Silinen Karekterimi Getiremiyorum - YARDIM !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
AmaRoK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: II Okyanus II

Silinen Karekterimi Getiremiyorum - YARDIM !

Mesaj gönderen AmaRoK »

Beyler, Xbizansx isimli karekterimi tarihini bilmediğim bir gün içerisinde yanlışlıkla sildim.
Fakat karekteri sildiğim günden bir gün önce ise plus'um bitmişti ama sildiğim gün ise kasa erişimi, lonca passaport falan vardı, şimdi ben karekterimi tekrar getirmek istiyorum İstanbul Kıyamet Vakti - Anasayfa'sında Karekter kurtarma Uygulamasından Yararlanamıyorum , ne yapmam lazım Çok acil yardım ..!
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Silinen Karekterimi Getiremiyorum - YARDIM !

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba;

Karakteriniz silindiği an üyeliğinizde Karakter Sigortası yoksa ya da Plus Paket aktif değilse, karakteriniz silindikten
sonra bu ürünlerin herhangi birisini ya da hepsini yükleseniz de karakteriniz kurtarılamaz.

Karakterlerin silinmesi halinde saklanması şartları, silinen karakterlerin sunucu veritabanında çok fazla yer işgal
etmesinden ötürü cüzi bir fiyat üzerinden ücretlendirilmiştir. (Plus Paket veya Karakter Sigortası ile)

Bilginize.
AmaRoK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: II Okyanus II

Mesaj gönderen AmaRoK »

Ama O Gün içerisinde Benim İkv çemberlitaş kutu etkileri duruyordu. o etkilerin içerisinde ise silinen karekterleri tekrar kurtar ifadesi var ama şuan yine aktif olmaya devam eden İkv çemberlitaş kutu etkilerinden yine faydalanamıyorum.
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

AmaRoK yazdı: Fakat karekteri sildiğim günden bir gün önce ise plus'um bitmişti ama sildiğim gün ise kasa erişimi, lonca passaport falan vardı
Kasa erişimi ve lonca pasaportu gibi ürünler sürekli kullanılabilir ürünlerdir. Plus olmadanda kullanabilirsiniz. Karakterinizi sildiğiniz anda üstte belirttiğim ürünler hesabınıza yüklü değilse hiçbir şekilde karakterinizi kurtaramazsınız.Bundan sonra karakter silerken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

“Genel Sohbet” sayfasına dön