Oyuna dönmelimi ?
Oyuna dönmelimi ?
beyler soru açık ve net 2 tane char var 1 tank 1 büyücü tank gaffara rahat giriyordu zamanında (tılsımlar ilk çıktıgı vakit) halen girermi bilemem büyücüde ejder ^ var ve alter zırh falan kenan-junonluk ve fazla hasar aramayanlarla stuya gidebiliyordum ancak ortam falan nasıl pek bilgim yok dönmelimi sizce ?
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Oyuna dönmelimi ?
Sağlam tanıdık arkadaş vs. felan yoksa dönme sürünürsün (aşırı reel para yatıramıcak olduğunu varsayıyorum)
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Eğer söyleyeceğimi dikkate alacaksan kesinlikle yönetim değişene kadar dönmemelisin
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
kesinlikle dönme.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
tanıdık yok onlarda bıraktı oyunada çok para yatırmam uyarıları dikkata alarak dönmekten vazgeçtim teşekkürler
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
kardeş sen benim paramı caldın geri ver bak mahkemeye gıtcekbu ış
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
millet zevkine konu acmaya basladi. hadi hayirlisi
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
zevkine açmadım sordum sadece değermi diye yanlış anladınReaL yazdı:millet zevkine konu acmaya basladi. hadi hayirlisi
Yaklaşık 3 saniyede ölen 49 seviyede büyücü karakterlerin olduğu bir oyuna büyücü ile dönmek mi istiyorsun ? Savaşçının tek seferde 11 bine yakın hasar verebildiği,şifacıların asitle çok rahat yere serebildiği bir büyücüyle oynamak zorunda bırakılıyorsa oyuncular bu karakterler arasındaki dengesizlikleri bu saçmalıkları barındıran bir oyuna büyücü ile dönmek mantıklı değil.