve kendileriyle aldığımız ortak karar sonucu turnuvadan çekilme kararı aldık. Haksızlıkla bir yere gelmektense, hakkımızla olduğumuz yerde durmayı tercih ediyoruz.
Biz HANEDAN-I OSMANLI LONCASI ve ARENA TEAM olarak tekrar katılan bütün loncalara teşekkür eder, kalanlara başarılar dileriz.
Haksızlıkla ve hileyle kazanılan galibiyet, ZAFER SAYILMAZ...!
Ve Biz hakkımız olmayan yerde bulunmak istemediğimizi bir kez daha belirterek, turnuvadan çekilme kararımızın onaylanmasını ve yerimize hak eden loncanın FİNALLERE çıkartılmasını talep ediyoruz.
Saygılarımızla (HANEDAN-I OSMANLI ve ARENA TEAM adına);
IIxAReNAxII (OKAN)
- IIxAReNAxII
- Sahaf Yardımcısı
Geri çekilme kararımız kabul edildiği için teşekkürler...
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle The Lodosof Ottoman Lonca başkanı olarak turnuva konusu hakkında hiç bir yorum yapmayacaktım ancak şu görmüş olduğum fiktür sonucunda yazma gereksimini hissettim.
Sizlerinde bildiği gibi Sadece kuklacı sunucusunda değil tüm İKV sunucularında 8 de 8 yapan tek loncayız. Grubumuzda Tüm karşılaşmalar boyunca 1 defansif savaşcı 1 ofansif savaşcı 2 büyücü 2 şifacı olarak katıldık.
7 karşılaşmayı kazanan takım ile PvP yapmak zorunda olduğumuz, Hatta İki kez yendiğimiz arz loncası hiç bir karşılaşma yapmadan direk finale kalması hatta finalde kazanması durumunda bizim göstermiş olduğumuz performansı yani 2 kez yendiğimiz loncanın turnuvayı kazanması biraz adaletsizlik olmayacak mı ?
The Lodosof Ottoman loncası olarak hiç bir PvP den çekinmediğimizi ayrıca belirtmek isteriz. Burdaki tek amacımız adaletin ve doğruluğun tek olmasıdır. Bu fiktirün en kısa zamanda düzeltilmesini; düzeltilmemesi durumunda Lonca başkanı olarak Loncama gerekli yaptırımları (turnuvadan çekilme kararı dahı olabilir) uygulacağımı bilmenizi isterim.
Öncelikle The Lodosof Ottoman Lonca başkanı olarak turnuva konusu hakkında hiç bir yorum yapmayacaktım ancak şu görmüş olduğum fiktür sonucunda yazma gereksimini hissettim.
Sizlerinde bildiği gibi Sadece kuklacı sunucusunda değil tüm İKV sunucularında 8 de 8 yapan tek loncayız. Grubumuzda Tüm karşılaşmalar boyunca 1 defansif savaşcı 1 ofansif savaşcı 2 büyücü 2 şifacı olarak katıldık.
7 karşılaşmayı kazanan takım ile PvP yapmak zorunda olduğumuz, Hatta İki kez yendiğimiz arz loncası hiç bir karşılaşma yapmadan direk finale kalması hatta finalde kazanması durumunda bizim göstermiş olduğumuz performansı yani 2 kez yendiğimiz loncanın turnuvayı kazanması biraz adaletsizlik olmayacak mı ?
The Lodosof Ottoman loncası olarak hiç bir PvP den çekinmediğimizi ayrıca belirtmek isteriz. Burdaki tek amacımız adaletin ve doğruluğun tek olmasıdır. Bu fiktirün en kısa zamanda düzeltilmesini; düzeltilmemesi durumunda Lonca başkanı olarak Loncama gerekli yaptırımları (turnuvadan çekilme kararı dahı olabilir) uygulacağımı bilmenizi isterim.
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exelcium yazdı:Merhaba arkadaşlar.
Gülmekten
Exelcium'un yukarıda bahsettiği adalet ve doğruluğu "kendi çıkarları" için aradığını aklı başında ve tarafsız olarak bakan herkes anlamıştır diye umuyorum.
1. turda sadece hicret loncasına yenilmiş , onların değimiyle "SOJ" loncası ile PvP karşılaşması yapacak olmaları sanırım ağırlarına gitmiş...
Bir yandan haklılar fakat şöyle bir şey var ki, kendilerinin 8/8 yapmış olmaları direkt olarak finale çıkacakları anlamına gelmemektedir.Unutmamalılardır ki SOJ loncası da 7/8 yapmış ve sadece hicret loncasına yenilmiştir ve hicret loncası zaten finale ismini yazdırmıştır.
Hicret loncası katılan 5 lodos grubundan sadece The lodos of ottoman loncasına kaybetti 2 kere ve öyle ya da böyle finale gelmesi katılan arz gruplarının yetersizliğinin payı da çoktur .
Buraya kadar gelip çekilmek "TLOO" ekibine bir şey kazandırmaz ve biliyorum ki son 3 e kadar loncaların hiç birisi verilecek hediye peşinde değiller,önemli olan "prestij" dir.
Biramı yudumlarken zevk alarak izlediğim karşılaşmalardır "TLOO , SOJ ve Hicret " in karşılaşmaları.
ve niceleri...
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Hmm not bad