Yıl başı çekilişinden ümidimi kestim artık. son umudum face deki baylaş beğen di sanırım. belki ordan çıkar. ( onuda becermiyorum sanırım)Nerull yazdı:Büyük İkramiye'de zaten güzel bir ödül var. İkinci 10 kişiye de yine o kadar güzel II. Kademe Tılsım veriyoruz. Hiç birşey yapmadan 10 kişiyi II. Kademe Tılsım sahibi yapıyoruz. Daha ne olsun marasaldadasmarasaldadas yazdı:Her şey hoş güzelde, bu ne bu ? 10 Kişiye - II.Kade Tılsım ayıp ayıp nerull senin itibarına hiç yakışıyor mu ? neden III değilde II. Tüm hayallerimi yıktın bb3 bana çıkacak diyordum maalesef bb3 yok ESEFLE kınıyorum.![]()
Güzel soru Tuna! Eminim çoğu oyuncumuzun aklında buna benzer sorular oluşmuştur. Yapacağımız çekilişte büyük ödülü kazanan oyuncumuza sınıfına uygun olarak tam set (Ceket, Pantolon, Eldiven, Ayakkabı, Zırh, Kolye, Yüzük ve Silah) vereceğiz. İstediğini seçebilir, Gaffar Bey ile konuştuk onu da ikna ettikDoNotDisturb yazdı:Merhabalar,
Şimdi sormak istediğim bir soru var;
Benim neredeyse tüm çarlarım full'e yakın durumda yani böyle tam set eksik olan bi çarım mevcut değil![]()
Bir set 5 parçadan oluşuyor + asa ve takıları ile birlikte 8 parça oluyor, Bu 8 parça itemi farklı farklı alma imkanımız mevcut mu?
bir de Gaffar beyle bir daha konuştuğunda selamımı söyle sevdiklerinin hatrına şu benim gariban şifaya Mevlana asa versin sevabına
Örnek; Evo yüzük 2 adet (takı seti tamamlanır) Taşkanat tabanca, Taş ceket, Bıçak eldiven vs. şeklinde..
Saygılar.
III. Kademe Tılsımı da belki başka bir etkinlikte veririz ThexNeYoThexNeYo yazdı:diyelim büyük ikramiye bana çıktı full set yerine 1 tane III kademe tılsım verseniz yerine?
Teşkilat'tan Büyük Yılbaşı Çekilişi!
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: Teşkilat'tan Büyük Yılbaşı Çekilişi!
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
Şimdi geldi aklıma, Gaffar beyle bir dahaki karşılaşmanda selammı söylermisin ? Sevdiklerini hatırına şu benim gariban şifaya Mevla asa versin artık sevabın.2014 geldi bir mevlana asam bile yok.
(Söyle ona mevlana asa verirse söz veriyorum bir daha toplum içinde hakaret ve küfür etmeyeceğim.) aksi taktirde 2014 zehir olacak GAFFAR a haberi olsun.
(Söyle ona mevlana asa verirse söz veriyorum bir daha toplum içinde hakaret ve küfür etmeyeceğim.) aksi taktirde 2014 zehir olacak GAFFAR a haberi olsun.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Gerçekten saçmalamışsınız şimdi. Yahu benim büyücümün sadece sıfır kelvin ceketi eksik, ben piyangoyu o büyümle kazandım diye, tüm itemler bana verilmek zorunda mı? Ceketimi alıp işportaya satacağım onları, bu mu yani? Madem böyle bir etkinlik yapıyorsunuz, kazanan istediği karaktere alabilsin ödülünü. Büyücü karakterinde kazandıysa başka bir büyücü karakterine alabilsin, şifacı kazandıysa başka bir şifacı karakterine alabilsin. Anlamıyorum bunları düşünemiyor musunuz bu etkinlikleri oluştururken? O zaman siz bu etkinlikleri itemi olmayan kullanıcılar için yaptınız. Karakterleri full olanlar katılmasınlar bu çekilişe. Neyse ya, ne zaman bir şeyler düzelir umuduyla baksam şu oyuna daha da bocalıyor.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ödüller hususunda hoşnutsuzluk içeren mesajlar haris zihniyet sahibi olan egoist insanların gerçekleştirdiği bir eylemdir. Masraf gerektirmeden bir tılsım sahibi olabilme ihtimaliniz mevcuttur. Tamahkar ve ihtiraslı olmak yerine biraz kanaat getirmeyi öğrenin.
Elde bulunanla biraz yetinmeyi bilmekten ziyade; müessiriyet dahilinde söz konusu ödülleri eleştirmek nankörlüktür.
Herkese bol şans dilerim.
Elde bulunanla biraz yetinmeyi bilmekten ziyade; müessiriyet dahilinde söz konusu ödülleri eleştirmek nankörlüktür.
Mini Mani Mone Poooo
yahu kardeşim ben mi akıl vereyim sizlere sizde full yada fula yakın karakterlerinizde piyangoya katılmayın.Kim diyor size onları kullanın diye.Eksik bi karakteriniz varsa onu fullersınız.Hiç olmadı gidin 1 level karakter açın onunla katılın.Level şartı filan yok piyango sonucta cıkarsa oda alır ödülünü sonra gidin kasın 49 yapın karakterinizi.Anlamıyorum sizi valla sırf muhalefet olmak amacınız.O kadar katılan adamdan 1 kişiye verilecek set zaten kendinize cıkacağından o kadar emin olmadan ne bu derdiniz.Gidin eksik bi karakterinizle katılın olsun bitsin benım güzel yurdunum güzel insanları.
II.kademe tılsım olayıda bence çok mantıklı.çünkü 10 kişiye veriliyor bu hediye.III.kademeden bir tılsımın 1-2 kişiye verilmesinden daha bonkör bir hediye diye düşünüyorum.
II.kademe tılsım olayıda bence çok mantıklı.çünkü 10 kişiye veriliyor bu hediye.III.kademeden bir tılsımın 1-2 kişiye verilmesinden daha bonkör bir hediye diye düşünüyorum.
peki vereceginiz silah yükseltilmiş olarak mı verilecek?
- TURKEY
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Bizfarklı Clan

Flaş Flaş Flaş Ayakkabı kutusundan İKV Çemberlitaş Kutu çıktı..
Sunucu: Anka
Karakter Adı: IIIxSiBeRYuSxIII
Imerthan / Siberyus
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
Büyük İkramiye Kesin Bende Bu Gün Başvurdum Tepeme Kuş Pisletdi Kendimi Şanslı görüyorum 
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
Herkes fikrini beyan eder, olumlu yada olumsuz. siz de konu hakkında fikirlerinizi yazabilirdiniz, inasanlara hakarete varan eleştiri yerine.Berika yazdı:Ödüller hususunda hoşnutsuzluk içeren mesajlar haris zihniyet sahibi olan egoist insanların gerçekleştirdiği bir eylemdir. Masraf gerektirmeden bir tılsım sahibi olabilme ihtimaliniz mevcuttur. Tamahkar ve ihtiraslı olmak yerine biraz kanaat getirmeyi öğrenin.
Farz edelim siz haklısınız olumsuz fikir beyan edenler, haris, egoist, tamakar, ihtiraslı ve nankör. peki bu kelimeleri yazan siz nesiniz ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Keşke bunu en başta söyleselerdi. Ayrıca bir çok kişinin karakteri full. Neden yani ek olarak başka bir hesapta katılıp kendilerine de iş çıkarsınlar, 1 set için. Katılmasınlar diyorsan da, katılmaya hakkı yok mu o insanların?erdem3451 yazdı:yahu kardeşim ben mi akıl vereyim sizlere sizde full yada fula yakın karakterlerinizde piyangoya katılmayın.Kim diyor size onları kullanın diye.Eksik bi karakteriniz varsa onu fullersınız.Hiç olmadı gidin 1 level karakter açın onunla katılın.Level şartı filan yok piyango sonucta cıkarsa oda alır ödülünü sonra gidin kasın 49 yapın karakterinizi.Anlamıyorum sizi valla sırf muhalefet olmak amacınız.O kadar katılan adamdan 1 kişiye verilecek set zaten kendinize cıkacağından o kadar emin olmadan ne bu derdiniz.Gidin eksik bi karakterinizle katılın olsun bitsin benım güzel yurdunum güzel insanları.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer