nerede özgürlük!
nerede özgürlük!
yarışma yaparsınız kısıtlamalar yüzünden üretkenlik azalıyor ve basit şeyler ortaya çıkıyor orantısız zeka kullanmak bu ülkede malesef yasak biz gırgırına oynuyoruz oyunu capsler yapıyoruz fakat bunu ciddiye alanlar varmış malesef peki yoneticiler bu kadar ciddiyetliyse neden bu oyun için bir adım atılmıyor hı bunu yoneticilere soruyorum ve susarak verilecek cevabı bekliyorum...
Re: nerede özgürlük!
Merhaba ThexNeYo;
Yarışmaya katılmak için göndermiş olduğunuz görsel yarışma formatına uygun olmadığı için kaldırılmıştır.Diğer kullanıcıların göndermiş olduğu görselleri inceleyerek yeni görseller gönderip etkinliğe katılabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Yarışmaya katılmak için göndermiş olduğunuz görsel yarışma formatına uygun olmadığı için kaldırılmıştır.Diğer kullanıcıların göndermiş olduğu görselleri inceleyerek yeni görseller gönderip etkinliğe katılabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
peki yarın fotograf çekip yollayacam umarım yine sorun bulmazsınız
İnsanların çevresindeki eşyaları ne yapacaksanız artık anlamış değilim. Fantezinize hayran kaldım. Ben bu oyunu tuvalette klozetin önüne kurduğum bilgisayarımda oynuyorum yarın müsait bir anımda foto çeker paylaşırım...Multihunter yazdı:Merhaba ThexNeYo;
İyi eğlenceler.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Betbah yazdı:İnsanların çevresindeki eşyaları ne yapacaksanız artık anlamış değilim. Fantezinize hayran kaldım. Ben bu oyunu tuvalette klozetin önüne kurduğum bilgisayarımda oynuyorum yarın müsait bir anımda foto çeker paylaşırım...Multihunter yazdı:Merhaba ThexNeYo;
İyi eğlenceler.

- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kahkaha attım.Betbah yazdı:İnsanların çevresindeki eşyaları ne yapacaksanız artık anlamış değilim. Fantezinize hayran kaldım. Ben bu oyunu tuvalette klozetin önüne kurduğum bilgisayarımda oynuyorum yarın müsait bir anımda foto çeker paylaşırım...Multihunter yazdı:Merhaba ThexNeYo;
İyi eğlenceler.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
ahahahaha güldürdüBetbah yazdı:İnsanların çevresindeki eşyaları ne yapacaksanız artık anlamış değilim. Fantezinize hayran kaldım. Ben bu oyunu tuvalette klozetin önüne kurduğum bilgisayarımda oynuyorum yarın müsait bir anımda foto çeker paylaşırım...Multihunter yazdı:Merhaba ThexNeYo;
İyi eğlenceler.