Oyuna girdigim yok zaten kafanı ferah tutIIxDRaCuLaxII yazdı:Polyanna'cı diyen arkadaşlar işte kapı işte sapı bilmem anlatabildim mi![]()
Yaptığım gözlemler sonucunda
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Yaptığım gözlemler sonucunda
Hem oyuna girmediğini söylüyorsun hem de 5 maddelik profesyonel olumsuz eleştiri yapıyorsun nasıl bir çelişkidir ? :lol: Hadi onu da geçtim madem oyuna girmiyorsun ne eleştirip duruyosun ? :idea:ankalibela yazdı:Oyuna girdigim yok zaten kafanı ferah tut
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Oyuna girmemem oyunu eleştiremeyecegim anlamına gelmez.Ayrıca bu oyun için o kadar emek verildi onların karşılıgını almak bizim hakkımız.Senin için bu böyle degilse konuya dahil olmuyarak bunu belirtirsin.Bir daha karşılaşmamak dilegiyle. ..Ha bu arada yönetime biraz daha yavşarsan ekibe dahil olucan başarılarının devamını dilerim...IIxDRaCuLaxII yazdı:Hem oyuna girmediğini söylüyorsun hem de 5 maddelik profesyonel olumsuz eleştiri yapıyorsun nasıl bir çelişkidir ? :lol: Hadi onu da geçtim madem oyuna girmiyorsun ne eleştirip duruyosun ? :idea:ankalibela yazdı:Oyuna girdigim yok zaten kafanı ferah tut
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
oyuna girmedende gözlem yapılamazmı hem sevdiği bir oyun olduğu için bu oyun hakkında ilgilenmektende daha doğal bişey yokturIIxDRaCuLaxII yazdı:Hem oyuna girmediğini söylüyorsun hem de 5 maddelik profesyonel olumsuz eleştiri yapıyorsun nasıl bir çelişkidir ? :lol: Hadi onu da geçtim madem oyuna girmiyorsun ne eleştirip duruyosun ? :idea:ankalibela yazdı:Oyuna girdigim yok zaten kafanı ferah tut
Bu tarz konular açıyor olmanızı İKV'ne duyduğunuz sevgiye bağlıyorum, bu konuda anlaşılmadığınızı düşünmenizi istemem. Ancak sizlerin de kabul etmeniz gereken bir konu var ki, İstanbul Kıyamet Vakti'nde oyunculuğu tatmış herkesin -yönetim ekibine girmiş yada girmemiş hiç önemi yok- İKV'ne değer verdiği gerçeği asla unutulmamalıdır. Bu yüzden gerek forumda sizlere yardımcı olmaya çalışan ekibe, gerekse destekten göndermiş olduğunuz e-postalara yanıt vermeye çalışan ekibe, özellikle de bunca olumsuz içerikli benzer konulara tepki çekeceklerini kabul edercesine oyun sevgisinden ötürü yorum bırakan oyunculara haksızlık etmeyin. Onların da sizlerin istekleri ile aynı doğrultuda istekleri var.
Oyun gelişimi ile ilgili bilgi paylaşılamıyor olmasını da anlayışla karşılamanızı bekliyoruz. Şuan için en büyük önceliğimiz sunucularımızın taşınması. Çok kısa süre içerisinde tamamlanacak bu önemli değişikliğin sorunsuz şekilde gerçekleştirilebilmesi için bile birçok ekip arkadaşımız aralıksız test gerçekleştiriyorlar. Aynı zamanda destekten bizlere ulaşan problemlerinizi çözmeye çalışan ekibimiz durmadan problemler ile ilgilenmeye ve e-postalarınıza yanıt göndermeye devam ediyorlar. Bunun adı ilgisizlik olmamalı.
Daha sabırlı olmanızı rica ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler dilerim.
Oyun gelişimi ile ilgili bilgi paylaşılamıyor olmasını da anlayışla karşılamanızı bekliyoruz. Şuan için en büyük önceliğimiz sunucularımızın taşınması. Çok kısa süre içerisinde tamamlanacak bu önemli değişikliğin sorunsuz şekilde gerçekleştirilebilmesi için bile birçok ekip arkadaşımız aralıksız test gerçekleştiriyorlar. Aynı zamanda destekten bizlere ulaşan problemlerinizi çözmeye çalışan ekibimiz durmadan problemler ile ilgilenmeye ve e-postalarınıza yanıt göndermeye devam ediyorlar. Bunun adı ilgisizlik olmamalı.
Daha sabırlı olmanızı rica ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler dilerim.